Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Vizită” la poliţie

Diana, o prostituată care vrea „transferul” la turci, ridicată de poliţişti din stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A dat munca cu ziua pe o „meserie” mult mai ruşinoasă, dar de zeci de ori mai bănoasă. Chiar dacă poliţia îi mai strică planurile din când în când, chiar dacă se mai întâmplă ca vreun client să o mai lovească, iar uneori amatorii de sex se lasă aşteptaţi, zilnic iese la „agăţat” pe E 85. Are 29 de ani, este una dintre prostituatele care îşi fac veacul la ieşirea din Suceava spre Fălticeni şi gândurile sale de viitor se îndreaptă către Turcia şi prietenul ei, care ar fi de acolo.

 

Prostituata, Diana Panţiru, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost ridicată ieri din stradă de poliţişti, care au organizat un control în zonă, unde îşi fac veacul „fetiţele”.
Dintre cele trei prostituate care pot fi văzute aproape zilnic în zonă, ea este cea mai nouă, „agăţând” clienţi la marginea străzii doar de câteva luni de zile. Ridicată de judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale şi dusă la sediul Poliţiei municipiului Suceava, femeia este destul de deschisă la discuţii când vine vorba de viaţa ei şi de prostituţie.
„Decât să dau în cap, să cerşesc, mai bine aşa, că nu fac rău la nimeni”, începe tânăra cu o replică devenită deja şablon în rândul prostituatelor. Spune că a început să facă sex pe bani doar de opt luni de zile, după ce ani de zile a muncit cu ziua pe unde a putut. Atunci câştiga 300.000 de lei vechi după o zi, acum face aceeaşi bani după o „şedinţă” cu un singur client.
„Am stat la căminul de copii, nu am mamă, am muncit cu ziua, şi apoi m-am apucat de prostituţie. Acasă tata nu mă mai primeşte de când a aflat. Vai de capul meu!”, se plânge aceasta în faţa poliţiştilor şi a ziariştilor de la „Monitorul de Suceava”.

 

Până la 20 de clienţi pe zi

La fel ca şi celelalte două prostituate care îşi racolează clienţii la ieşirea din Suceava (una dintre ele este tot din Capu Codrului, fiind rudă cu ea), are un tarif de 30 de lei pentru o partidă de sex, oral sau normal, pe un câmp, în apropierea drumului european, de obicei pe bancheta maşinii.
„Merge bine, merge bine, doar nu fac rău la nimeni”, spune tânăra fără să se ascundă, încercând totodată să se justifice.
Povesteşte că face sex şi pe capota maşinii, ori pe o pătură, lângă aceasta, funcţie de dorinţa clientului.
Luată la bani mărunţi de poliţişti, spune că are şi până la 20 de clienţi pe zi, însă de acum încolo, iarna, va fi mult mai greu să aibă atât de multă treabă.
Dacă facem un simplu calcul, rezultă că într-o zi bună aceasta poate câştiga şi 600 de lei.

 

Principii de prostituată

Un pachet de ţigări, unul de şerveţele, mai multe prezervative, şi câteva zeci de lei, acestea sunt bunurile găsite asupra femeii de către poliţişti.
La un moment dat, pe parcursul discuţiei, prostituata începe să explice că totuşi are „principii”. Susţine că nu face sex decât cu prezervativ, inclusiv cel oral, stârnind zâmbetele poliţiştilor.
„Doar odată am făcut fără, la început, şi de atunci nu mai accept ”, dă puţin înapoi Diana.
Despre clienţi, spune că sunt din toate categoriile de vârste şi nicidecum nu sunt doar şoferi de tir, cum s-ar putea crede. Cei mai mulţi, povesteşte aceasta, preferă sexul normal.

 

Gândurile prostituatei, spre Ankara

Prostituata aduce aminte la un moment dat de un turc, de undeva din zona Rădăuţi, care ar fi prietenul ei. Povestea îndrugată de aceasta pare imposibil de crezut. Iubitul nu ar şti că se prostituează şi ar avea de gând să o ia cu el, la Ankara, unde să se căsătorească. Despre continuarea meseriei de acasă în Turcia, femeia nici nu confirmă şi nici nu infirmă, refuzând să le spună poliţiştilor pe limba turcească cuvintele „ruşinoase” pe care deja le-a învăţat, după cum tot ea mărturiseşte.

 

Din nou la colţ de stradă, după „vizita” la poliţie

Un capitol mai puţin plăcut pentru prostituată este legat de clienţii violenţi care şi-au bătut joc de ea.
„Am luat şi pumni în cap şi palme şi am făcut cum a zis el, ce să fac”, povesteşte femeia de 29 de ani, rememorând un episod legat de un client violent.
Comisarul Ioan Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, o avertizează că într-o zi ar putea da peste un maniac sexual, un individ care ar putea chiar şi să o omoare, însă acest aspect nu pare să o pună pe gânduri.
După ce poliţia i-a aplicat o amendă de 1.400 de lei pentru prostituţie, femeia a fost lăsată să plece. Deşi, cu câteva minute înainte, un poliţist o avertizase să nu cumva să se mai întoarcă în stradă, acesta a spus senin că se grăbeşte să ajungă din nou la ieşirea din oraş spre Fălticeni, să mai „facă” măcar doi-trei clienţi.

 

Pe cont propriu

Amendate deja în mai multe rânduri, prostituatele care îşi fac veacul la ieşirea din Suceava spre Fălticeni nici măcar nu-şi pun problema să achite vreun leu din sancţiuni, şi nici măcar ideea că ar putea ajunge în puşcărie, care oricum este departe în cazul lor, nu pare să le sperie. Judiciariştii de la Poliţia municipiului Suceava spun că „fetiţele” de pe E 85 lucrează pe cont propriu, fără peşti, iar despre o reţea de prostituţie nici nu poate fi vorba.
Prostituatele par să nu ducă lipsă de clienţi, nici măcar în această perioadă, când temperaturile de afară nu prea îmbie la o partidă de sex în aer liber sau în maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diana, o prostituată care vrea „transferul” la turci, ridicată de poliţişti din stradă .
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Diana, o prostituată care vrea „transferul” la turci, ridicată de poliţişti din stradă4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reclama trimis de
( 1 dec 2009, 11:28:36
Bravo pentru reclama, acum ca tot e greu cu frigul, fetele ar trebui sa va multumeasca pentru publicitate.
2.   Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 11:37:58
prostitutia a existat si va exista intotdeauna, indiferent de vremuri. Trebuia accepta ideea. Din ceva "rau", poti face sa fie mai putin "rau", facand totul legal, astfel se duc unele pericole si unele mizerii. Legalizati prostitutia !!!
2.1  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 12:05:43
bai animalx vrei sa-ti dea kitanta sa ai ce deconta?
3.   Mda.. trimis de
( 1 dec 2009, 14:44:05
E lesne de inteles ca legalizarea prostitutiei nu poate aduce decat lucruri bune. In primul rand bani la buget, dupa modelul olandez, in al doilea rand se face totul intr-un cadru mai organizat si in conditii mai bune pt cei implicati..

Desii unii zic ca fetele nu s-ar duce intr-un cadru organizat..ca sa nu dea banii la stat, e simplu si aici. Cele prinse pe strada direct puscarie. Si asa o sa le convina sa se "angajeze" la casele de toleranta.

Dar cum la noi marea majoritate a celor care voteaza sunt batrani si pensionari..care s-ar ingrozi la auzul unei asemenea vesti..normal ca politicienilor le este frica sa-si asume raspunderea pt legalizarea prostitutiei. Asa ca...e mai simplu sa ridici o biserica..asa esti sigur de voturi.
4.   Domnilor de la monitorul? trimis de
( 1 dec 2009, 15:18:30
chiar daca este prostituata aveti dreptul sa-i publicati foto la ziar/?rusine sa va fie
5.   Tare de tot articolul trimis de
( 1 dec 2009, 17:25:53
Foaie verde solz de peste / Uite prostu cum citeste

Foaie verde maracine / Fa ****re sex cu mine
6.   Oare? trimis de
( 1 dec 2009, 20:20:44
Chiar asa ..............e mai bine sa va treziti ca va talhareste la scara blocului? De bine de rau nu da in cap la nimeni. Corect ar fi sa se legalizeze prostitutia si gata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei