Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Alegătorii din zona Fălticeni şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu alegătorii din patru comune din zona Fălticeni, respectiv Preuteşti, Hârtop, Râşca şi Bogdăneşti. Alături de Romică Andreica şi omul de afaceri Vasile Dediţă, prezenţi la aceste întâlniri, Gheorghe Flutur a apreciat că Traian Băsescu a obţinut, în zona Fălticeni, un rezultat electoral foarte bun, iar în turul al doilea de scrutin va reuşi să câştige alegerile chiar şi în localităţile conduse de primari PSD.
În faţa alegătorilor din cele patru comune, Flutur i-a criticat pe liderii PSD, afirmând că aceştia dezinformează populaţia atunci când afirmă că nu vor mai fi acordate pensiile sau că se va renunţa la intabularea gratuită a terenurilor.
Gheorghe Flutur a precizat că Traian Băsescu este cel care a susţinut creşterea pensiei minime.
„Cetăţenii nu mai pot fi atât de uşor păcăliţi cu astfel de subiecte. Oamenii au înţeles acest lucru şi şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu. Aceasta pentru că ei au înţeles că interesul comunităţii în care trăiesc nu poate fi pus înaintea intereselor celor din PSD. Şi mai mult, Mircea Geoană nu poate reprezenta un sprijin pentru judeţul Suceava”, a spus Flutur.

 

Flutur a spus că Băsescu este singurul care va reuşi să reducă numărul parlamentarilor

Pe de altă parte, el a afirmat că acuzaţiile liderilor PSD şi PNL legate de izolarea României pe plan extern sub mandatul lui Traian Băsescu sunt cât se poate de false.
„Recent, sub mandatul lui Traian Băsescu, România a obţinut o victorie, prin nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european pentru portofoliul Agriculturii. Acest lucru arată că Traian Băsescu nu este izolat, aşa cum încearcă să spună PNL şi PSD. Iar personal sunt mulţumit de această nominalizare, pentru că Dacian Cioloş este unul dintre oamenii pe care i-am susţinut. Iar prin faptul că Traian Băsescu l-a susţinut pentru această funcţie arată faptul că preşedintele României nu ţine cont, la numiri, de apartenenţa politică la un partid anume. Şi asta pentru că Dacian Cioloş nu este membru al PD-L”, a mai spus Flutur.
Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a subliniat că Traian Băsescu este singura persoană care va putea să pună în practică dorinţa populaţiei, care la referendumul din data de 22 noiembrie 2009 a votat pentru reducerea numărului de parlamentari şi pentru parlament unicameral.
„Populaţia a înţeles acest lucru şi detestă mijloacele murdare folosite de adversarii politici, adică trucajele şi dezinformările zilnice, motiv pentru care Traian Băsescu va câştiga alegerile prezidenţiale”, a mai spus Flutur.
De altfel, trebuie spus că în timpul întâlnirii cu alegătorii din Râşca, o parte dintre cei prezenţi au sesizat faptul că primarul acestei comune ar fi intervenit la societatea de televiziune prin cablu pentru ca pe perioada campaniei electorală să scoată din grila de programe posturile B1 TV şi OTV, considerate a fi pro-Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegătorii din zona Fălticeni şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 3192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 6 voturi
Alegătorii din zona Fălticeni şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu1.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 11:06:16


So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is TRAIAN BASESCU.

Regards!

1.1  RE: Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 12:16:05
Noi ne-am plictisit de certuri, injuraturi, presa care calomniaza non stop, minciuni nesimtite. Vrem odata liniste. Vrem sa taca PSD odata, sa nu mai urle ca Vantu vrea si posta si CEC-ul! sau cred domnii astia ca noi nu ne dam seama? Ba ne dam! Posta Romana inca nu a fost privatizata si situatia asa o sa ramana! Stim ca Vantu viseaza noaptea acel comision urias de 1 miliard euro pe an pe care l-ar primi la dansul in buzunaras, insa nu va faceti griji, acei bani vor ramane la stat!

Votati Geoana si gandacii din ceafa lui!
1.2  RE: Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 12:20:32
Totul e atat de simplu: Basescu a facut multe pentru ei, oamenii il vor vota.

Presa latra de dimineata pana seara ca Basescu nu e bun, oamenii isi pun intrebari: stai ma, da de ce zic asa? Ce scop au? Totusi Basescu e si el un om, nu un demon.

Si asa metodele comunistilor din PSD se intorc impotriva lor...

Tineti minte, nu? PARTIDUL COMUNIST ROMAN => FSN => PSD.. Asta ca sa nu ma intrebe nimeni de ce ii fac comunisti. Toata lumea stie asta. Spor la vot!
1.3  RE: Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 16:03:31
Intrebare asa ca fapt divers: ce cautati voi netrebnicilor la Timisoara?? De 1 decembrie, ziua Romaniei, voi mergeti sa le radeti in nas oamenilor carora le-ati omorat copiii, tatii, mamele acu 20 de ani... Acolo oamenii va blestema, comunistilor! Am doi prieteni in Timisoara care cand aud PSD crize fac, nu alta! Nu va e rusine... comunisti ce sunteti... nu-i de mirare ca fac revolta acum...
1.4  RE: Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 17:09:05
taci din gura ca eu si cumatra taiem banere si votam PSD
1.5  RE: Dear God, trimis de
( 1 dec 2009, 21:25:28
Votez pe Basescu cel care azi in piata in orasul Siret impartea cate 500 de mii la poarta pietei.

AIA SUNT BANII VOSTRI BUGETARILOR PENTRU CARE TREBUIE SA STATI ACASA 10 ZILE . TOTI BANII ASTIA BAGATI IN SUCEAVA IN TOATE BANNERELE SUNT BANII DIN BUZUNAR AI LUI FLUTUR ?

2.   Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 11:13:11
Ce fac oamenii din Falticeni? Se rahatesc pe ei. Traian Basescu se duce. Pleaca din postura de presedinte al romaniei foarte josnic: betiv, vulgar si bataus. Daca stau bine si analizez, asa suntem toti cetatenii romaniei: bem ca prostii oricand (ex.moldovenii), injuram peste tot si din orice motiv si ne batem pe unde apucam (mai ales la tara). Diferenta e ca mai sunt unii romani care mai au o "calitate", si anume: mai exista si pedofili. Asta e tara in care traim.
2.1  RE: Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 12:06:38
Cine a zis ca romanii sunt perfecti?

Insa au o calitate cu care ar trebui sa se mandreasca: (nu toti, bineinteles, unii nu o au). Este vorba de simtul ascutit al observatiei. Oamenii vad cat de influentati suntem in ziua de azi. Unii dintre noi aleg sa gandeasca singurei cu mintea lor si nu cu a altora. Ce crezi ca au zis romanii astia cand au vazut de ce sunt in stare PSD ca sa ajunga la putere? Dupa ce nu i-au ajutat cu nimic pe oameni cat au fost la conducere, acum vin cu pretentii si (!!) cu filmulete trucate. Ce metode securiste sunt astea?

Daca asa fac acum, nu vreau sa-mi imaginez cum o sa faca cu oricine nu le tine partea. Mai bine ii lasam deoparte in coruptia lor.
2.2  RE: Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 12:07:40
Oamenii din Falticeni alaturi de restul oamenilor cu putin cap incat sa nu fie manipulati de comunistii PSD, voteaza cu singurul om care vrea modernizarea tarii si care lupta impotriva oamenilor ca: Patriciu, Vantu, Voiculescu etc. Tu chiar vrei sa iasa prostanacul presedinte si sa ne vanda tara acestor oameni cautati de lege, dupa care toata tara sa fie controlata de papusarii Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelir?
2.3  RE: Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 17:10:34
asa, votam Basescu, eu si cumatra. vai de capul lui Geoana.
3.   Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 11:38:13
Stiu ca esti platit de Mirza pe 3 lei sa dai comentarii...

Spune-mi tu mie cand s-a imbatat Traian Basescu alaturi de tine?

Spune-mi cand l-ai auzit tu pe Basescu spunand despre suceveni ca sunt nemernicii dracului asa cum a facut Geoana cand a venit la Suceava.

Daca oamenii sun nemernicii dracului atunci de ce a venit sa ceara voturi?///

Si referitor la bataie,ma mir ca mai ai ordinarul tupeu de a comenta filmuletul trucal chiar de Patriciu si securistii de comunisti.

3.1  RE: Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 12:11:55
Draga bova, pardon tareinclanta, chestia aia cu ,,nemernicii,, o afirmau nemernicii portocalii din Botosani. Se pare ca ai cam scapat linia de la partid si ai gresit judetul.
3.2  RE: Pentru animal x trimis de
( 1 dec 2009, 13:04:46
tinere,cauta pe youtube filmul din 2004 cand basescu in direct la protv zice tare: "**** ti-am zis" si tot el rade. Apoi cauta filmuletele in care bea un paharel de vin cu gigi becalli, sau cand bea un sprit si joaca o hora la Cluj...

Iar daca zici tu ca traim intr-o democratie, asa cum se vrea a crede, zimi de ce s-au facut urne speciale in gari, in care sa voteze doar cei din afara zonei in care se afla sectia de votare speciala.

In sectia de votare 61Speciala - gara itcani - a venit un om care lucreaza la CFR, la ora 20:45 sa voteze, sa isi exercite dreptul la vot. A venit la sectia din gara, anume 61S. NU a putut vota pentru ca avea domiciliul pe Zamca, iar in sectie votau cei din afara zonei suceava sau itcani. Nici la sectia 56 nu a putut vota pentru ca nu au voie pe liste suplimentare.

Omul a vrut sa voteze, insa sistemul democratic in care cra traim nu l-a lasat. Sunt de parere ca s-a incalcat un drept fundamental al democratiei, si
4.   FLUTUR,ESTI PENIIBIL trimis de
( 1 dec 2009, 12:30:16
DUMINICA LA ORA 21 AR TREBUI SA-TI DAI DEMISIA fLUTURE,ESTI DEMN DE TOATA MILA..
4.1  RE: FLUTUR,ESTI PENIIBIL trimis de
( 1 dec 2009, 17:12:15
sa isi dea demisia cumatra si cu PSD ul. flutur pana l urma a iesit cu vreo 300 voturi mai mult decat Marza.
5.   La Multi Ani! trimis de
( 1 dec 2009, 12:30:18
La Multi Ani! tuturor celor ce posteaza aici de 1 Decembrie! si La Multi Ani! domnului GEOANA la COTROCENI!

Apropo....portocliilor La Multi Ani! in opozitie...pina la desfiintare!happy

Sper ca in Romania viitoare sa existe 2 partide mari :

1. PSD - partid de stinga

2. PNL - partid de dreapta

....nu au ce cauta demagogi, populisti, pupincuristi si fripturisti ca cei (si nu e cacofonie!) de la demult uitatul pd-l

LA MULTI ANI ! ROMANE
6.   La multi ani romane! trimis de
( 1 dec 2009, 12:40:35
Alegatorii din zona Falticeni il sustin pe Traian Basescu, dar il voteaza pe Geoana! Asa a votat mereu acea zona si asa va vota si acum!

Mai lasati-ne cu titluri dintr-astea: "Pensionarii il sustin pe Basescu", "Sucevenii il voteaza pe Basescu", "Gutza & Printesa Ardealului il voteaza pe Basescu"!

Aveti grija sa nu dati in diabet de atata zahariseala !
7.   Suceava este PD-L-ista! trimis de
( 1 dec 2009, 16:02:56
Asa cum s-a vazut si in turul 1,Suceava a fost si va fi PD-L-ista in ciuda pronosticurilor care s-au lansat in campanie.Daca Falticeniul a fost momit de PSD cu zaharelul,acum sunt constienti ca,comunistii nu vor aduce nimic bun tarii,inclusiv judetului Suceava,caruia i-au fost furnizate fonduri financiare importante,datorita lui Flutur si a PD-L-ului.Din razbunare cei de la PSD ar face numai rau,ipotetic vorbind daca ar castiga,intrucat Basescu a avut voturi majoritare pe acest judet.
8.   Base pierde din vina lui trimis de
( 1 dec 2009, 21:00:14
Base are loc rezervat in voiaj in pacific, Plecarea pe 7 decembrie, ora 10.oo. Pierde pe mana lui ca a promovat prostii Eba, Udrea, Ridzi, etc. Nimeni nu-l mai suporta pe dictator, oricat publicitate si-ar face
9.   Sunt satul si de voi.... trimis de
( 2 dec 2009, 08:50:17
Domnilor de la Monitorul de Suceava sunteti cei mai penibili ziaristi si ma amuz de cate ori vad zilnic cate un articol dictat de camarila lui Flutur in care se spune ce mare sustinere are Basescu. Timpul lui a trecut.Trebuie sa fim constienti ca votandu-l pe Geoana avem posibilitatea sa scapam de criza politica si vom avea un guvern pana de Craciun in timp ce daca votam si iese Basescu criza politica si scandalul vor continua deoarece PD-L are asa o valenta de tradator si s-a izolat practic pe scena politica prin faptul ca i-a trdat pe toti cei cu care a fost asociat.Dorinta lui Basescu este sa faca alegeri anticipate daca iese presedinte si sa ne mai lase 5-6 luni pe mana lui Boc si a Lenutei Udrea. Daca sunteti inconstienti votati Basescu!!!
9.1  RE: Sunt satul si de voi.... trimis de
( 2 dec 2009, 14:01:51
Daca suntei comunisti votati Geoana!

Intrebare: daca el ne-a bagat in criza asta, tot el o sa ne scoata? multumesc, dar eu nu ma las pe mana clanului Geoana si a magnatilor sai
10.   Comunisti... trimis de
( 2 dec 2009, 08:54:32
Cei care scriu de comunism sa-si aduca aminte ca din toata tara cel mai mare comunist si care este la conducere acum este slavitul Conducator Traian Basescu.
11.   Unde va informati fratilor ziaristi? trimis de
( 3 dec 2009, 11:12:49
In primul rand vrea s spun ca primarul din Risca este PDL-ist , PSD-ist este patronul societatii de televiziune care isi satisface crizele de nebunie pe canalul local (pt dedicatii si anunturi - zice el) Distinsul Domn Doctor (cum ii place sa i se spuna) face abuz pe televiziunea prin cablu pe care o administreaza .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei