Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Conservatorii ies la „bătaie” cu candidaţii de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni au început să-şi prezinte, în cadrul conferinţelor de presă săptămânale, candidaţii la funcţiile de primar la alegerile locale din iunie.

Ieri, PC a ieşit la rampă cu candidatul la Primăria Pătrăuţi, Aurel Hatneanu. Acesta a criticat modul în care este administrată localitatea şi a prezentat câteva dintre ideile cu care speră să câştige voturile oamenilor.

Prima problemă pe care Hatneanu vrea să o soluţioneze este legată de retrocedarea proprietăţilor funciare.

„Intenţionez ca împreună cu Consiliul Local să încheiem reforma funciară prin atribuirea efectivă a terenurilor agricole adevăraţilor proprietari. Sunt foarte multe reclamaţii şi sunt multe abuzuri făcute de organele locale privind aplicarea legilor fondului funciar. Vom căuta să reglementăm această situaţie. Vrem să stopăm haosul şi nedreptăţile în legătură cu retrocedarea terenurilor şi valorificarea unor terenuri din domeniul privat al comunei fără să se respecte legea. O altă prioritate a mea este reconstituirea dreptului de proprietate asupra pădurilor, respectiv gospodărirea lor în regim silvic”, a declarat Hatneanu.

 

„Trebuie amenajat puţul sec pentru înhumarea şi incinerarea animalelor”

Candidatul conservator se gândeşte la înfiinţarea unei secţii de mecanizare a agriculturii care să fie dotată cu utilaje achiziţionate din fonduri europene, la înfiinţarea unui magazin specializat în comercializarea îngrăşămintelor chimice, a seminţelor agricole şi a concentratelor pentru animale care să funcţioneze pe lângă camera agricolă a primăriei.

„În comuna Pătrăuţi a existat un sistem de irigaţii care e colmatat şi distrus. Va trebui să facem toate cele necesare pentru a-l repune în funcţiune. Vrem să realizăm un parteneriat cu proprietarul unei mori de grâu, care este oprită acum pentru că nu este modernizată şi nu îndeplineşte condiţiile europene, astfel încât să o repunem în funcţiune. Este necesară funcţionarea unui dispensar veterinar şi a unei farmacii veterinare. De asemenea, trebuie amenajat puţul sec pentru înhumarea şi incinerarea animalelor”, a arătat Hatneanu.

Conservatorul s-a gândit şi la transportul spre municipiul Suceava intenţia sa fiind aceea de a suplimenta numărul de microbuze şi de a reduce costul biletului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conservatorii ies la „bătaie” cu candidaţii de primar.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conservatorii ies la „bătaie” cu candidaţii de primar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei