Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Lungu: „Nu mai răspund la toate bazaconiile spuse de domnul Donţu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a hotărât să nu mai răspundă atacurilor venite din partea contracandidatului său de la PSD, Ovidiu Donţu, fiind convins că strategia acestuia este aceea de a-l distrage de la soluţionarea problemelor zilnice de la primărie.

Lungu consideră că Donţu „exagerează, fabulează şi minte cu neruşinare” şi îl aşteaptă să se confrunte cu el în campania electorală din luna mai.

„Domnului candidat Donţu nu o să-i mai răspund la acuzaţiile pe care mi le aduce. Cred că am demonstrat în aceste două săptămâni de campanie electorală ale domnului Donţu, deşi campania nu a început, că dumnealui fabulează exagerează şi minte cu neruşinare. Este o strategie a domnului Donţu de a mă distrage de la problemele zilnice de la Primărie. Nu o să-i permit domnului Donţu să-mi facă agenda publică. De aceea îl aştept pe domnul Donţu să avem discuţii pe proiecte şi programe în timpul campaniei electorale. Nu o să mai răspund la toate bazaconiile spuse de domnul Donţu”, a declarat Lungu.

Amintim că Ovidiu Donţu a lansat pe piaţă „Afacerea Autobuzul”, Afacerea Sugativa” şi „Afacerea Asfalt Tango”, în fiecare dintre ele, după cum susţine candidatul social democrat, fiind implicat primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Nu mai răspund la toate bazaconiile spuse de domnul Donţu”.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu: „Nu mai răspund la toate bazaconiile spuse de domnul Donţu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La revedere lungu! trimis de
(28 mar 2008, 11:15:11
Ia priviti ce aliura de intelectual a luat grohacul in poza asta...looooollllllll...dupa ce a recunoscut ca i-a dat firmei lui fratisu lucrari de 30 de miliarde (care nu se prea vad in obcini), normal ca acum nu mai raspunde la acuze...tare cred ca pe 15 iunie seara o sa-si bage gheara in gat porcusorul asta umflat de primar, si o sa regrete amarnic ca a plecat de la pnl...HAHAHAHAHAHAHA ....indata vine ignatul HAHAHAHAHAAH
2.   Normal sa ramana banu in familie ce!!! trimis de
(28 mar 2008, 14:45:55
tontttule fi rau!!!da mai lasa-l un mandat plss!!
3.   Pt. primar trimis de
(28 mar 2008, 14:56:06
Un nesimtit fara pic de scrupule. Lucrarile din bani publici se casatiga la licitatii nu se dau pe criterii familiare. Pavelele lui Lungu vor avea aceeasi soarta ca sofroneii. In 2-3 ani toate vor sari si orasul va arata ca dupa bombardament. Atunci alti bani alta distractie!!Si uite asa traiesc bine cei din familia lui Lungu.
4.   ... trimis de
(28 mar 2008, 19:51:10
Ar trebui sa raspunda in fata noastra, a contribuabililor care s-au saturat de starea proasta a drumurilor din municipiu. Probabil ca in opinia actualului primar si astea sunt bazaconii. Din punctul sau de vedere (ma refer la Lungu) toate drumurile sunt OK pentru ca au fost reparate de neamurile si prietenii lui. In rest... noi suntem prosti de dam in gropi (el doar ne-a creat conditiile) daca nu il mai votam. Pana cand o sa mai toleram asemenea persoane? Astept sa vad cine il mai voteaza.
5.   Foarte bine trimis de
(29 mar 2008, 09:49:25
l-am vazut suficient pe lungu si i-am ascultat (chiar prea mult minciunile)

are o viziune inversa: toate distrugerile aduse sucevei nile prezinta (cu impertinenta) ca fiind mari realizari.

RUSINE LUNGU

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei