Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu: „Nu doar înlocuirea lui Boc este alternativa pentru salvarea României”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că intenţia preşedintelui României, Traian Băsescu, de a-l schimba din funcţie pe premierul Emil Boc nu reprezintă soluţia cea mai potrivită pentru redresarea economică a ţării. Băişanu a spus că liberalii nu vor fi de acord cu un premier independent, soluţie care ar fi susţinută de şeful statului.

„Nu doar înlocuirea lui Emil Boc este alternativa pentru salvarea României. Nu doar atât trebuie făcut pentru ca ţara să renască, aşa cum vrem cu toţii”, a afirmat Alexandru Băişanu. El a precizat că intenţia democrat-liberalilor de a propune un premier independent arată că PD-L a rămas fără specialişti pentru o asemenea funcţie. „Dorinţa preşedintelui de a-l înlocui pe Emil Boc din funcţie scoate în evidenţă faptul că Traian Băsescu recunoaşte public eşecul guvernării PD-L, conduse de actualul prim-ministru. Pe de altă parte, dorinţa lui de a pune un premier independent arată că PD-L nu mai are oameni capabili să asigure o guvernare serioasă şi că este nevoie de specialişti din afara acestui partid”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a declarat că Uniunea Social – Liberală îşi propune să câştige viitoarele alegeri pentru „a aduce în faţa românilor un preşedinte, un Guvern şi un Parlament care să poată transforma România într-un stat civilizat”.

Băişanu a spus că, în ceea ce-i priveşte pe liberali, aceştia susţin dezvoltarea României pe criterii capitaliste, motiv pentru care vor promova măsuri de relaxare fiscală în vederea creării unui mediu de afaceri mai puternic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Nu doar înlocuirea lui Boc este alternativa pentru salvarea României”.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu: „Nu doar înlocuirea lui Boc este alternativa pentru salvarea României”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oi trimis de
(18 feb 2011, 12:19:16
Pasarea malai viseaza iar usl sa guverneze...rabdare
2.   Comentariu trimis de
(18 feb 2011, 14:18:39
Daca Boc ramane nu e bine daca Boc pleaca nue bine - dar cum e bine ca eu nu mai inteleg nimic -

" liberali, aceştia susţin dezvoltarea României pe criterii capitaliste, motiv pentru care vor promova măsuri de relaxare fiscală în vederea creării unui mediu de afaceri mai puternic. "

Si Socialistii doresc sa promoveze masuri precum
" 6. Milităm pentru un nou Stat social, aliat al cetăţenilor în bătălia pentru eliminarea sărăciei. El va fi sprijinul cel mai puternic pentru adaptarea tuturor la schimbările pe care viitorul le va aduce. El va fi principala resursă pentru reinstaurarea încrederii între oameni, între oameni şi instituţii, pentru construcţia unei societăţi solidare, responsabile faţă de toţi membrii săi. "

Sunt curios cum se vor intelege - Alianta social - liberala - o struto camila made in Romania

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei