Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

PSD Suceava i-a reclamat lui Titus Corlăţean „traficul cu ţigări pe calea ferată”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că i-a prezentat ministrului Justiţiei, Titus Corlăţean, primele elemente dintr-un dosar care ar putea deveni „ţigareta 3, 4 sau chiar 46 sau 47”. Candidat din partea USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Nechifor a spus că a primit câteva fotografii de la o persoană care doreşte să-şi păstreze anonimatul, în care apar elemente care pot să demaşte traficul cu ţigări de contrabandă prin intermediul transporturilor feroviare cu material lemnos din Ucraina în România, în special în judeţul Suceava.

„Pozele nu sunt foarte clare, sunt făcute cu un telefon mobil, dar arată clar că în aceste vagoane care transportă buşteni există locuri speciale în care se introduc anumiţi baloţi, anumite containere, şi din informaţiile pe care le avem acestea conţin ţigări de contrabandă. Vedeţi aici o gară feroviară undeva pe teritoriul Ucrainei. Nu avem încă elemente de localizare, dar probabil cu Google Map sau cu imagini din satelit se poate identifica. În altă zonă este montat un container cu macara care va fi acoperit cu buşteni, astfel încât în final, când vagonul trece prin gară, nu se vede nimic. Se vede doar la destinaţie, unde se descarcă din nou şi unde se recuperează acel balot”, a spus Nechifor.

El a sesizat faptul că, din informaţiile pe care le-a primit, descărcarea ţigărilor de contrabandă din trenurile cu material lemnos se face în zona comunei Dorneşti. Liderul PSD Suceava a mai declarat că aceste elemente i-au fost prezentate ministrului Titus Corlăţean, urmând ca instituţiile abilitate ale statului să înceapă verificările în acest caz. „Este o situaţie destul de complexă. Să te apuci să faci import-export de masă lemnoasă, aducând între buşteni şi aceste containere, e un pic mai complicat. Acestea au fost elementele pe care le-am transmis duminică domnului Titus Corlăţean. Iar el va face lumină în aceste cazuri, pentru că trebuie să se facă dreptate”, a afirmat Cătălin Nechifor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava i-a reclamat lui Titus Corlăţean „traficul cu ţigări pe calea ferată”.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
PSD Suceava i-a reclamat lui Titus Corlăţean „traficul cu ţigări pe calea ferată”4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 iun 2012, 11:55:09
deşi îmi iubesc Suceava ,Flutur mă urăşte
prin/din băsismul ce-a scindat oraşul .. ce să înţeleg ?
ce să înţeleg când cineva hotărăşte :
dacă treci tigări cu tiru' eşti liber,altfel .. te leg ?!?!

în sfincterul "galaxiei Suceava" sunt anomalii .. cu duiumul
orice analiză serioasă ar fi de resort psihiatric
avem asfalt(doar)electoral,altfel dintre gropi nu vezi drumul
despre toate astea eu , cetăţean , ce să zic ?
2.   Bravo,Nechifor!!! trimis de
( 5 iun 2012, 12:15:39
daca asta e cea mai mare preocupare a voastra inseamna ca vei lua voturi din...parti.de ce nu ai spus ca strazile din G,Enescu si Zamca sunt jalnice.de ce nu ai zis ca in Suceava nu sunt locuri de munca pt ca voi,cot la cot cu talharii portocalii ati demolat si devalizat toate fabricile pt a face hypermacheturi?puteai ciripi ca nu sunt locuri de parcare si suntem nevoiti sa ne injuram intre noi pt 1 metru patrat.de ce nu ai zis ca printre cei care fac contrabanda sunt si ai vostri?
2.1  RE: Bravo,Nechifor!!! trimis de
( 6 iun 2012, 11:36:40
Mai protestatar uslis, vezi ca acele fabrici de care vorbesti au fost distruse de tatuca Marza. Cate locuri de munca au fost facute in acele hipermarketuri care au luat locul ruinelor. Oricum de se va face o noua zona industriala ea trebuie facuta mai la marginea orasului. Primarul Lungu a facut mai mult decat ceilalti primari de dinainte, decat toata sleahta rosie, iar cei ce sunteti de la pnl ar trebui sa fiti mandrii ca un liberal este primar, si va fi primar.
3.   Dobitoc trimis de
( 5 iun 2012, 13:24:27
Nu ma pot abtine d-le Nechifor,esti un mare ......,ce vrei tu sa arati prin acest mesaj,ca esti o persoana sincera si cinstita?De fapt tu cu sleahta ta in frunte cu Marza si feciorul sau ati facut destule magarii,ati furat judetul asta cat ati putut in timpul domniei voaste,omule esti un pic mai mult un demagog,pupicurist si catel al lui Marza.
4.   Ospătarul, tot ospătar rămâne trimis de
( 5 iun 2012, 13:29:19
iar ai comis-o! dacă ai cunoştinţă despre o infracţiune limitatule, te duci la parchet şi borăşti acolo tot ceea ce ştii. nu faci ca ospătarii care se plâng la şeful de sală de faptul că unii clienţii nu fumează ţigări cumpărate de barul întrepriderii unde lucrezi. dacă ministrul justiţiei este colegul tău de gaşcă (partid) nu înseamnă că trebuie să confunzi justiţia cu crâşmele pe unde ţi-ai făcut mâna la turnat în pahare. sunt două lucruri total diferite, măi Pinochio!
5.   O tara de hahalere in goana dupa bani trimis de
( 5 iun 2012, 13:43:15
de ce nu exista in tara asta politica pura,de ce politia este politizata???????????/hellooooooooooooo????????????ce interese mai aveti in viitorii 4 ani?????????? ati pus monopol pe invatamant,mediu,interne,etc...sa va fie rusine....ne este lehamite de atata gargara si politizare imputita....ocupati va de creearea locurilor de munca,de investitii,de agricultura,de civilizare a romilor care fura fura din cauza ca nu au o educatie ,un viitor in tara asta,de haimanalele care fura,de recidivisti,de tot ce inseamna creearea unui stat de drept civilizat si infloritor....rusineeeeeeeeeee
6.   Corlatean...si traficul de tigari!!!! trimis de
( 5 iun 2012, 14:35:43
Asa este....! Capul...monopoluluii de trafic cu tirul..este primarul din siret, ptr ca daca domnia sa dorea...nici pasarea..." sageata"...nu trecea prin siret...fara acordul domniei sale si a echipei de informatori...din sistem+politia comunitara din subordine.....!! Mai mult ...la arestarile...facute de....proiectul ex ministrului Nica, ( program instaurat de Interne cu DIICOT din 2008)...actualul primar...stia si de perchezitii...si a stiut si de arestari...cu 12 ore inainte(...asa ca a salvat pe cine a putut ). Pentru confirmarea celor spuse...presedintele comisiei de ordine publica ( ATOP)...in speta d-nul carcalete...stia...si este si stenograma comisiei....cand primarul de Siret a stiut...de asa ceva...! Asa ca...nu cred ca rezultatele ...ancheteio d-lui Corlatean....doctor Honoris Cauzza...fara diploma...va fi facut public!!!! Doamne ajuta!!!!
6.1  RE: Corlatean...si traficul de tigari!!!! trimis de
( 5 iun 2012, 15:55:33
c-o ultimă zvâcnire din coada de şarpe
băsiştii mai muşcă , dar .. e cam târziu
acum nu-i mai cântă lui Flutur din harpe
îl alintă (fad),doar , la suprafaţă pe diliu
VA CÂŞTIGA C.NECHIFOR,FACEM PARIU ?

7.   FIRME CLIENTELARE PDL trimis de
( 5 iun 2012, 15:50:54
SC CONDACIA SA Botoşani. Societatea este controlată de un anume Radu Draguş, care a ocupat funcţia de consilier al fostului ministru al Educaţiei şi actual consilier prezidenţial Daniel Funeriu. Radu Draguş a ocupat, pentru o perioadă, chiar funcţia de preşedinte al filialei PDL Botoşani. Consilierul lui Funeriu a primit de la CNI două contracte. Primul, încheiat în 17 decembrie 2009, pentru construcţia unei săli de sport cu teren de handbal în comuna Bosanci, judeţul Suceava, pentru care a încasat 3,01 milioane lei, iar al doilea a fost parafat la data de 12 aprilie 2010, când a mai încasat 3,22 milioane lei pentru o lucrare similară în localitatea suceveană Mălini.
8.   SONDAJ CSCI trimis de
( 5 iun 2012, 16:29:23
Şi la Suceava, fotoliul de şef de CJ este extrem de disputat. Gheorghe Flutur (PDL) este preferat de 44% dintre alegători, în timp ce Cătălin Nechifor (USL) de 42%. 14% ar vota alt candidat.

9.   Rusine ca le tineti partea la infractori.... trimis de
( 5 iun 2012, 16:42:45
NOI DUCEM TOATA UMILINTA SI ALTI SA CARE TIGARI DE CONTRA BANDA FOARTE FRUMOS,NOI FARA SALARI,CU TOATE TAXELE MARITE SI ALTI SA FACA BANI DIN TIGARI,DIN CONTRACTE CU STATU...........SA NU MAI UMBLE DL TITUS CORLATEAN DUPA INFORMATI SAI DEA CEVA SPAGA LUI FLUTUR II SPUNE EL. EL CONTROLEAZA CEL MAI BINE ZONA CU LEMN SI TIGARI.CARE NU STIE CE SE INTIMPLA PE ACOLO SA TACA E MULT MAI OK.
10.   NEWS ALERT trimis de
( 5 iun 2012, 16:50:56
HABUR CANDIDEAZA DIN NOU LA IZV SUCEVEI!!!!!!!!!!!!!!!!HA ,LA DRACU!!!
10.1  RE: NEWS ALERT trimis de
( 5 iun 2012, 17:05:15
dar asta chiar ca nu se mai satura, padure, gater, primarie al 3-lea mandat , oare nu mai exista oameni capabili in toata comuna , drumul s-a facut datorita lui Motco ( eroul) dar altceva nu se mai vede .A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de traficul cu tigari el nu se ocupa , e curat ca apa care trece prin sat.
11.   Ancheta in desfasurare!!! trimis de
( 5 iun 2012, 20:15:53
eu zic sa sapati bine ca nu zice rau baiatu asta!!!sunt legaturi incredibile si sustinute de cei care au fost la putere!! mai bine spus de fostul prefect si un mic deputat pdl de la Suceava!!!! e simplu de verificat domnilor! o sa va cruciti sa vedeti ce legaturi sunt de la politisti de frontiera pana la marii miliardari din RADAUTI CARE DIN UMBRA DICTEAZA TOTUL PE LA Vicsani!!!! o sa aveti surprize maxime!!! Intrebati cine a cumparat pamantul pe la dornesti pentru fabrica de prelucrare a lemnului si cine e finul lui de la frontiera!! mafie pdl maxima!!!!
12.   Cetateanul! trimis de
( 5 iun 2012, 20:28:55
cand ne scapati de toti sefii de la toate politiile din suceava domnilor? toti au fost numiti de pdl !! la frontiera spaga e in floare!!! au nenorocit 100 de familii si acum mai vor sa nenoroceasca 100!! afara cu javrele care iau spagi imense si lasa contrabanda libera! se stie cine a adus langa el si pe varu si toti acolitii lui sa faca maxim de contrabanda la Vicov!!! o sa detailam la urmatorul articol dupa ce o sa identificati cine e finu sef sicine e miliardaru care importa busteni pe la Vicsani si Siret!! SI CEEA CE NU STITI DOMNILOR E CA SI PE LA SIRET INTRA MII DE METRI CUBI DE LEMN!!! ADICA BUSTENI!
13.   Idiotule.. trimis de
( 5 iun 2012, 21:29:35
Bai fata de porc obosit...daca tot ai tu atatea informatii despre traficuri si smenuri de toate felurile....de ce nu candidezi drecu la sefia politiei? Si mai lasa-ne lasa-ne lasaaaaaaaa-neeeeee!
14.   ....... trimis de
( 6 iun 2012, 10:40:37
Dupa ancheta o sa ajunga multi psd-isti la racoare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei