Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comparaţie

Mîrza: „Guvernarea PD-L, mult mai proastă decât guvernarea CDR”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a criticat în termeni vehemenţi actuala guvernare, pe care o cataloghează ca fiind „catastrofală, antiromânească, antisocială şi antieconomică”, şi consideră că „locul PD-L este la lada de gunoi a istoriei”. În opinia lui Mîrza, guvernarea PD-L este mult mai proastă decât guvernarea CDR din anii 1996-2000. „Afirmam cândva şi eram ferm convins că nu poate să mai existe în România o guvernare mai proastă decât cea a CDR din '96-2000, dar m-am înşelat profund şi recunosc că m-am înşelat. Actuala guvernare este mult mai proastă, mult mai antiromânească decât CDR”, a declarat senatorul PSD de Suceava.

Mîrza a arătat că actuala putere îndatorează ţara într-un ritm de 32% pe an, precizând că datoria externă a României a atins astronomica cifră de 46 de miliarde de euro. „România este condusă de FMI. Am ajuns o ţară fără demnitate naţională şi îi vedem pe foarte mulţi dintre miniştri dând vina pe FMI când vine vorba de reduceri salariale, majorări de preţuri sau de alte măsuri antisociale. Vedem cu toţii unde s-a ajuns. Au început să se sinucidă oamenii din cauza griji pentru ziua de mâine”, a spus Mîrza.

„La finalul lunii martie vom asista la sfârşitul domniei portocalii în România”

Gavril Mîrza crede că spre finalul lunii martie vom asista la „sfârşitul domniei portocalii în România”. Asta după ce UDMR-iştii vor hotărî la Congres că nu vor mai susţine actuala guvernare. „Pe de o parte, Congresul UDMR va hotărî viitorul acestei formaţiuni care dacă nu va ieşi de la guvernare va risca să nu mai intre în Parlament, iar pe de altă parte, taberele din PD-L vor face ca acest partid să se divizeze şi sigur că viitorul lui va fi la lada de gunoi a istoriei. Preşedintele Băsescu nu din grija Guvernului, nu din prea multă dragoste pentru Boc se preocupă de schimbarea imaginii şi creşterea încrederii populaţiei. Domnul Băsescu este preocupat de a nu pierde de sub control partidul. De aceea l-ar vrea schimbat pe Boc din funcţia de premier, să rămână preşedinte al PD-L în continuare, ca să menţină controlul asupra partidului”, a mai spus vicepreşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Guvernarea PD-L, mult mai proastă decât guvernarea CDR”.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: „Guvernarea PD-L, mult mai proastă decât guvernarea CDR”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tov.M trimis de
(18 feb 2011, 12:17:14
Nu aveti nici un drept sa judecati deoarece guvernarea psd a facut rau tarii
1.1  RE: Tov.M trimis de
(18 feb 2011, 14:30:32
Daca pesedistii i-au facut rau e discutabil. Ca pedelistii au otravit-o si au vandut-o, e vizibil. Si sa judece guvernarea e dreptul oricarui romanas, fie el de orice culoare. Daca nici acest drept nu il mai recunoasteti, e fascism ordinar in tara. Din partea mea, multi dintre politicieni diferit colorati ar trebui dati la lada de gunoi. Dar Basila si gasca ar trebui sigilati in lada inaintea tuturor!
2.   Comentariu trimis de
(18 feb 2011, 14:10:14
Campania electorala a inceput iar mergem spre instabilitate - in afara de marele proiect suspendarea presedinteleui ce altaceva o sa mai faca marea coalitie ? ne zice pe cine pune premier ? sau ne trezim cu Bombonel sau Voiculescu premier ?
3.   Nu, lasa-l pe Boc si pe Elena Udrea! trimis de
(18 feb 2011, 16:09:18
Mai NATOO, tu chiar nu vezi cum Boculet isi da mereu cu stangu-n dreptu', iar Elena Udrea, risipeste in nestire fondurile pe investitii neaducatoare de valoare adaugata? Cine spune ca Guvernarea Nastase a fost perfecta, face aceeasi greseala ca si tine, se inflacareaza politic. Nu, guvernarea Nastase a avut marile ei greseli, dar ce se intampla acum a depasit orice imaginatie. Mai omule, tu ai vazut cat a crescut in ultimii ani pretul oricarei investitii contractate cu statul, indiferent sosele, closete, sali de sport, ori patinoare? Omule bun, astia-s si banii tai si ai mei si ai nostri pe care ni-i arunca pe apa Sambetei un guvern de fanfaroni si cu alesii lor de la toate nivelurile!!! Mai oameni buni, va veni vremea cand toata natia romana va plati cu varf si indesat toata aceasta risipa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei