Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

La Preuteşti

Flutur a fost recunoscut ca fiind cel care a contribuit la dezvoltarea comunei în ultimii ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost recunoscut de locuitorii din Preuteşti ca fiind cel care a contribuit la dezvoltarea acestei comune în ultimii patru ani. Şeful administraţiei judeţene, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, s-a întâlnit cu locuitorii comunei Preuteşti, la începutul discuţiilor Gheorghe Flutur rugându-i pe toţi cei prezenţi să ţină un moment de reculegere pentru primarul Alexandru Aniţa, care a decedat în luna aprilie 2012. „O rugăminte din partea mea. Sunt bucuros că m-aţi aşteptat pe imnul partidului nostru, dar nu pot aici, la Preuteşti, să nu încep fără să vă rog  să ţinem un moment de reculegere pentru primarul Alexandru Aniţa, de care îmi este dor”, a spus Flutur la începutul întâlnirii cu locuitorii din Rădăşeni.

Discuţiile de la Rădăşeni au avut loc în prezenţa candidatului PDL pentru funcţia de primar al acestei comune, Adriana Aniţa, care a ţinut să amintească proiectele realizate, respectiv construcţia a şapte poduri, a două şcoli, modernizarea şi dotarea căminelor culturale din satele Preuteşti şi Basarabi, modernizarea principalelor drumuri din satele comunei, construirea unui muzeu în Preuteşti şi realizarea reţelei de alimentare cu apă potabilă în Preuteşti, Basarabi şi Arghira.

Adriana Aniţa a mai vorbit şi de proiectul pe fonduri europene pentru reţeaua de canalizare în Preuteşti, Basarabi şi Argira, construirea unei grădiniţe noi în Preuteşti şi modernizarea prin betonare a 1,3 kilometri de drum comunal în Preuteşti şi Fundoaia. „Prin acest proiect au intrat în comuna noastră 111 miliarde de lei vechi. Şi vreau să spun că la realizarea acestor obiective am avut mereu sprijinul CJ Suceava, respectiv al domnului Gheorghe Flutur”, a spus Aniţa.

La rândul său, Gheorghe Flutur a ţinut să-i mulţumească primarului Alexandru Aniţa pentru ceea ce a făcut pentru locuitorii acestei comune, dar şi Adrianei Aniţa pentru că „a avut tăria şi forţa” să candideze pentru funcţia de primar. Flutur a spus că pe valea Şomuzului se spunea mereu că PDL-ului îi este greu să învingă PSD, subliniind că Preuteştiul este un bun exemplu că această afirmaţie este falsă. „M-am convins că nu e aşa şi cred că v-am convins şi pe dumneavoastră prin lucruri concrete pe care le-am făcut în aceşti ani. Vă aduc aminte şi să nu vă întristaţi că nişte oameni au strigat la Înălţare nişte lozinci. Puteau să aibă bunul-simţ să lase o slujbă să se termine la sfinţirea unei şcoli. Oare atât de mare să fie ura, să nu-ţi dai seama că noi am venit să aducem nişte bani în Basarabi. Au fost vreo 10 miliarde de lei vechi pentru o şcoală, preoţii binecuvântau şi unii nu au avut răbdare să-i asculte, iar apoi să-şi spună părerea”, a spus Flutur.

El a precizat că întâlnirea cu cetăţenii din Preuteşti a fost una de suflet, spunând că de această comună îl leagă numeroase amintiri şi că a venit în mijlocul cetăţenilor nu doar acum, în campanie electorală, ci şi atunci când au fost demarate lucrările la proiectele de dezvoltare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a fost recunoscut ca fiind cel care a contribuit la dezvoltarea comunei în ultimii ani.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur a fost recunoscut ca fiind cel care a contribuit la dezvoltarea comunei în ultimii ani1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legatura... trimis de
( 5 iun 2012, 12:15:18
Ce legatura are Radasenii cu Preutestii ? D-le ziarist mai citeste geografia Romaniei.
1.1  RE: Legatura... trimis de
( 5 iun 2012, 15:58:09
Cunoscut pentru concupiscenţa sa, Flutur presează
Cu bunul simţ castrat demult , operat de ruşine
Păstrând distanţa faţă de echidistanţă (şi de alte discipline)
Se-aruncă cu promisiuni ce frumos le ambalează

Şi,pe caii putere a Consiliului Judeţean Suceava
Printr-o bufonadă fără gust face o hologramă electorală
Dar , analizând pe text , vorbele i-s o miorlăială
’s un nutreţ pentru cretini,(i)se scufundă ( CLAR) epava

NASA tocmai a descoperit urme de alimente în Iţcani
Burdujeniul,municipiul şi tot judeţu-i …varză
Vreau nu doar dispariţia băsismului ci urma-i să se piarză
( fir-ar mama naibii lor de inculţi şi cleptomani )

2.   Hotul trimis de
( 5 iun 2012, 12:37:03
Flutur a contribuit la saracirea poporului Roman. El a facut doar bine................pentru el si oamenii lui.
2.1  RE: Hotul trimis de
( 6 iun 2012, 09:42:24
domnule maxim, dvs locuiti in suceava? vorbiti de pe pereti? nu a fracut psd-ul in 20 de ani cate a facut flutur in 4 ani. v-o fi sracit pe dvs , poate sunteti psd-ist si ati tot furat pe timpul guvernarii psd-iste , v-a luat ciolanul. noi sucevenii nu putem decat sa-i multumim lui flutur.
2.2  RE: Hotul trimis de
( 6 iun 2012, 10:31:28
care VOI sucevenii domnule CETATEANPDList ?laughing toti bugetarii care au avut salariile taiate erau PSD isti ? toti pensionarii care au avut pensiile taiate erau PSD isti ? intreaga populatie a Romaniei care a simtit majorarea TVA ului la 24 % era PSD ista ? Multumeste-i tu lui flutur ca NOI sucevenii ii vom multumi la vot . Vom scapa in sfarsit de flutur & co.
2.3  RE: Hotul trimis de
( 6 iun 2012, 11:57:00
eu sunt bugetar, dar voi vota cu Flutur si cu cei din echipa lui. Acest om a demonstrat ca merita sa fie reales prin fapte. cat despre masurile pdl vom vedea in timp daca s-a meritat efortul, intai sa vedem ce tari mai crapa. Nu vreau sa aud de nici un marzac(discipol al lui Marza)
3.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 13:53:36
asa ne trebuie daca flutur m-ai are tupeu sa urce pe scena inseamna ca ne meritan soarta
4.   SLOGANE SLOGANE trimis de
( 5 iun 2012, 16:08:11
Sloganul lui Gheorghe Flutur, "Da, se simte diferenţa! ", este adevărat şi că diferenţa se simte "la buzunar". Toţi românii simt diferenţa la buzunar de când s-au tăiat pensii şi salarii, s-a marit TVA la 24%,se simte diferenţa că nu mai sunt spitale şi că se simte diferenţa că PDL şi-a bătut joc patru ani şi că timp de patru ani toţi au simţit diferenţa pentru că au existat presiuni şi intimidări.Diferenta se simte in conturile PDL , cu milioane de euro făcute de la drumuri, cu milioane de euro de la gripa aviară, de la Casa Judeţeană de Pensii Suceava unde Curtea de Conturi a găsit fraudă de cinci miliarde de lei vechi din banii de ajutor de înmormântare, la Casa de Asigurări de Sănătate, unde Curtea de Conturi a găsit o fraudă cu reţete false de 28 de miliarde de lei vechi".Conform dictonului o treime la cetatean si doua treimi la partid.
5.   Vrajeala ! trimis de
( 5 iun 2012, 17:53:25
Nu imi vine sa cred ca acest flutur mai are curajul de a candida ....si cel mai stupid lucru mi se pare ca oamenii inca il mai voteaza....nu gandesc ca acum primesc o sticla de ulei si in 4 ani li s-a luat insutit....daca tot flutur va castiga alegerile vorba lui @YAIRMEIR, ne meritam soarta !
6.   Rds+pdl trimis de
( 5 iun 2012, 19:54:11
Vedeti de ce au ramas cei de la tara fara ANTENE ? Ei au acuma saracii doar linguseala portocalie.Iar de partea lui Flutur sunt doar cei carora le-a mers si le merge inca.... SHOWL.Lipsa de informatie,saracia,analfabetis disperarea sunt atribute dragi pentru GRANGURII care nici macar in vis nu au simtit cum e foamea,frigul si intunericul...de-afara si din mintea celor prea multi deja care s-ar mai putea lumina in vreun fel si pentru ei suferim si noi care nu avem nici o vina.
7.   Domnule Cetateanonest trimis de
( 6 iun 2012, 10:36:45
Sunt apolitic. Nu sunt PSD-ist. Asta este adevarul. Stiti cat lemn a furat domnul Flutur?
Si ce a facut Flutur pt Suceava? Un ou lipit cu soci si desenat cu croionul? O statuie care seamana cu un fluturas????? Stiti ca banii i-a dat pe criterii politice? Documenteaza-te si apoi vorbeste. A furat si PSD-ul dar a mai dat si la oameni, dar astia fura doar pt ei si toata lumea stie. Daca esti asa onest de ce votezi PD-L? Voteaza un independent.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei