Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Locuitorii din Straja susţin candidatura lui Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de locuitori din comuna Straja au participat vineri la o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru cel de-al doilea mandat. Locuitorii din Straja prezenţi la întâlnire au anunţat că susţin echipa Gheorghe Flutur, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava – Vasile Juravle, pentru primăria acestei comune.

În cadrul discuţiilor, participanţii la întâlnire au apreciat faptul că această echipă a reuşit să promoveze mai multe proiecte în comuna Straja, apreciind că „este singura echipă care poate continua modernizarea şi dezvoltarea localităţii”.

De asemenea, unii dintre cei prezenţi la întâlnire au apreciat faptul că în urma investiţiilor făcute în Straja, această comună dispune de condiţii care le depăşesc chiar pe cele existente în unele oraşe mici din judeţ.

În ceea ce-l priveşte pe primarul din Straja, Vasile Juravle, acesta a ţinut să remarce faptul că în urma promovării mai multor proiecte, atât cu finanţare europeană, cât şi guvernamentală, dar şi în urma sprijinului primit din partea Consiliului Judeţean şi a lui Gheorghe Flutur, comuna pe care o conduce a beneficiat de investiţii care depăşesc bugetul localităţii pe o perioadă de 100 de ani.

Astfel, după sprijinul acordat locuitorilor din Straja afectaţi de inundaţiile din anii 2008 şi 2010, în urma demersurilor făcute de şeful administraţiei, Gheorghe Flutur, şi de primarul Vasile Juravle, această comună a beneficiat de fonduri pentru lucrări ample de regularizare a apelor şi construcţia de ziduri de protecţie.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că în urma proiectelor realizate în Straja, câteva mii de locuitori ai acestei comune, dar şi agenţii economici se vor putea racorda la reţelele de apă şi canalizare construite. Gheorghe Flutur a amintit şi de investiţiile făcute în infrastructura rutieră din Straja, exemplificând cu modernizarea mai multor drumuri, precum şi construcţia unor poduri şi podeţe sau refacerea celor afectate de inundaţii.

El a mai declarat că în Straja au mai fost făcute investiţii în modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, subliniind că odată cu asigurarea apei potabile şi accesul la reţeaua de canalizare, unităţile de învăţământ îndeplinesc condiţii europene de funcţionare.

„Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că Straja rămâne un adevărat ambasador pentru Bucovina, pentru judeţul Suceava, prin prezenţa acestei comune la manifestări şi evenimente din ţară şi străinătate, fiind şi o localitate care păstrează foarte bine obiceiurile şi tradiţiile”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Straja susţin candidatura lui Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Locuitorii din Straja susţin candidatura lui Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vot trimis de
(21 mai 2012, 14:12:27
Strajenii sau adunat pentru doua sarmale si o "saniuta" gratis nu pentru politicarolling on the floor
2.   Huuuu trimis de
(21 mai 2012, 18:43:27
Atat stiu si pot niste hutani de munte, salbaticiuni!!! Huuuuuoooo!!!
3.   Alegeri trimis de
(21 mai 2012, 21:32:09
Simpatizanti ai USL va rog frumos nu mai fiti frustrati !:d
4.   Strajenii ... trimis de
(21 mai 2012, 23:02:00
Strajenii sunt oameni mandrii si gospodari carora nu le plac comunistii (USL-ul).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei