Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Constantin Prodaniuc: Contracandidaţii mei promit că vor face ceea ce eu am făcut deja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Moara, Constantin Prodaniuc, a declarat că, în timp ce contracandidaţii său le promit locuitorilor acestei comune că le vor face drumuri şi reţele de apă şi canalizare, el deja a reuşit să obţină finanţările pentru aceste proiecte.

„Am văzut că ceilalţi candidaţi se laudă vă vor face drumuri, reţele de apă şi canalizare. Poate că le vor face dacă vor câştiga, dar sunt convins că locuitorii comunei Moara ştiu că aceste proiecte sunt deja aprobate şi urmează să fie puse în practică. Munca a fost a mea şi cetăţenii din Moara pot să vadă cine s-a implicat pentru a rezolva aceste probleme”, a spus Constantin Prodaniuc, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat.

El a arătat că în momentul de faţă a reuşit să obţină finanţare pentru două proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, cu o valoare totală de aproape trei milioane de euro. Prodaniuc a spus că a semnat deja contractul de finanţare pentru un proiect de aproape 1,5 milioane de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru construcţia unei reţele de canalizare de 8,5 kilometri şi a unei staţii de epurare. Prodaniuc a precizat că proiectul este finanţat din Fondul de Mediu, iar reţeaua de canalizare va fi construită în Moara Nică, Bulai şi Moara Carp.

Constantin Prodaniuc a subliniat că cel de-al doilea proiect pentru care deja există finanţare vizează modernizarea a două drumuri, de câte trei kilometri fiecare, din Ponoare şi Vornicenii Mari. El a arătat că cele două drumuri vor fi asfaltate din fonduri europene, valoarea proiectului fiind de 1,5 milioane de euro.

„La contracandidaţii mei aceste proiecte sunt promisiuni. La mine sunt lucruri concrete, proiecte aprobate, pentru care am muncit şi care vor începe în perioada imediat următoare”, a mai spus Prodaniuc.

Primarul din Moara a ţinut să precizeze că în momentul de faţă unul dintre contracandidaţii săi spune că a asfaltat un kilometru de drum comunal, însă uită să precizeze că investiţia a făcut-o dintr-un credit. „El se laudă cu acest lucru, însă uită să spună că pentru această investiţie a contractat un credit, iar eu am fost acela care a trebuit să găsească fonduri pentru a-l achita”, a arătat Prodaniuc.

El a subliniat că la mijlocul acestei săptămâni, în comuna Moara va începe o altă investiţie importantă, respectiv asfaltarea unui drum cu o lungime de doi kilometri din satul Moara Carp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Prodaniuc: Contracandidaţii mei promit că vor face ceea ce eu am făcut deja.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.16/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 25 voturi
Constantin Prodaniuc: Contracandidaţii mei promit că vor face ceea ce eu am făcut deja1.2525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 12:26:57
draga reportere de ce stergi comentariile pentru ca sunt anti prodaniuc,deoarece au fost direct la subiect ,nu m ise pare corect din partea ta.tu trebuia sa fii impartial
2.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 13:02:34
mesajul meu nu a fost obscen, nu am facut reclama la nimic si totusi l ai sters nu este prima data cand faci asa, am spus doar sa ne mai lase cu vrajeala asta ca ne a cam plictisit si cred ca i este frica se apropie sfarsitul ,nu stie sa piarda. chiar nu a facut nimic pentru moara
3.   A facut trimis de
( 5 iun 2012, 14:14:38
eu nu am nimic personal cu acest primar din pacate inca in functie , dar nedumerirea mea este , de ce toate aceste proiecte si fonduri , de care vorbeste au venit abia acum cand zilele lui de glorie se sfarsesc?, acum la asfintit de soare cand PDL. se pregateste sa mearga la umbra , de ce ?
4.   Oul sau gaina? sau dezvoltarea durabila? trimis de
( 5 iun 2012, 15:47:24
''La mine sunt lucruri concrete, proiecte aprobate, pentru care am muncit şi care vor începe în perioada imediat următoare''

care munca? cine si cu ce a muncit?
fugi de aici tovarase primar cu palavrele si cu munca. aha, daca statul degeaba si jocul de carti pe bani publici in timpul programului la primarie se numeste munca..atunci ok!

voi n-ati fost in stare sa puneti LA TIMP(IN 4 ANI) pe ordinea de zi a sedintelor,apoi sa intocmiti si sa semnati documentele strict necesare acestor proiecte si tu te lauzi cu munca???

eu cred ca citind acest articol, angajatii de la consiliul judetean suceava se prapadesc de ras.
nu este un secret ca banii au venit pt. ca, flutur ,lehamite fiindu-i de munca de la moara,s-a implicat direct vazand ce papa-lapte de primar are la moara... iar munca cu care se lauda tovarasul primar este de fapt munca angajatilor consiliului judetean suceava.

in rest...apucati-va de asfaltare la moara carp ca sa aveti ce farma drumul dupa asta. sau canalizarea se face prin sant si n-o sa fie nevoie de spart asfaltul pe care te lauzi c-o sa-l plantezi?

cand intri in primaria moara auzi un duh al coruptiei care canta mereu:
iubesc logica si comunismul albastru!
iubesc dezvoltarea durabila basisto-boc-fluturista!
iubesc mita electorala si tradatorii portocalii!
muuuncaa l-a facut pe ooo om...aah... iubesc muuunca...altora... si rezultatele meleeee...
5.   Vesnică pomenire trimis de
( 5 iun 2012, 16:01:27
Am auzit că ieri, de Rusalii, morarenii au făcut mare parastas acestui primar. Se așteaptă prohodurile Procuraturii.
5.1  RE: Vesnică pomenire trimis de
( 5 iun 2012, 17:48:26
ILIEDORIN esti putin dezinformat. nu despre parastasul primarelui a fost treaba.din fericire,primarele e bine sanatos.

s-a gasit insa un prieten slujitor al bisericii din moara(bulai) sa faca si putina politica de partid la biserica si sa ''deschida ochii'' prostilor ''sfatuindu-i'' sa voteze putin cu un fluture care a facut un mare dar de 5.000 de coco catre biserica din moara.

situatia a degenerat urat de tot, mai multi ''prosti'' amintindu-i parintelui ca banii fluturelui sunt tot din banii nostri. si poate chiar ce s-a furat din salariile si pensiile noastre!

bani publici cu care se incearca a cumpara voturi private...intr-un spatiu in care singura politica ce trebuie facuta e politica smereniei,a iubirii, a Lui Hristos.

politica de partid se face in alta parte si nu de catre preot, imbracat in hainele Lui Hristos!

si tot acei ''prosti'' i-au amintit aceluiasi parinte ca si ei au donat bisericii cateva multe zeci de mii de coco din astia noi. care coco au fost bani privati, bani munciti de fiecare, bani pt.care a curs multa sudoare.
si acesti ''prosti fericiti'' nu au insistat sa fie votati si nici nu au cerut a li se ridica statui. unii nici macar n-au dorit a fi pomeniti.

lupta e mare, necuratul la fel de urat si viclean, dar puternic, iar omul persista in mocirla sperand ca Dumnezeu iarta la infinit. asa ca, ce daca mai greseste omul ,macar o data la 4 ani?
lucrurile s-au aplanat greu, s-au zis vorbe grele...mai era putin si se ajungea tot la intelepciunea populara...cum ca bataia e rupta din rai.

si in final cui i-a folosit? au meritat atatea pacate pt. 5000 de coco?
ce-i foloseste omului daca are si lumea toata, insa sufletul si-l pierde? oare crestinii care se rugau in pesteri si catacombe erau mai prejos decat noi care avem lacasuri de cult frumoase dar sufletele intunecate de ura si de pacat?

mai stie cineva pe unde e limita? macar a bunului simt.
5.2  RE: Vesnică pomenire trimis de
( 5 iun 2012, 22:46:27
Nu sunt din Moara, dar asa au incercat acesti portocalii sa cumpere votul peste tot in jedet si tind sa cred ca este o practica de partid la nivel national. Si in comuna de unde sunt a promis domnul fluturica bani dar a cam fost trimis la plimbare de preotul care nu a pus mai presus interesul politicului fata de cel religios. Ma bucur totusi ca daca preotii se injosesc, sunt oameni cu coloana vertebrala care stiu sa puna punctul pe I si nu accepta sa fie mituiti cu niscai parai din patru in patru ani, iar pe tot parcursul celor patru ani sa sufere si sa indure tot felul de jafuri.
Va felicit pentru modul cum ganditi si sper ca tot mai multi oameni sa-si dea seama de adevarul negru al banilor murdari si sa facem ceva sa dispara fluturii portocalii pentru totdeauna.
6.   Am sa fac...dar pana acuma ce ai facut? trimis de
( 5 iun 2012, 17:54:58
Ia mai termina cu povestile, in comuna noastra nu s-a miscat nimic de cand esti primar , pana acuma ce ai facut? cine crezi ca iti mai da votul , da ce crezi ca lumea nu vede .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei