Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Marcel Păvăleanu: Primăria Crucea trebuie să devină cu adevărat locul în care oamenii îşi pot rezolva problemele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru funcţia de primar în Crucea, Marcel Păvăleanu, spune că după ce va câştiga alegerile, primăria acestei comune trebuie să devină cu adevărat locul de rezolvare a problemelor pe care le au cetăţenii. „Trebuie să ne facem timp pentru a fi prietenoşi, căci prietenia este drumul spre fericire. Primarul este reprezentantul locuitorilor comunei, iar locuitorii trebuie să-l simtă aproape, şi la bine şi la necaz. Iar înţelegerea, ajutorul şi toleranţa trebuie să ne conducă în viaţă”, consideră Păvăleanu.

El a subliniat că, după ce va fi ales primar, va fi aproape de oameni, îi va trata cu respect pe cei vârstnici şi pe cei care reprezintă cazuri sociale deosebite, însă nu va uita de promovarea valorilor şi a tinerilor, precum şi a unei administraţii în folosul cetăţenilor. Marcel Păvăleanu a subliniat faptul că după ce va ajunge primar va fi sprijinit atât de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cât şi de echipa acestuia de consilieri judeţeni. Păvăleanu a mai adăugat că locuitorii din Crucea se vor putea baza şi pe echipa PDL de consilieri locali.

„Am constituit o echipă de consilieri locali profesionişti, care să includă toate zonele. Cu ei, cu sprijinul dumneavoastră sper să realizăm ce ne-am propus”, le-a transmis candidatul PDL locuitorilor comunei Crucea.

Marcel Păvăleanu a mai declarat că are proiecte pentru toate comunităţile din comuna Crucea, şi anume Leşu Ursului, Crucea, Lunga, Cojoci, Chiril.

El a arătat că printre priorităţile sale se numără proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii, construcţia de reţele de apă şi canalizare, dezvoltarea turismului, modernizarea sistemului de sănătate, reabilitarea căminului cultural, amenajarea unei baze sportive, dar şi amenajarea unui loc de agrement în zona „pe luncă”. Candidatul PDL a mai precizat că un proiect pe care îl are pentru dezvoltarea turismului presupune şi refacerea drumului în zona Chiril, spre mănăstire şi spre cabana Rarău.

„Zona turistică Rarău – Pietrele Doamnei are nevoie de drum de acces, nu numai din zona Câmpulung – Pojorâta, ci şi dinspre Vatra Dornei şi Valea Bistriţei – Piatra Neamţ. Există un mare interes din toate zonele ţării pentru acest sfânt locaşal Mănăstirii Rarău şi trebuie să realizăm urgent infrastructura pentru un acces normal. Iar efectele vor fi benefice pentru toţi”, a spus Marcel Păvăleanu.

El a arătat că pentru toate aceste proiecte a primit asigurări din partea şefului administraţiei judeţene că va fi sprijinit pentru a le pune în practică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Păvăleanu: Primăria Crucea trebuie să devină cu adevărat locul în care oamenii îşi pot rezolva problemele.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcel Păvăleanu: Primăria Crucea trebuie să devină cu adevărat locul în care oamenii îşi pot rezolva problemele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Duteeeeeeeeeeeeee..... trimis de
( 8 iun 2012, 09:19:00
Ai uitat ce ~prietenos~ erai ,cand erai director? Ce umbli cu gogosi?Marcele ,continua cu ciucalaii si latunoile ca aceasta e menirea ta de Dorohoian.Lasa-ne pe noi Muntenii sa ne vedem de ale noastre.Poate te vor lega astia pentru pomenile electorale........Lasa-neeeeee
2.   Duteeeeeeeee... tu inapoi de unde ai venit!!!! trimis de
(11 iun 2012, 11:51:43
Ai iesit dintr-o carciuma, inainte sa scrii asta? Mai "mare muntran" ce esti! Pun pariu ca nici nu stii adevarata semnificatie a muntenilor! Tu nu meriti mai mult decat unul de-al tau ca sa stie sa bea alaturi de tine si sa comenteze alaturi de tine...dar cand vine vorba de a face ceva mai e cale lunga!!! Asa ca ia-ti bautura si dunte-n muntele tau si-o bea pana vei crapa si stai linistit ca bodegile alea care le aveti nu vor duce lipsa de clienti ca mai sunt si femeile voastre de munteni care beau de sting mai ceva ca un pompier! Inchis la minte si inapoiati veti ramane!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei