Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Întâlniri electorale

Locuitorii din zona de munte îl susţin pe Flutur, afirmând că nu-l cunosc pe Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc în zona de munte a judeţului au anunţat că îl susţin pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a obţine cel de-al doilea mandat la conducerea acestei instituţii. Flutur a fost prezent zilele trecute la mai multe întâlniri electorale în localităţile din zona de munte a judeţului, primind asigurări din partea cetăţenilor că va primi voturile necesare pentru a câştiga alegerile. Printre localităţile în care Gheorghe Flutur a avut întâlniri cu alegătorii se numără Vatra Dornei, Şaru Dornei, Poiana Stampei, Dorna Candrenilor sau Coşna.

În cadrul întâlnirilor, locuitorii din zona de munte au apreciat sprijinul pe care l-au primit din partea lui Gheorghe Flutur în dezvoltarea zootehniei şi a agriculturii, precum şi pentru dezvoltarea turismului. Sucevenii din localităţile de munte i-au declarat şefului administraţiei judeţene că aceste activităţi au creat locuri de muncă şi au dus la dezvoltarea comunităţilor locale. Mai mult, în cadrul discuţiilor, lui Gheorghe Flutur i s-a spus că este susţinut în localităţile din zona de munte a judeţului Suceava, cetăţenii precizând că nu îl cunosc şi nu l-au văzut pe candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Prezent în Coşna, Gheorghe Flutur le-a spus locuitorilor acestei comune că a venit în mijlocul lor pentru a garanta pentru actualul primar PDL, Iliuţă Ivan, precizând că acesta este un bun gospodar, un om cu caracter şi un primar care a depus un număr mare de proiecte pentru dezvoltarea comunei.

La rândul său, Iliuţă Ivan a spus că PDL este „partidul primarilor”, acest lucru determinându-l să candideze în anul 2008. El a subliniat că se bucură de faptul că are în continuare încrederea locuitorilor din Coşna pentru a continua proiectele începute. De asemenea, Flutur a vrut să mulţumească pentru votul primit de la locuitorii acestei comune în anul 2008.

La Poiana Stampei, Gheorghe Flutur le-a cerut voturile locuitorilor acestei comune pentru candidatul PDL pentru funcţia de primar, Gheorghe Ţiganea, pentru ca în echipă cu el să poată începe noi proiecte pentru dezvoltarea comunei.

Flutur a apreciat că Poiana Stampei a beneficiat de fonduri europene şi de proiecte pe care le-a sprijinit pentru a fi realizate, subliniind că „noi vă întindem o mână şi vă cerem să ne puneţi de lunea viitoare la treabă pentru patru ani, pentru că vă garantez că nu o să vă pară rău”.

 

Echipa Flutur-Boncheş este pregătită să câştige alegerile în Vatra Dornei

Prezent în localitatea Dorna Candrenilor la o întâlnire la care au participat câteva sute de localnici, Gheorghe Flutur a spus că este mândru de faptul că această comună îl are primar pe Mafteiu Candrea, subliniind că acesta este unul dintre primarii care au reuşit să demonstreze că pot să ducă la bun sfârşit proiectele pentru investiţiile în infrastructura de drumuri şi utilităţi.

„Am avut şi am o încredere extraordinară în acest om în ceea ce priveşte proiectele şi alocarea fondurilor. Ştie să le facă gospodăreşte, să le ducă la capăt, este extrem de serios şi s-a zbătut foarte mult pentru dumneavoastră. Dorna Candrenilor este o comună de oameni gospodari, cu care ne place să ne mândrim. Dacă ne uităm cum arăta această comună în urmă cu câţiva ani şi cum arată acum, şi cei mai nemulţumiţi şi contracandidaţii noştri trebuie să recunoască faptul că aici s-a întâmplat ceva bun”, a spus Flutur.

La Şarul Dornei, Gheorghe Flutur a fost prezent alături de primarul PDL, Cătălin Iordache, care candidează pentru un nou mandat. Şeful administraţiei judeţene a spus că a venit în această comună şi atunci când cetăţenii au avut necazuri, şi când au început lucrări de dezvoltare, „şi nu doar astăzi, aşa cum în general se practică, şi unii vin doar în campania electorală”. „Şi vă felicit pentru că aveţi un primar extraordinar şi vă cer din nou votul pentru el”, a spus Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul din Şaru Dornei a spus că această comună a beneficiat de un număr mare de proiecte, una dintre cele mai importante fiind aducţiunea de apă pentru locuitorii comunei. El i-a mulţumit atât lui Gheorghe Flutur, cât şi deputatului PDL Dumitru Pardău.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că la Vatra Dornei, Gheorghe Flutur a fost primit de un număr impresionant de dorneni, veniţi să sprijine atât candidatura acestuia la preşedinţia CJ Suceava, cât şi candidatura lui Ilie Boncheş pentru funcţia de primar al acestui municipiu, din partea PDL. Flutur le-a cerut dornenilor să-i dea acestuia votul pentru a ieşi primar, spunând că în echipă cu el, Ilie Boncheş va reuşi să dezvolte Vatra Dornei şi să o aducă cu adevărat la statutul de staţiune turistică de interes naţional. La întâlnirile din localităţile din zona de munte a judeţului a fost prezent şi deputatul PDL Dumitru Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din zona de munte îl susţin pe Flutur, afirmând că nu-l cunosc pe Nechifor.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Locuitorii din zona de munte îl susţin pe Flutur, afirmând că nu-l cunosc pe Nechifor1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 iun 2012, 11:16:16
Prin venele Sucevei e , azi, mare trafic
“morţii”-s vii printre noi şi se ascund ..la vedere
Totu-i o glumă de rang inferior şi-un zâmbet seraphic
Şi (Bien sûr) ASTA le face băsiştilor mare plăcere

Puţină promiscuitate ici,puţin compromis colea
( fiindcă interesul public nu-i una cu interesul publicului)
Întrebările logice n-are (azi) cin’ le valida
Totul trebuie făcut pentru şi-n numele … Fluturelui

Azi TOTUL vezi mai bine cu ochii închişi ( cu inima )
“care pe care , care mai de care”...duce la orbire
Ştiu doar că scurtcircuitul portocaliu a sufocat Suceava
Fiindcă “politica” lor a dus românu’ la ..flămânzire
1.1  RE: * trimis de
( 7 iun 2012, 12:51:32
deja esti paranoic................chiar nu vezi ce poti debita???????????esti jalnic....
2.   Logic trimis de
( 7 iun 2012, 14:51:27
Locuitorii din zona de munte a Bucovinei i-au urat dintotdeauna pe comunisti!
3.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 16:23:38
numai cand vezi ce candidatii are pdl in judet iti dai seama ce caracter are cel care a condus si vrea sa conduca din nou judetul.cum sa pui candidati la postul de primar oameni care la alegerile trecute au candidat la alte partide,s/au improscat reciproc cu noroi(sa nu zic cu altceva) iar acum cerșesc impreuna voturi.de ce s/a
folosit de negura la campulung,de rusu la dorna si de alti zeci in alte localitati si ia pus viceprimari,au fost bataia de joc a primarilor iar acum cand ar fi trebuit sa le acorde incredere a renuntat la ei si a numit candidati la posturile de primar adversari ai lor.s/apurtat cu ei precum a omorat sute de mii de gaini pentru a justifica cheltuirea a milioane de euro de catre firme clientelare a pdl.la fel a facut si cu alti primari pe care i/a ademenit cu tot felul de promisiuni,amenintari,etc,sa candideze pentru pdl ,le/a distrus viitorul in partidul din care faceau parte iar pe ultima suta de metri i/a scos de pe listele de candidati .asta este adevarata bataie de joc fata de om si nu poate sa nu ramana nepedepsit de bunul Dumnezeu.mai sunt putine ceasuri pana isi va primi rasplata.oamenii trebuie sa fie constienti de aceste lucruri si sa voteze ca atare .
4.   Normal trimis de
( 8 iun 2012, 08:35:04
cum sa-l cunoasca pe Nechifor daca nu el a taiat padurile de la munte?n-au de unde sa-l cunoasca daca el se plimba cu elicopterul in loc sa-si strice masinile cu girofar prin gropile unde,noi,prostimea,ii injuram pe toti politicienii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei