Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Peste 600 de locuitori din Dumbrăveni au venit să-l susţină pe actualul primar, Ioan Pavăl

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 600 de locuitori din Dumbrăveni au fost prezenţi la o întâlnire electorală pentru a-l susţine pe actualul primar al comunei, Ioan Pavăl, pentru un nou mandat. Evenimentul a avut loc în parcul din Dumbrăveni, la întâlnire fiind prezenţi şi liderii judeţeni ai USL. Este vorba despre candidaţii USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi pentru Primăria Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, respectiv Alexandru Băişanu, precum şi parlamentarii PSD Gavril Mîrza şi Eugen Bejinariu. Ioan Pavăl candidează pentru cel de-al doilea mandat din partea USL.

Ioan Pavăl a ţinut să le mulţumească locuitorilor din Dumbrăveni pentru prezenţa la întâlnire, precizând că vine în faţa lor pentru a le cere votul pentru un nou mandat pentru a putea continua proiectele de modernizare din această comună.

„Consider că fiecare locuitor al comunei noastre poate să vadă că în aceşti patru ani s-au întâmplat lucruri concrete, poate să vadă investiţiile care s-au făcut şi preocuparea pe care am avut-o pentru ca nivelul lor de trai să crească”, ne-a declarat primarul din Dumbrăveni. El a arătat că investiţii importante s-au făcut în modernizarea spitalului din Dumbrăveni, în modernizarea dispensarului, dar şi în reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ. Ioan Pavăl a subliniat că încă de la începutul mandatului său a reuşit să obţină un proiect important, făcând referire la anveloparea celor patru blocuri din centrul comunei.

Revenind la şcoli, el a arătat că, pe lângă anveloparea şi modernizarea Grupului Şcolar din Dumbrăveni, a mai fost finalizată o altă investiţie importantă, respectiv reabilitarea şi modernizarea şcolii din satul Sălăgeni. Ioan Pavăl a arătat că fondurile pentru această investiţie au fost asigurate din donaţiile făcute de Biserica Nouapostolica. El a ţinut să sublinieze că tot din aceste donaţii s-a reuşit racordarea satului Sălăgeni la reţeaua de apă potabilă a comunei.

În acelaşi timp, Pavăl a mai declarat că pe perioada mandatului său au fost făcute investiţii şi în reabilitarea drumurilor, aceste lucrări fiind o prioritate şi pentru cel de-al doilea mandat.

Ioan Pavăl a declarat în faţa celor peste 600 de locuitori din Dumbrăveni veniţi să-l susţină că în al doilea mandat de primar îşi propune să continue lucrările de extinderea a reţelei de apă şi canalizare în toată comuna, să betoneze 15 kilometri de drumuri şi să modernizeze parcul. De asemenea, printre proiectele pe care le are pentru următorul mandat se numără şi construcţia unui cămin cultural, a unui stadion şi a unei baze sportive.

„Aşa cum am mai spus, în ultimii patru ani comuna noastră s-a dezvoltat şi consider că trebuie continuitate pentru a putea realiza şi celelalte proiecte”, a mai declarat primarul din Dumbrăveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de locuitori din Dumbrăveni au venit să-l susţină pe actualul primar, Ioan Pavăl.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.65/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 20 voturi
Peste 600 de locuitori din Dumbrăveni au venit să-l susţină pe actualul primar, Ioan Pavăl4.7520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 5 iun 2012, 23:01:03
de unde 600 de oameni?daca au fost 200 de oameni! mai multi nu au fost.de unde scoateti toate minciunile astea ?/??cati bani dai domn primar pentru articolele astea ?
si ai mai dat 200 de milioane de lei vechii lui Fuego sa vina in Dumbravenii.de unde aveti acest suport financiar ??? dar ce ma mai intreb ca la cat ati furat mai faceti cateva spectacole cu fuego si multi alti "artisti" . Ce ati facut bun in acest mandat ?de ce nu terminati de asfaltat sos bursuceniului? ce inseamna asta? "Consider că fiecare locuitor al comunei noastre poate să vadă că în aceşti patru ani s-au întâmplat lucruri concrete" spuneti care sunt acele lucruri concrete? cum ati furat teava de la irigatii???? da asta e concret sau cum ati vandut parcul spitalul veterinar si alte multe terenuri din comuna?????? ce altceva concret ati mai facut??? de ce nu va etalati si hotiile in monitorul ??????/ daca mai platiti vreun articol va rugam faceti unul detaliat despre toate hotiile....!!!!
2.   Hotilor trimis de
( 5 iun 2012, 23:10:39
retragete domn primar si fugi in alta tara lasa-ne ne-ai facut destule
3.   Hotii hotii trimis de
( 6 iun 2012, 18:07:59
de unde 600? nu stiti sa numarati ..cine va sustinut hmm..persoane care cu ajutorul duneavoastra au ajuns proprietarii livezii din dumbraveni si acum vor so vanda cu 250 de mii de euro???
chiar asa?nu te doare inima de loc?asteas realizari?nu de mult se auzea can livada vreti sa faceti groapa de gunoi .nu te gandesti la comuna? nu te gandesti cavem copii??le faci la altii manevrele si te sustin tot ei..?hmm..gheorghe vatamanu la care iai facut o multime de favoruri...e si normal sa te sustina....sant altii mai capabili ca tine sincer..dumbraveneni nu va lasati dusi de val avem persoane competente in comuna care stiu sa gospodareasca lucrurile .lasane fr ionica ajunge gata intoarcete la buteli ca si asa navem retea de gaz.paa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei