Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Sancţiuni

Şapte consilieri locali ai PNL Suceava au fost excluşi din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şapte consilieri locali ai PNL, din comunele Cornu Luncii şi Vatra Moldoviţei, au fost excluşi din acest partid pe motiv că ar fi făcut campanie pentru PD-L şi Traian Băsescu în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.
Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, care a precizat că patru dintre cei şapte consilieri locali sunt din Cornu Luncii, comună în care liberalii au reuşit să obţină un procent electoral de doar 10%, deşi primarul este membru al PNL, iar în Consiliul Local sunt şase reprezentanţi ai acestui partid.
„Se vede clar că activitatea primarului a fost împotriva PNL. Şi din ceea ce am văzut noi, trei dintre cei şase consilieri locali au avut aceeaşi atitudine faţă de PNL. Şi mai ştim că primarul Cornu Luncii are probleme foarte mari în justiţie, pe care Gheorghe Flutur i-a promis că vor fi acoperite dacă va face campanie pentru PD-L”, a spus Băişanu.
El a mai precizat că, pe lângă cei trei consilieri din Cornu Luncii, au mai fost excluşi din PNL şi toţi cei patru consilieri locali liberali din comuna Vatra Moldoviţei, unde Crin Antonescu a fost votat de mai puţin de 10% dintre alegătorii care s-au prezentat la urne.
Alexandru Băişanu a arătat că, potrivit legii, toţi cei şapte consilieri locali excluşi din PNL îşi vor pierde aceste funcţii. El a mai spus că o altă măsură luată în cele două comune a fost desfiinţarea organizaţiilor locale ale PNL. Liderul PNL a mai arătat că după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale se va face o analiză a rezultatelor obţinute de PNL în toate localităţile conduse de primari membri ai acestui partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte consilieri locali ai PNL Suceava au fost excluşi din partid.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Şapte consilieri locali ai PNL Suceava au fost excluşi din partid3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 11:15:46
au fost exclusi .. nu e nimic... usa e tot timpul deschisa pentru PDL, mai ales acum cand va fi partid de opozitie si vor incerca in urmatorii 4 ani sa-si revina. Vor merge pe ideea "multi, dar prosti" !?
1.1  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 12:15:30
Crezi tu in continuare ce vrei dar noi nu vom lasa comunistul prostanac Geoana sa ajunga presedinte si sa ne vanda tara. Deja ne-a promis Rusilor si a impartit tara lui Patriuciu, Vantu, Voiculescu. Stiam ca esti un liberal convins..acum te-ai lasat cumparat de comunisti..ti-ai tradat ideologiile liberale...am o intrebare: chiar vrei sa votezi cu un om ca Geoana care e controlat pe la spate de Iliescu, omul care a ordonat minerilor sa-i ia la bataie pe tinerii intelectuali care doreau doar libertate? In halul acesta ai ajuns?
1.2  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 12:33:37
Asta dovedeste un singur lucru: daca membrii PNL mai au gandire liberala, liderii lor nu prea. Nu e ca si cum acei primari l-ar fi sustinut pe Basescu impotriva lui Antonescu! Atunci era de inteles! Dar acum? oamenii au libertatea sa sustina pe cine vor! Cata inflexibilitate reflecta atitudinea lui Baisanu...imi aminteste de atitudinea PSD

"Liderul PNL a mai aratat ca dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale se va face o analiza a rezultatelor obtinute de PNL �n toate localitatile conduse de primari membri ai acestui partid". Si daca nu obtin rezultatele pe care le vrei, ce o sa se intample? o sa-i dai si pe ei afara? In cazul asta o sa dai multi oameni afara, pentru ca nu doar acei consilieri tin cu Basescu.

Spor la presatul oamenilor sa voteze cu cine ai tu chef, Baisanule
1.3  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 23:11:09
romania are de ales intre un HOT si un PROSTANAC. GHICI ce va alege romania !
2.   Pentru prieteni trimis de
( 1 dec 2009, 11:32:52
si eu am fost exclus din PDL si logic ar trebui sa mi pierd functia de consilier la Voitinel da cumatra, primareasa , are grija de mine si nu mai convoaca sedinte ordinare de consiliu unde pot fi exclus. le face numai extraordinare si uite asa eu raman in consiliu desi am fost dat afara din PDL din iulie.vedeti ce cumatra am?cine mai are ca mine?
2.1  RE: Pentru prieteni trimis de
( 1 dec 2009, 11:34:13
uraaaaaaaaaaa! ce tare e cumatra!
3.   Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 11:51:24
Si asta nu e tot.

Sunt foarte multi penelisti dar si pesedisti care voteaza si il sustin pe Traian Basescu.

Ce daca au fost dati afara 7 consilieri locali?

Ei au ales sa voteze cu dreapta nu cu stanga si au plecat din partid pentru ca nu le convin conditiile asemanatoare celor de la revolutie.

3.1  RE: Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 12:39:29
Ei saracii poate ar fi ramas in partid. Nu ei au plecat, ci au fost dati afara. Cred ca asta reflecta foarte multe. Asta e dovada ca liderii PNL o sa oblige partizanii sa voteze si sa faca campanie lui Geoana. Trebuie sa fie niste interese enorme aici.

In orice caz, penelistii sa fie constienti ca guvern se va face si cu Basescu, el a zis de multe ori ca ar vrea un guvern cu PNL. Si sa isi respecte propria libertate de gandire. Daca as fi penelist mi-ar fi rusine in clipa asta, sa stiu ca ma obliga partidul sa votez cu Geoana, cel mai mare adversar, omul pe care Antonescu il injura de mama focului inainte de 22 noiembrie. Liderii nu se mai gandesc la cei pe care ii conduc, ci la propriile interese
3.2  RE: Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 12:40:27
dupa 7 decembrie sa-i vezi cum bat iar in poarta psd-ului si a pnl-ului si se roaga de toti sa fie primiti in partid
4.   Surpris trimis de
( 1 dec 2009, 18:46:49
Domnule Baisanu, sunt apolitic, nici macar nu sunt din Suceava, dar va cunosc destul de bine, chiar candva am stat la o cafea impruna. Nu ma asteptam niciodata ca un intelectual de calibrul dumneavoastra, pe langa asta un P.N.L.-ist convins sa se injoseasca atat si sa se alieze cu acest partid de doi bani. Sunt aproape sigur ca asa a venit ordinul de sus si nu o faceti din convingere, dar nici macar asa nu trebuia sa o faceti ci sa fiti vertical chiar suportand consecinte nu prea placute.
5.   Pentru cumatra Maria Plesca trimis de
( 2 dec 2009, 21:15:03
Iti multumesc inca odata cumatra ca mai tinut inca o sedinta consilier. iti multumesc pentruideea geniala de a iesi din sala in momentul votului ,a tuturor consilierilor comunisti ca Nicolaica, hrisca , Chifan si altii ,in momentul votarii excluderii mele.astia de la PDL sunt niste prosti. ce-si inchipuie ei? ca sunt mai tari ca tine cumatra? poate ION BEGHEAN sa fie mai tare ca tine ca nea facut azi in tzigani. inrest sa traiesti cumatra draga.
5.1  RE: Pentru cumatra Maria Plesca trimis de
( 2 dec 2009, 21:17:01
am uitat sa te intrb: mai ai faina de la Geoana? ca vreau si eu ceva faina ca de cand nu mai merge Italia niste faina de la Geoana ar fi tare buna si pentru mine nu numai pentru restaurantul tau Pietroasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei