Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

Secretarii de stat PD-L Irimie şi Popovici, aşteptaţi de PSD să revină „acasă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava urmează exemplul dat de liberali şi îşi invită „acasă” „fugarii” la PD-L. Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a făcut, ieri, un apel la cei care „au fost cândva PSD-işti şi datorită unor conjuncturi de presiune, de ameninţare, de intimidare din partea PD-L-iştilor au făcut servicii sau au trecut la PD-L”, să revină la partidul-mamă până în data de 5 decembrie.
Mîrza a precizat că invitaţia este adresată tuturor celor care au avut cândva carnetul de partid cu sigla cu trei trandafiri, inclusiv secretarilor de stat Cristian Irimie şi Corneliu Popovici. Primul este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, promovat de PD-L, al doilea în Ministerul Turismului, promovat de PSD, dar trecut la PD-L după ieşirea social democraţilor de la guvernare.
„Îi aşteptăm până pe 5 decembrie să revină în PSD. După această dată nu vom mai primi nici un fost PSD-ist. Invitaţia este pentru foşti sau actuali primari, dar şi pentru alţi demnitari, inclusiv cei doi secretari de stat. Pentru toată lumea”, a spus Mîrza.
Întrebat de ce îi vrea înapoi pe cei care au plecat, liderul PSD a răspuns: „Pentru a da dimensiune forţelor de susţinere a lui Mircea Geoană şi pentru că oamenii au rătăcit sau au fost presaţi, ameninţaţi şi au ajuns acolo nu cu toată voia lor. Care au plecat cu dragă inimă şi au dragă inimă pentru PD-L, să rămână acolo”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretarii de stat PD-L Irimie şi Popovici, aşteptaţi de PSD să revină „acasă”.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secretarii de stat PD-L Irimie şi Popovici, aşteptaţi de PSD să revină „acasă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 11:21:37
ma amuza politica ca ca re se face in suceava. unii pleaca dupa bani, apoi, sunt chemati inapoi. Corect ar fi fost ca conducerea psd care va fi la guvernare sa il demita pe popovici ca e din pdl. Dar mai bine il roaga frumos sa vina inapoi acasa, la partidul "mama". Care este partidul "tata"? Sau PSD e un partid orfan ???
1.1  RE: Rahat trimis de
( 1 dec 2009, 12:55:46
"Pentru a da dimensiune fortelor de sustinere a lui Mircea Geoana" uite adevaratul scop. Nu au destul sustinatori. Stau si se milogesc de fostii PSD-isti sa vina sa voteze Geoana...

Aceeasi credinta a lui Marza peste tot: daca un om este cumva sustinator al altui partid decat al sau, este ori platit, ori influentat, ori presat. Las-o mai moale, mosneagule, ca o sa plangi cand te-or da afara de la Bucuresti, ca si ei au recunoscut ca esti incompetent!
2.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2009, 11:36:14
Astia nu ar trebui sa fie primiti inapoi in partid sub nici un motiv. Au tinut de scaun cu dintii, ca ce alte presiuni??? Cand se schimba iar regimul, astia sunt in stare sa tradeze din nou. Sau poate duce PSD lipsa de oameni?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei