Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Ucis pe trecere de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un rădăuţean a avut parte de un sfârşit tragic după ce a fost victima unui accident rutier înregistrat duminică noapte. În jurul orelor 22.30, la intersecţia străzilor General Iacob Zadik şi Constantin Dobrogeanu Gherea, Nicolae Ingiovschi, de 49 de ani, din municipiul Rădăuţi, s-a angajat în traversare pe trecere de pietoni, moment când a fost surprins de un autoturism care circula dinspre comuna Dorneşti spre centrul municipiului Rădăuţi.
Pietonul a fost lovit cu partea din faţă a maşinii, proiectat pe carosabil, iar după puţin timp a murit. Trebuie menţionat că şoferul autoturismului a părăsit locul faptei.
În urma cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie, coordonaţi chiar de adjunctul şefului Poliţiei Rădăuţi, comisar şef Constantin Alistar, autorul accidentului a fost identificat după scurt timp, în persoana lui Florin Şorea, 21 de ani, din comuna Iaslovăţ, care condusese un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie.
Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Rădăuţi, inspector Gabriel Chifan, din primele cercetări a rezultat că vinovăţia producerii accidentului aparţine conducătorului auto, care nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversare pe marcaj.
Autorul accidentului a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri urma să fie prezentat magistraţilor rădăuţeni cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ucis pe trecere de pietoni.
 Vizualizări articol: 3525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Ucis pe trecere de pietoni4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 1 dec 2009, 20:23:32
Ar trebui sa infunde puscaria cativa ani, sa nu mai plece data viitoare..........Doamne fereste sa patesti asa ceva, dar chiar sa pleci ca nesimtitul si sa lasi omul, viu sau mort, acolo, ca pe un animal al nimanui? Rusineeee

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei