Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mizerii

Lupta electorală a coborât până la conţinutul WC-urilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale a acutizat lupta politică, care a atins un nivel de nebănuit. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că, la Frasin, imobilul în care îşi are cabinetul stomatologic vicepreşedintele PSD Frasin a fost murdărit, în noaptea de duminică spre luni, cu materii fecale şi că a sesizat la poliţie acest fapt.
„Ciornei Corneliu Nicolae, vicepreşedinte PSD Frasin, a reclamat că persoane necunoscute au aruncat cu materii fecale pe clădirea cabinetului stomatologic. Dacă s-a ajuns până aici, ne dăm seama ce ţinută morală au aceşti oameni. Am anunţat poliţia şi sunt curios dacă poliţia condusă de dl. comisar şef Nicuşor Todiruţ va identifica autorii acestei fapte josnice”, a spus Mîrza.
Tot în registrul incidentelor de campanie electorală, liderul PSD a mai amintit de afişajul negativ la adresa lui Mircea Geoană realizat de PD-L şi de distrugerea, la Bădeuţi, a afişelor social-democraţilor, prin vopsirea cu motorină şi păcură.

 

Mîrza acuză poliţia că ţine partea PD-L

„Disperarea PD-L i-a adus în degringoladă şi să ia decizii haotice, cu încălcări de legi, cu încălcarea normelor de convieţuire civilizată. Au început o campanie mizerabilă, cu afişaj negativ la adresa lui Mircea Geoană şi PSD. Vă dau doar câteva exemple, ca să vedeţi cât de jos au putut să coboare aceşti oameni. În noaptea de duminică spre luni, la Milişăuţi, satul Bădeuţi, toate afişele PSD şi ale lui Mircea Geoană au fost vopsite cu motorină şi păcură. Autorul acestei fapte, dacă domnul Todiruţ n-o să-l afle, este Viţega Mihai, din fruntea organizaţiei PD-L Milişăuţi, care, cu o maşină cu încă vreo câţiva cetăţeni, a făcut asta”, a afirmat Gavril Mîrza, care mai susţine că poliţia nu este imparţială când este vorba despre incidente care au în spate PD-L.
Senatorul social democrat a declarat că democrat-liberalii încearcă tot felul de „furtişaguri, mituiri şi cadouri electorale”, dând ca exemplu un transport de 15 tone de ulei, zahăr şi făină care, potrivit lui Mîrza, ar fi fost descărcat în Vatra Dornei, pe strada Mihai Viteazul nr. 34, din maşina cu numărul SV 13 HOH.
„Noi ne pregătim pentru a-i surprinde asupra faptelor. În ziua de 6 decembrie, în faţa fiecărei secţii speciale de vot din judeţ, va exista un trepied cu aparat de filmat şi vom filma tot ce se întâmplă. La celelalte secţii avem alte măsuri”, a mai spus Gavril Mîrza.

 

PD-L promite măsuri, „dacă există un sâmbure de adevăr” în reclamaţiile PSD

În tabăra democrat-liberalilor, secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava, deputatul Ioan Bălan, apreciază că astfel de acuzaţii sunt lansate de PSD doar din dorinţa de a distrage atenţia opiniei publice de la dezbaterile dintre candidaţii Traian Băsescu şi Mircea Geoană.
„Vin cu tot felul de scăpări electorale, în acest sfârşit de campanie. Nu vreau să dau şi eu exemple de <lucruri măreţe> făcute de PSD şi vreau să le amintesc adversarilor noştri politici că suntem în campanie pentru alegerile prezidenţiale şi trebuie să venim cu probleme de campanie în această zonă”, a spus Bălan.
Acesta a mai precizat că îi este greu să răspundă la acuzele aduse de PSD deoarece nu are cunoştinţă de astfel de incidente, dar a afirmat că, “dacă există un sâmbure de adevăr în ceea ce ei reclamă, vom lua măsurile care se impun”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lupta electorală a coborât până la conţinutul WC-urilor.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lupta electorală a coborât până la conţinutul WC-urilor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 11:23:03
la conducere... primar PDL Lungu IOn. Presedinte Consiliul Judetean: Flutur Gheorge. Sefii sucevei sunt PDL, cu cine ai vrea sa tina Politia? Cu NICU ? ?
2.   Vai de curul lor trimis de
( 1 dec 2009, 12:26:53
Stiind cat de mincinosi sunt comunistii PSD sunt sigur ca si-au facut singuri asta doar ca sa aiba ceva cu ce sa-i mai atace pe PD-L-isti....disperati nu gluma

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei