Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Todireşti

„Campania electorală nu se face cu proiecte şi soluţii la problemele existente, ci cu mici, bere şi mârlănii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent la funcţia de primar al comunei Todireşti, Gherasim Constantin Ciocîrlan, este ţinta unor atacuri murdare cu manifeste împrăştiate prin toată comuna, în care sunt prezentate minciuni şi acuzaţii calomnioase pe bandă rulantă.

„Anonimele” au început încă din primele zile ale campaniei şi au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute să fie aruncate pe uliţele şi prin curţile sătenilor din satele comunei Todireşti.

„Sâmbătă mi-au fost tăiate trei bannere care erau amplasate la Soloneţ. De unde atâta înverşunare împotriva mea, nu înţeleg?”, se întreabă candidatul independent.

Răspunsul l-a aflat chiar acum două zile, când a primit rezultatul unui sondaj de opinie făcut de o societate specializată printre sătenii din Todireşti.

„Sunt pe primul loc şi aşa am înţeles de ce au ajuns să îmi atace chiar şi familia. Timp de 22 de ani de când sunt referent agricol la primărie nu am fost acuzat de nimic, iar acum, de trei săptămâni, sunt batjocorit în asemenea hal. O parte dintre contracandidaţii mei au venit chiar şi mi-au spus că nu ei sunt în spatele acestor murdării, mărturisindu-mi că au primit propuneri din partea PSD-ului să participe la acest gen de acţiuni împotriva mea. Probabil au făcut şi ei un sondaj, au văzut că sunt pe primul lor şi încearcă acum din răsputeri,  prin aceste mijloace mârşave, să mă discrediteze”, a adăugat Gherasim Constantin Ciocîrlan.
Candidatul independent şi-a exprimat indignarea faţă de modul de a face campanie al unora dintre cei care „cerşesc” voturile la Todireşti.

„Campania electorală nu se face cu proiecte şi soluţii la problemele existente, ci cu mici, bere şi mârlănii. Au bani de cheltuit şi cred că sătenii din Todireşti sunt atât de naivi, încât să se mulţumească cu pomana lor. Au să se convingă pe 10 iunie că nu e deloc aşa, iar consătenii mei vor şti să facă cea mai bună alegere pentru ei”, a completat candidatul independent. 

Gherasim Constantin Ciocîrlan explică că va continua să facă campanie aşa cum crede el de cuviinţă, discutând cu consătenii săi şi prezentându-le proiectele şi soluţiile pe care le are pentru rezolvarea problemelor comunităţii.

„Oamenii trebuie să iasă la vot. Dacă vor să facem mai puţină politică şi să ne apucăm de treabă, dacă vor un gospodar şi nu un partid la primărie, pe 10 iunie trebuie să ne mobilizăm”, le-a transmis Ciocîrlan consătenilor săi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Campania electorală nu se face cu proiecte şi soluţii la problemele existente, ci cu mici, bere şi mârlănii”.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Campania electorală nu se face cu proiecte şi soluţii la problemele existente, ci cu mici, bere şi mârlănii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOARTE FRUMOS trimis de
( 5 iun 2012, 11:12:33
FOARTE FRUMOS SI MULT SUCCES PE 10 IUNIE.
POATE SCRIETI SI CE S-A INTAMPLAT SAMBATA NOAPTEA LA MARITEI IN LUPTA ELECTORALA DE ACOLO... AFISE RUPTE...TAMPONARI...TELEFOANE LA 112...PUMNI...
MERITA O DOCUMENTARE DACA DORITI ...SI MAI ALES DACA AVETI VOIE!
VA DORESC O ZI BUNA SI CRED CA NU O SA-MI STERGETI COMENTARIUL ASA CUM IMI FACETI DE OBICEI
1.1  RE: FOARTE FRUMOS trimis de
( 5 iun 2012, 11:22:48
dizidenta VALERICA, "imparţială" şi pârâciaosă
aruncă o minge cu efect ... întârziat
toată lumea ştie "acolo" cin' o să iasă
numa' tu , Valerico,se pare că n-ai aflathappy
1.2  RE: FOARTE FRUMOS trimis de
( 5 iun 2012, 16:04:57
exemplu de marlanie vecina:  ☭  ϑ
1.3  RE: FOARTE FRUMOS trimis de
( 5 iun 2012, 16:07:45
 ☭  ϑ
stergeti @@@ si aflati stirealaughing)
1.4  RE: FOARTE FRUMOS trimis de
( 5 iun 2012, 16:09:19
incercam sa dau lincul la stie dar fluturistii astia de la monitorul nu ma lasa. de parca noi n-am stii de unde mananca ei painea....las-o asa
2.   Asta faceti toti trimis de
( 5 iun 2012, 12:04:36
sus numitul Gherasim Constantin Ciocîrlan probabil are un buget limitat,doar e independent,si daca nu poate face chiolhanuri si chermeze s-a transformat intr-un paracios mic.
3.   Buna trimis de
( 5 iun 2012, 23:03:41
Vreau sa va zic ca ceea ce a zis Domnul Ciocarlan asa zisul '' marele alb '' in articolul de mai sus e complet gresit . Toti candidati au facut la fel chiar si el duminica pe 6 . 05 .2012 a facut o chermeza cu bautura pentru oameni in care i-a indemnat sa il voteze . Tipul mi se pare chiar patetic pe bune nu stiu ce sa zic . Pe langa faptul ca a fost timp de 22 de ani in primarie si nu a facut absolut nimic isi aduna o gasca de fosti ceapisti si de imbogatiti dupa el ca si consilieri si candideaza la primarie . Nu stiu mie unul mi-ar fi rusine sa mai candidez , dar el ne arata ca rusinea nu are limite... de unde are acest om bani pentru atatea benere si afise cu care a impanzit toata comuna ? Ganditi-va bine si votati cu cap nu va lasati intimidati de promisiunile celor care au avut sansa sa faca ceva pana acum dar au ezitat . Mulumesc ca mi-ati dat ocazia sa imi exprim punctul de vedere .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei