Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celulă goală

Lăsat liber de judecătorii din Rădăuţi, bătăuşul poliţistului de la Siret mai are o “cumpănă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii rădăuţeni au declarat recurs împotriva deciziei de acum două zile a Judecătoriei Rădăuţi de a-l lăsa în libertate pe tânărul care a luat la pumni un poliţist pe stradă, interzicându-i agresorului să părăsească localitatea de domiciliu vreme de 29 de zile.

Deşi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au cerut arestarea tânărului, Samuel Beniamin Roman, în vârstă de 18 ani, din Siret, judecătorii l-au lăsat să se întoarcă acasă. Recursul se va judeca în aceste zile la Tribunalul Suceava.

Vă reamintim că luni seară, în jurul orei 22:00, Samuel Beniamin Roman şi un amic de-al acestuia, de aceeaşi vârstă, Dumitru Ştefan Buhăianu, l-au agresat pe un poliţist din cadrul formaţiunii de investigaţii criminale a Poliţiei Siret.

Agentul de poliţie era în timpul liber şi se afla lângă maşina prietenei sale, în momentul în care a fost luat la rost de cei doi tineri. Roman, se arată într-un comunicat al poliţiei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, iar celălalt tânăr l-a înjurat pe poliţist şi l-a ameninţat.

Motivul este unul cât se poate de stupid: în urmă cu ceva timp, poliţistul l-ar fi amprentat pe Samuel Beniamin Roman, care era suspect într-o cauză penală.

Agentul de poliţie bătut a fost ameninţat şi în sediul Poliţiei Siret de cei doi tineri, care sfidau organele judiciare, râzând că nu au ce să păţească. Şi, într-adevăr, Buhăianu a fost lăsat să plece acasă de procurorii care i-au interzis să părăsească localitatea de domiciliu, iar Roman a scăpat de celula ce-i era pregătită, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă.

 

Au bătut doi poliţişti în plină stradă şi au primit câte şase luni de puşcărie

În luna martie a acestui an, doi tineri din municipiul Rădăuţi au fost condamnaţi la câte şase luni de închisoare, după ce, în vara lui 2010, au bătut doi poliţişti pe stradă.

Dumitru Rafael Roman şi Florin Basarab Udilă, ambii de 31 de ani, au fost găsiţi vinovaţi pentru ultraj şi trimişi după gratii.

În seara zilei de 26 iunie 2010, în jurul orei 18:30, la numărul unic de urgenţe 112 Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată că două persoane aflate în stare de ebrietate au blocat cu o autoutilitară strada Alexandru cel Bun, în zona magazinului Genesis, şi provoacă scandal, ţinându-i pe loc pe ceilalţi şoferi.

La faţa locului, poliţiştii au găsit o autoutilitară marca VW, cu muzica pornită, lângă ea aflându-se doi tineri băuţi.

Imediat ce oamenii legii au solicitat documentele de identitate, unul dintre tineri a devenit recalcitrant.

După câteva injurii şi ameninţări, Florin Basarab Udilă a sărit la bătaie, condiţii în care unul dintre poliţişti a folosit spray-ul iritant lacrimogen. Nu a reuşit însă să-l liniştească pe individ, care l-a lovit cu cotul în piept şi i-a rupt cămaşa unui alt poliţist. Între timp, celălalt scandalagiu, Dumitru Rafael Roman l-a lovit şi el cu pumnul în mandibulă pe un agent.

Ajutaţi şi de jandarmul care îi însoţea, poliţişti au reuşit în cele din urmă să-i încătuşeze pe cei doi scandalagii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăsat liber de judecătorii din Rădăuţi, bătăuşul poliţistului de la Siret mai are o “cumpănă”.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 23 voturi
Lăsat liber de judecătorii din Rădăuţi, bătăuşul poliţistului de la Siret mai are o “cumpănă”4.8523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
( 7 iun 2012, 11:48:19
Da ''militianu'' doar nu era prost sa zica tot ce a facut, cum s-a comportat cu cei doi si cum a incercat sa-i umileasca in fata colegilor sai, bravo lor ca l-au adus cu picioarele pe pamant, daca era doar pentru atat acum erau in arest cei doi, judecatorul nu e prost.
1.1  RE: Haha trimis de
( 7 iun 2012, 12:49:22
inseamna ca erai de fata,ar fi bine sa mergi sa dai o declaratie ,daca esti asa puternic..huliganilor!!!!!!!!! sa respectati un om al legii....incultilor care sunteti....
1.2  RE: Haha trimis de
( 7 iun 2012, 13:23:57
Domnule , daca acei indivizi s-au simtit lezati de atitudinea politistrului si a colegilor acestuia trebuia sa ii reclame la Parchet , la sefii politistilor, la presa (cu de altfel apar atatea articole in presa) nu sa isi faca singuri dreptate. Daca e sa ne facem singuri dreptate ajungemn la un mare haos! I
2.   FRUMOS EXEMPLU. BRAVOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 7 iun 2012, 12:47:31
Ce indulgenta este legea in viesparul din suceava cu unii delicventi..felicitari..iata o exceptie urmata in viitor de alte sute de exceptii...incurajam huliganii sa ia la pumni politistii si iata cum se intoarce roata..legea nu mai este lege,acum infractorii sunt mai puternici ca legea...respect,onestitate????????????????nu mai sunt la moda in suceava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   Siguranta cetatenilor! trimis de
( 7 iun 2012, 13:20:40
Nu se poate asa ceva, unii chiar nu mai au nici un fel de limite, societatea asta se degradeaza de la o zi la alta. Cu Dumnezeu sa-l lasi liber cand el loveste un om al legii, maine poti fi tu domnule judecator! Uite asa unii judecatori creeaza noi interlopi si ii intareste pe cei existenti ,iar noi oamenii de rand stam cu frica in san ca oricand acest individ iti poate da in cap, iti poate viola sotia, fetita , iar maine poate fii liber din nou. E jalnic si dureros unde am ajuns ca si societate!
4.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 11:40:58
Va fi totul in regula intre politisti si huligani daca politistul s-ar comporta ca si militari din garda engleza , atins pe umar din spate militarul la intoarcere ii rade o palma de vezi stale verzi ori te trezesti cu pistolul intre ochi . Asta impune prezenta fizica , pregatire , atentie sporita si in nici un caz nu se intra la tergiversari cu indivizi scandalagi . dar probabil ca pina atunci mai este si multi politisti o vor mai lua peste ochi .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei