Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Curiozitate

Bejinariu vrea să ştie de ce poliţiştii suceveni au fost puşi să păzească bannerele PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat că, după validarea viitorului guvern, va solicita noului ministru de Interne să vină în faţa Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor pentru a răspunde la întrebarea „de ce poliţiştii suceveni au fost obligaţi să păzească bannerele domnilor Flutur şi Băsescu”.
Bejinariu a declarat că deţine informaţii potrivit cărora poliţiştii suceveni, inclusiv cei de la Judiciar şi Economic, au fost obligaţi să păzească bannerele PD-L pe perioada campaniei electorale, între orele 21-5, şi l-a acuzat pe şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Nicuşor Todiruţ, că face politica PD-L.
„În fiecare noapte în această perioadă de campanie electorală fiecare maşină a Inspectoratului de Poliţie a făcut minim 350 de kilometri. De unde a avut bani de carburanţi pentru un lucru care nu este de competenţa IPJ? Repet, vorbim de criminalişti, de Judiciar, de Economic, oameni care au probleme importante de rezolvat şi care se ocupă de paza afişelor. Au fost dislocaţi de la activitatea lor de bază şi nu este normal. Domnul Todiruţ trebuie să înţeleagă că nu este în slujba PD-L, trebuie să înţeleagă că este în slujba cetăţeanului. Toată lumea plăteşte taxe. Taxele nu sunt plătite numai de PD-L”, a declarat Bejinariu.
El a mai spus că la Dorna Arini un poliţist pe nume Cîrneală a transportat cu maşina persoană cetăţeni la vot la primul tur de scrutin din 22 noiembrie.

 

„Mogulii au prosperat în mandatul lui Traian Băsescu”

Eugen Bejinariu a constatat că Traian Băsescu se teme de întâlnirile cu oamenii, de aceea, în turul doi, nu mai are programate mitinguri electorale, strategia lui fiind aceea de a sta la Bucureşti şi a da mesaje de la sediul de campanie al PD-L.
El a sesizat, de asemenea, că Băsescu nu se luptă cu adversarul său direct, Mircea Geoană, cum ar fi normal, ci cu mogulii.
„Aşa-zişii moguli sunt de fapt creaţia lui Traian Băsescu, sunt produsul mandatului său. Toţi cei cu averi mari au prosperat în mandatul lui Traian Băsescu. Toţi cei trei moguli şi-au crescut averile de cinci ori în ultimii cinci an. Întrebarea este cum s-a bătut Traian Băsescu cu aceşti moguli în mandatul domniei sale, dacă averile lor au crescut de cinci ori. Probabil că, dacă va rămâne preşedinte în următorul mandat, averile lor vor creşte de încă cinci şase ori. Dacă aş fi în staff-ul de campanie al lui Mircea Geoană, l-aş lăsa pe domnul Băsescu să aibă o dezbatere cu mogulii”, a spus Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu vrea să ştie de ce poliţiştii suceveni au fost puşi să păzească bannerele PD-L .
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bejinariu vrea să ştie de ce poliţiştii suceveni au fost puşi să păzească bannerele PD-L3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 11:17:40
observ ca fiecare deputat sau senator, indiferent din ce "culoare" face parte, isi bate joc de noi. Vreau ceva concret din care sa inteleg care e mai bun. In momentul de fata mi se prezinta doar actiunile altor partide, prin declaratii de presa de la alte partide. Cea mai de rahat campanie electorala facuta in Romania.
1.1  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 13:08:13
S-or fi saturat PD-Listii de atatea bannere rupte de PSD asa ca au decis sa apeleze la politie. Putin drastica decizia, dar ce sa-i faci daca pe pesedisti nu-i poti potoli nicicum?
2.   Hahaha trimis de
( 1 dec 2009, 12:28:22
Pai daca vrei sa rupi bannerele logic ca te opreste politit. Vezi ca esti asa de prost incat te dai singur de gol.
3.   Ce dilema ! trimis de
( 1 dec 2009, 18:49:55
Oare de ar fi putut pune,daca vandalistii n-au cei sapte ani de acasa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei