Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mihai Sandu Capră este convins că USL va câştiga alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Sandu Capră, este convins că USL va câştiga alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Sandu Capră a declarat că aceste alegeri reprezintă pentru România o miză extraordinar de importantă, având în vedere ceea ce s-a întâmplat pe scena politică în ultimele luni.

„Astfel, conform dorinţei românilor care au protestat în toată ţara, săptămâni întregi, avem deja, instalat de o lună, în urma unei moţiuni de cenzură, un Guvern USL, care are nevoie însă să fie legitimat în această toamnă şi din punctul de vedere al votului electoratului”, a spus Mihai Sandu Capră.

El a mai adăugat că Executivul condus de Victor Ponta încercă să-şi respecte promisiunile şi să arate că România poate fi guvernată şi altfel decât prin „promisiuni deşarte”. În acest sens, vicepreşedintele PNL Suceava a arătat că încă din primele zile de guvernare, Guvernul Ponta a luat măsuri necesare pentru a repara „nedreptăţile făcute de guvernele PDL şi îndurate atâţia ani de către români”.

„În acest moment, este cât se poate de limpede faptul că românii au ales schimbarea definitivă a PDL cu USL! Din datele pe care le deţinem, opţiunea românilor pentru USL este covârşitoare, iar acest lucru va fi consfiinţit prin votul din 10 iunie, în mai toate judeţele ţării, inclusiv în cele din Moldova. Ultimele redute ale PDL, chiar şi cele sucevene, cum ar fi domnii Flutur şi Lungu, catalogaţi drept piloni de bază ai regimului portocaliu, vor fi, peste câteva zile, doar triste amintiri ale locuitorilor judeţului Suceava”, a declarat Sandu Capră, care a mai adăugat că „vremea pedeliştilor din funcţiile publice de conducere ale oraşului şi judeţului Suceava, care au minţit fără jenă, utilizând risipa nesfârşită a banilor publici pe post de investiţii clientelare, care au înţeles să-i trateze pe suceveni cu dispreţ, spunându-le mereu că nu sunt bani pentru medicamente, spitale, şcoli şi pentru plata salariilor profesorilor, medicilor sau a asistenţilor sociali, a apus pentru totdeauna. Dar, ca toate acestea să poată fi îndeplinite, este nevoie de votul vostru, stimaţi suceveni”.

El a arătat că după alegerile locale, judeţul Suceava va avea o conducere care va pune pe primul loc cetăţeanul, buna administrare a comunităţii şi cheltuirea eficientă a banului public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră este convins că USL va câştiga alegerile locale.
 Vizualizări articol: 2157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 33 voturi
Mihai Sandu Capră este convins că USL va câştiga alegerile locale4.4533

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Astea-s doar vise... trimis de
( 7 iun 2012, 11:19:18
Imi place noul "partid" USL si imi place cum viseaza, dar vegeti ca a mai facut unul de-al vostru din PSD asa. Tata am castigat si la urma a luat la M U I E. Mircea Geoana va spune ceva?:)):))
De ce nu vreti sa va obisnuiti cu ideea ca LUNGU cu FLUTUR vor castiga alegerile si de aceasta data.
1.1  RE: Astea-s doar vise... trimis de
( 7 iun 2012, 13:56:50
Eu nu vreau sa castige Lungu si nici Flutur, dar la cata incultura si prostime e in zona, se pare ca tot astia o sa iasa, DIN PACATE. I-as propune insa un pariu lui Capra asta. Sa stea ODATA precum numele si el si Baisanu daca nu castiga USL.
1.2  RE: Astea-s doar vise... trimis de
( 7 iun 2012, 15:32:00
M-am saturat de Baisanu ! Nu ma lasa sa dorm dimineata cu caravana lui ies in oras imi baga zeci de pliante ... astept ca atunci cand stau pe "tron" Sa vina Baisanu sa imi zica : "Sunt Alexandru Baisanu si am venit sa te sterg la C*R"
2.   Clar PDL trimis de
( 7 iun 2012, 11:27:10
Absolut normal sa castige PDL. Dar ca de obicei asa cum ne-au invatat in nenumarate randuri, pot cumpara sampania si pot sari ca broastele in asfalt de bucurie urland cat ii tine bojocii ``Mihaela dragostea mea`` si neuitatul ``Am invins``, pentru ca la final sa fie acoperiti de de voalul distrugator portocaliu. Sper ca cei mai deschisi la minte dintre noi sa analizeze la rece situatia celor 20 de ani din spate si sa concluzioneze ca am ajuns ``asa`` datorita trandafirilor rosii care nu s-au mai oprit din bagat mana pana la brau in buzunarele noastre. Au furat tarisoara asta pana au dezmembrat-o bucata cu bucata si acum mai au nesimtirea sa ajunga la putere?...sunteti cel putin nebuni. Asa ca strigatul de lupta al rahatului care vrea sa iese cu orice pret.
3.   CE LUCRURI TRAZNITE A FACUT CONSILIUL JUDETEAN trimis de
( 7 iun 2012, 11:40:57
Oul urias inchistrat cu autocolant care a fost exilat la cetate a costat 10.000 euro el si 4ooo euro certificatul de omologare la guiness book (bani aruncati pea pa sambetei)
Statuia Bucovina inaripata cu cap de bibilica si aripile retezate care sperie copii si gravidele a costat 100.000 euro(se poate lua de mana cu statuia imparatului Traian nud de la Bucuresti)
Consiliul Judeţean a alocat 35.000 de lei, adică peste 8.000 de euro, pentru o maşină de curăţat cartofi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava (Şcoala Specială din Burdujeni),cea mai scumpa din lume, 15.000 de lei pentru achiziţia a două frigidere la aceeaşi unitate de învăţământ, precum şi 8.100 de lei pentru o canapea la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. O fi vreo canapea cu puf de lebădă austriacă şi cu piele de şarpe sau crocodil.
la Horodnic de Jos, o comună cu primar PDL, s-a construit o staţie de autobuz la un preţ dublu faţă de preţul real investiţie care a costat 11.718 de lei,
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică a costat 330.000 euro(pret de 1000 euro/mp)Programe operationale regionale POR fonduri europene a atras in patru ani 25 .Adica egal cu zero.Trebuiau sute de proiecte.
4.   CE LUCRURI TRAZNITE A FACUT DGASPC trimis de
( 7 iun 2012, 11:43:39
Direcţia Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sub obladuirea fostei directoare adjuncte Mona Săndulescu,membru marcant PDL,a executat lucrari traznite:
Corsem Impex SRL a făcut doar o "magherniţă" de 20 de metri pătraţi şi a prezentat o factură de vreun miliard de lei vechi
Instcomp SA a ridicat la sediul Direcţiei un gard de 300 de metri liniari care a costat 2,5 miliarde lei vechi.
Înlocuirea a 200 de metri de cablu electric la centrul de la Pojorâta costat 573 de milioane lei vechi, bani încasaţi de Unitim Prod Com SRL Suceava şi Macosin SRL Suceava
O donaţie de o sută de mii de euro a ducelui de Bavaria, Franz von Bayern, a fost irosită practic aiurea. Banii au fost cheltuiţi pentru construirea unei mansarde pe structură de lemn peste mansarda deja existentă la centrul de la Pojorâta
Langan Mobilex SRL Câmpulung a furnizat mobilă în valoare de 600 milioane lei vechi către DGASPC, evident fără licitaţie.
5.   Pt RADUMAMII trimis de
( 7 iun 2012, 11:51:57
E bine ca iti sustii cauza...dar din pacate esti cam pe dinafara cu toate cifrele pe care le dai cu atata emfaza. Exact ca si partidul vopsit cu acuarela rosie. Va place sa va umflati penele asa ca si curcanii cand sunt aproape sa sara la scandal. dece nu amintesti de ``marile`` proiecte PSD-iste de pe vremea ``bunicutei`` Ion, la care plateste tara de nebuna si in ziua de azi. Inchei aici pentru ca se vede de la o posta ca esti imbibat cu doctrina ``salvatoare`` rosie si iti mai spun doar atat...mai informeaza-te...centrul acela de informare de care vorbeai, este proiect cu bani europeni al unei decane de la USV, si a costat 33000, in nici un caz 330.000 cum afirmi. Dar voi USL-istii mai nou, asa faceti...umflati cotele raurilor pana ies din matca...tot PDL va invinge stai linistit si bea un ceai de secarica sa te calmezi.
6.   ESTI COMIC RAU trimis de
( 7 iun 2012, 12:06:52
Cu 33.000 euro nu-ti faci nici un garaj macar.
7.   COMIC? trimis de
( 7 iun 2012, 12:14:59
Interesant...deci descopar ca nici ``la bani nu cunosti``. In viziunea ta, da..poate nu-ti faci, dar probabil ca tu te-ai nascut intr-o tara araba unde in spatele gradinii aveai si 2 panze de petrol si nu mai faci diferenta intre valorile banilor. Ti-am zis...informeaza-te si mai apoi arunca afirmatii asa care se lipesc pe gard.
7.1  RE: COMIC? trimis de
( 7 iun 2012, 13:05:52
Proiectul „Centrul Național de Informare și Promovare Turistică” Suceava proiect promovat în cadrul POR, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul de intervenție 5.3- Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică, Operațiunea - Crearea Centrelor Naționale de Informare și Promovare turistică (CNIPT) și dotarea acestora. Durata de implementare a proiectului este de 19 luni iar valoarea totală este de 1.323.055,91 lei.
8.   Du-te si te plimba trimis de
( 7 iun 2012, 13:13:25
du-te si lasa-ne cu minunatul tau USL. ca deja se vede ce capabili sunt si cat bine au facut in scurtul timp de cand "poporul a dorit schimbarea"! nici daca ar fi singurul partid n-as vota cu ipocritii astia care sunt buni doar la dat din gura. nici de PDL nu sunt extrem de incantat insa, intre USL si PDL e cale lunga. asa ca, PDL ramane singura optiune de vot! si nu numai la locale!
9.   GUVERNUL PONTA MERGE CEAS trimis de
( 7 iun 2012, 13:49:31
Guvernul USl merge ceas:
a dat inapoi banii furati bugetarilor ,a dat inapoi banii furati pensionarilor
va anula 120 legi si proiecte de legi idioate printre care:
Legea cu inmatricularea masinilor in Bulgaria si alte tari care puteau circula in tara doar 90 de zile-idioata lege.
Legea care conditiona vanzarea apartamentelor de obtinerea certificatului energetic-idioata lege.Guvernul a recuperat 200 milioane lei de la primăriile PDL care au primit bani de la Guvernul Ungureanu şi va restrânge cheltuielile cu achiziţii şi deplasări externe, pentru a asigura fondurile aferente restituirii către pensionari a cotei de CASS percepute ilegal.
I-a pus la respect pe unguri dupa ce PDL le-a facut cadou judetele Harghita si covasna si Basescu s-a facut pres in fata lui Orban
A deschis din nou spitalul de la Buftea si va deschide scoli si spitale din cele inchise de PDL.A facut ordine in TVR unde banii nostri erau furati si tot noi plateam latraii PDL care primeau 10.000 roni/luna.
9.1  RE: GUVERNUL PONTA MERGE CEAS trimis de
( 7 iun 2012, 14:03:36
mai uşor cu prosteala sau eşti Pinochio alias ospătarul care se ascunde sub radu mătii!
10.   Va culcati pe lauri trimis de
( 7 iun 2012, 14:06:41
Desi am fost pentru guvernarea USL, acum, cand am vazut de ce mizerii au fost in stare voi vota pe oricine inafara de USL. Eu cel putin cunosc foarte bine cateva persoane care ocupa functii importante pe la prefectura, si inca alte institutii ale statului. cei mai mari spagari cu care am avut de-aface, sunt acum reprezentati de rangul II ai guvernului in teritoriu. Si nu numai. Mi-e sila. Ar trebui sa stie cei de la USL, ca ei sunt acum la putere ca noi nu am mai putut suporta CORUPTIA si bataia de joc. Si cand ei ne dau insutit coruptie...cum spera sa reactionam? Eu nu vad lucrurile prea in roz. Ca toata umilinta noastra are o limita.
11.   Posibil... trimis de
( 8 iun 2012, 08:02:01
s-ar putea Capra cu musteata sa aiba dreptate.imi place imaginea din articol in care Capra rade cu gura pana la urechi.iedul din imagine simte ca se apropie de ugerul bugetului lasat de nevoie de sugacii portocalii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei