Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Perspicacitate

Donţu a identificat serviciul făcut de Felix Tătaru lui Băsescu pentru cele 7,3 miliarde de lei vechi de la Hayssam

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, a identificat natura serviciului pe care firma lui Felix Tătaru, GMP Advertising, care pune umărul la campania lui Traian Băsescu, i l-a făcut şefului statului pentru cele 7,3 miliarde de lei vechi primite în perioada 2002-2004 de la Bucovina Enterprises SRL Vatra Dornei, controlată de teroristul Omar Hayssam.
„În nota de constatare a Direcţiei de Finanţe se preciza că pentru cele 7,3 miliarde de lei vechi date de către Hayssam pe filiera Felix Tătaru către Traian Băsescu nu era identificat serviciul publicitar efectuat de către acesta. Cu ocazia apariţiei filmuleţului privind incidentul de la Ploieşti, a fost identificat în acea seară serviciul, un serviciu de 7,3 miliarde de lei vechi. Este vorba de telefonul dat de către Felix Tătaru în direct la televiziuni prin care nega evidenţa, apărându-l pe Traian Băsescu. Nu puteam să nu fac legătura între cele 7,3 miliarde de lei vechi pe care le-a primit Felix Tătaru şi obligaţia acestuia de a sări în apărarea candidatului pe care îl consiliase. La acea dată, Hayssam era administrator şi acţionar majoritar la firma care a făcut transferul de 7,3 miliarde de lei vechi către Felix Tătaru. Îi adresez public o întrebare lui Gheorghe Flutur, să prezinte public rolul pe care l-a avut în transferul acelor bani pe filiera Hayssam-Felix Tătaru- Traian Băsescu. Dacă nu o va face în următoarea săptămână, o vom face noi”, a declarat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu a identificat serviciul făcut de Felix Tătaru lui Băsescu pentru cele 7,3 miliarde de lei vechi de la Hayssam.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Donţu a identificat serviciul făcut de Felix Tătaru lui Băsescu pentru cele 7,3 miliarde de lei vechi de la Hayssam3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lol trimis de
( 1 dec 2009, 11:09:34
Ce face Dontu? Adica nu a rezolvat cazul Politia, care e competenta si in slujba cetateanului si care face intotdeauna DREPTATE, si a rezolvat "cazul" Dontu? Ma bufneste rasul cu politica romaneasca ... Dar Domnule Dontu, o solutie in care sa reducem costul unui bilet de autobuz, sa reducem din nou abonamentele studentilor si elevilor la o suma injumatatita din valoarea actuala, dar solutii pentru a scoate masinile parcate pe trotuar ... nu gasesti?
2.   Zilnic trimis de
( 1 dec 2009, 12:24:15
M-am saturat sa tot aud minciunile PSD...bah acum serios chiar nu aveti ceva mai bun de facut decat sa mintit in halul acesta?
3.   Pai faceti-o voi! trimis de
( 1 dec 2009, 18:47:38
Atat va mai laudati ca faceti,ca mutati muntii din loc,dar momentan vad ca aveti numai vorbe,fara nici un document,fara nici o proba valida.Asteptam cu drag ca si in cazul violului:)))!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei