Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală, precizând că a luat această decizie din cauza numărului mare de întâlniri electorale la care trebuia să ajungă în cursul zilei de ieri. Nechifor a ţinut să precizeze că îşi doreşte să dea dovadă de transparenţă, motiv pentru care a vrut să anunţe public faptul că el, împreună cu echipa de campanie, au decis să folosească 1.200 de euro pentru a închiria un elicopter.

Liderul PSD Suceava a mai declarat că în cursul zilei de luni avea programate nu mai puţin de zece întâlniri electorale, în tot judeţul, motiv pentru care în situaţia în care s-ar fi deplasat cu maşina ar fi existat riscul să nu ajungă la timp la toate aceste acţiuni.

„Astăzi vom merge cu elicopterul şi o spun foarte transparent, fără emoţii, pentru că nu am nimic de ascuns. În campanie folosesc o Dacia Duster închiriată, cu care mă deplasez în localităţi, iar acum, în mod special, pentru că sunt zece localităţi în care colegii şi sucevenii mă aşteaptă, şi din respect pentru ei, am decis să folosim un elicopter închiriat”, a spus Cătălin Nechifor, care a precizat că elicopterul a fost închiriat de la o firmă privată. Pe de altă parte, preşedintele PSD Suceava a mai spus că în timpul zborurilor între localităţile în care are organizate întâlniri electorale vrea să fotografieze „prăpădul din pădurile Bucovinei”.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a ţinut să precizeze că USL se pregăteşte pentru a depista „furtul electoral” al democrat-liberalilor. „Pe 10 iunie suntem pregătiţi cu un anumit dispozitiv, suntem pregătiţi cu o anumită filosofie de combatere a furtului electoral. Aproape în toate secţiile de votare vom avea camere de luat vederi, miniaturale, aparate mici, aparate foto, camere de luat vederi foarte micuţe, care vor filma tot ce mişcă, pentru că e foarte important ca la alegerile din 10 iunie să demonstrăm, şi în Suceava şi în toată România, că suntem capabili, ca şi clasă politică, să ţinem alegeri corecte în care românii, sucevenii să voteze cu cine vor ei, dar votul lor să fie respectat”, a încheiat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E normal trimis de
( 5 iun 2012, 13:16:45
doar nu ai sa-ti rupi gatul si limuzuna prin gropile unde,oi,muritorii de rand,platitori de taxe si impozite,va injuram pe voi ,politicienii,de toti sfintii.ai sa primesti voturi cand vom zbura si noi cu elicopterul...
1.1  RE: E normal trimis de
( 6 iun 2012, 12:04:58
cata nesimtire. vorbesti de oameni saraci si tu faci cheltuieli imense in campanie, si o sfidare de necrezut a asa zisei prostimi. Se vede prin asta disperarea de a ajunge la ciolan, si investeste atatia bani stiind ca este pe locul doi.
1.2  RE: E normal trimis de
( 6 iun 2012, 12:52:26
De ce nu vezi nesimtirea PDL care mint , fura, strivesc demnitatea umana, de ce nu vorbesti de nesimtire cand ti au lasat partintii si bunicii fara salarii si pensii, cand ti au lasat copiii pe mana unor profesori deprimati si umiliti de lipsa banilor pt hrana, cand vezi oamenii necajiti care sunt lasat i Prada destinului si  ☭  pentru ca nu au 10 lei sa le dea saga medicilor,
2.   RAV4 - nechifor trimis de
( 5 iun 2012, 14:02:05
Prapadul din paduri este evident, ce nu ne spune "pig-face" Nechifor este mania lor a feseneilor ca nu pot fura si ei. Bine ca isi tine RAV4-ul de teren la pastrare si merge dupa modelul Basescu cu Dusterul sa se dea "pig face" Nechifor mai din popor, sarac si cinstit. Bai baietilor din FSN-FDSN-PDSR-PSD-USL sau cum se mai cheama partidul vostru, voi nu-l puteti clinti pe Flutur nici daca vine si candideaza la Suceava bunicutul vostru Ion Iliescu - criminal de neam si tara.
3.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 14:47:48
Cica "pentru că sunt zece localităţi în care colegii şi sucevenii mă aşteaptă",de aia a inchiriat acest "trepadus USL-ist",elicopter.Pai bine mai nenea Nechifor,de unde stii mataluta ca sucevenii te asteapta,ca nu esti matale "salvatorul natiunii '.Nu cumva,asa electoral,te deplasezi acolo unde te-au chemat "valetii USL-isti" ce candideaza la primarie,locul unde "se impusca doi iepuri deodata"? Unul atunci cand mergi matale si le rostesti "balarii electorale",altul atunci cand valetul care te-a chemat creste in ochii satenilor naivi,nu-i asa ? Ca doar nu te asteapta cu statul de plata si banii pe care ii promite "carlanul naravas" de niscaiva vreme,doar nu vii sa aduci cupoanele de pensii marite,nu aduci cresterea PIB-ului,scaderea deficitului bugetar,nu aduci euro,dolari,aur sau diamante,aduci doar cateva vorbe goale,promisiuni electorale fara a putea fi puse in aplicare,minciunele "a la USL",doar atat.Stii ce bine stiu sa analizeze satenii vorbele dupa ce pleci matale ,satisfacut ca a-i prostit naivii,imediat iti dau cu flit si o sa astepti mataluta voturi,cand o intineri bunicuta Iliescu.Doar atunci.,"hmmm mai draga" !
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 12:58:45
Nechifor nu a avut bani de sute de mii de umbrele sau ghivece de flori, dar le da oamenii or speranta ca poate fi si mai bine , este un om correct, decent, demn, si pentru ca Vreau o sansa pentru copiii mei ...votez CAtalin nechifor !!!!!!!
4.   ........ trimis de
( 6 iun 2012, 11:05:14
De unde are bani de elicoptere:))?
4.1  RE: ........ trimis de
( 6 iun 2012, 12:45:39
Poate I a dat Monica sanudulescu din cei 23 miliarde delapidati de la protectia copilului, sub stricta indiumare a domnului flutur ... Ce insemna 50 milioane din. 23 miliarde ?
5.   Informare trimis de
( 6 iun 2012, 12:42:06
Inchirierea elicopterului a costat 1200. Euro stiti cat costa portretul llui flutur de la mall? 10 .000 euro . Asa ca nu va mai lamentati degeaba.
Stiti cat costa fiecare steag pus pe stalpii din suceava de catre flutur? 150 euro bucata ..si sunt cateva mii !!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei