Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Nechifor propune un proiect comun de infrastructură în localităţile din Bazinul Dornelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit duminică, la Căminul cultural din Dorna Arini, cu peste patru sute de localnici cu care a dezbătut teme de interes local şi judeţean, în special în ceea ce priveşte dezvoltarea sectorului agricol în zona de munte şi dezvoltarea turismului în această zonă a judeţului.

Cătălin Nechifor a spus, în cadrul discuţiilor, că iniţiază un proiect în domeniul turismului care prevede asocierea tuturor localităţilor din Bazinul Dornelor pentru modernizarea infrastructurii şi pentru a asigura condiţii turiştilor, astfel încât să fie facilitat accesul spre munţii Călimani. El a explicat că în cadrul acestui program va investi atât statul, cât şi mediul privat interesat să dezvolte noi capacităţi turistice.

În cadrul discuţiilor cu alegătorii din Dorna Arini, candidatul USL pentru preşedinţia CJ Suceava şi-a exprimat indignarea că nici un candidat PDL nu şi-a cerut scuze pentru suferinţele cauzate cetăţenilor în perioada în care au guvernat atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean.

„Nu am văzut nici un pedelist în toată această perioadă să vină în faţă şi să îşi ceară iertare pentru tot răul făcut în aceşti patru ani. Au furat 28 de miliarde de lei de la Casa de Pensii, şi nu o spun eu, Cătălin Nechifor, ci Curtea de Conturi. În această perioadă ne vin tot mai multe informaţii legate de dimensiunea furtului acestei guvernări portocalii”, a declarat Cătălin Nechifor.

Alături de deputatul Cătălin Nechifor au mai fost prezenţi la întâlnirea electorală candidatul USL pentru funcţia de primar, Ioan Moraru, împreună cu candidaţii pentru Consiliul Local, dar şi candidaţii pentru funcţii de consilieri judeţeni Ioan Abutnăriţei, Mişu Gafencu şi Constantin Maierean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor propune un proiect comun de infrastructură în localităţile din Bazinul Dornelor.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor propune un proiect comun de infrastructură în localităţile din Bazinul Dornelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 15:40:19
Muntii Calimani,un fel de Mecca ptr turistii din intreaga lume.Cand scrieti proiectul nenea Nechifor,eu o sa va ajut la "ghidul solicitantului" si la adunat "grupul tinta".La implementat,sigur nu o sa am loc,aveti destui "trepadusi" ce se fac ca muncesc 25 de ore din 24(platiti pe proiect) pe salarii doldora,doar asa sa risipessca banii europeni,nu ? Cine va aproba proiectul ? Aveti sanse doar daca il aproba Dontu sau Marza,ca la "autoritate" "din parti" aviz pozitiv. Ce fel de proiect o fi asta, care sunt problemele,care sunt cauzele,care vor fi rezultatele,cum poate sa fie pus in practica,ptr ce,care sunt partenerii,este eligibil,cati viziteaza muntele,toata perioada anului ,ETC ? Este adevarat ca la finele verii si inceputul toamnei,vin "TURISTII" sa culeaga ghebe,hribi,galbiori,etc.Asa spuneti nenea Nechifor...asa da...,sigur o sa obtineti finantarea ,la p******-vara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei