Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luna Pădurii

100 de pomi „portocalii”, plantaţi în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au desfăşurat ieri o amplă acţiune de împădurire în zona municipiului Fălticeni menită să marcheze Luna Pădurii.

Circa 30 de tineri PD-L-işti, coordonaţi de liderul organizaţiei judeţene a partidului, senatorul Gheorghe Flutur, secretarul general adjunct Ioan Bălan, vicepreşedintele Romică Andreica şi de actualul primar al Fălticeniului, Vasile Tofan, candidatul PD-L la un nou mandat, au plantat 100 de puieţi de tei, în special în parcul Prefecturii şi pe versantul de la terasa Băncuţa.

“Este vorba de un versant care a suferit alunecări de teren de-a lungul timpului şi era necesar să plantăm pomi pentru a contribui cât de cât la consolidarea lui”, a explicat deputatul Romică Andreica.

El a subliniat că de când s-a dat startul Lunii Pădurii, din data de 15 martie, democrat-liberalii au participat la acţiuni de reîmpădurire în zonele Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi şi la acţiuni de ecologizare în mai multe perimetre ale judeţului. Andreica a adăugat că PD-L va continua acest gen de acţiuni, precizând că, printre altele, democrat-liberalii vor da o mână de ajutor şi la plantarea unor livezi de pomi fructiferi la două ferme private din zona Fălticeni. „Pentru mulţi dintre membrii noştri este o tradiţie să participe la reîmpăduriri sau la plantat de copaci în Luna Pădurii. Este important ca fiecare om în viaţă să planteze măcar un copac şi recomandăm tuturor să facă acest lucru”, a conchis Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 100 de pomi „portocalii”, plantaţi în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
100 de pomi „portocalii”, plantaţi în Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plantari trimis de
(28 mar 2008, 16:53:26
mai taiati un zero din acesti pomi electorali. La bancuta ati plantat 5. Daca in Parcul Prefecturii ati plantat 95 de copaci, inseamna ca ati defrisat tot parcul si la-ti replantat. Cei care vor sa se convinga sa vina sa vada nr. total de copaci plantati la Bancuta si la parc. Apoi, domnule Flutur, sunteti silvicultor. Cum puteti planta pe un versant care aluneca tei? Nu cumva trebuia alta specia, salcam?
1.1  RE: Plantari trimis de
(28 mar 2008, 18:19:33
poate au plantat oamenii in mai multe locuri ...ai fost tu si i-ai numarat?? nu mai vb aiurea daca nu stii!!
1.2  RE: Plantari trimis de
(28 mar 2008, 20:28:36
unde sa mai planteze? La Bancuta, Tofan, Flutur si Andreica sapau gropi, si 30 de portocalii ii admirau. Asa ca vino si numara pomii plantati, Bebe. Sau i/a plantat Politia Comunitara ca tot au impartit "manifeste" cu realizarile lui Tofan
2.   NISTE FALSI trimis de
(28 mar 2008, 18:36:19
o persoana cunoscuta de mine s-a ocupat de planarea acestor copaci....care sunt distribuiti in toata tara si nu doar la falticeni....din lipsa de ocupatie tofan si flutur si-au asumat meritele serei falticeni.!!!!!!! asa k forta CORNIA GHIOGRHI
3.   Dar copacii taiati? trimis de
(28 mar 2008, 20:43:11
dar tofan chiarnu are scru****( de rusine nu mai vorbesc) - a hoatrit sa distruga parcul din falticeni si acum face pe ecologistul??

in campania electorala e permis orice

RUSINE!!!
4.   Prostitutie politica trimis de
(28 mar 2008, 21:17:37
Ceea ce fac alde Flutur,Lungu,Tofan ii descalifica in ochii oamenilor de bun simt.Pentru a intra in gratiile alegatorilor sunt in stare sa curete WC-uri publice,pentru o mina de voturi in plus.In alta ordine de idei vor planta pomi si pe lumea cealalta si tot nu vor putea indrepta masacrul condus de Zarone impotriva padurilor Bucovinei,individul cu aspect si apucaturi de jivina porceasca,imbogatindu-se nerusinat pe seama distrugerii demente a padurilor din acest colt de rai.Se vor opri aici,deorece dupa cit ra..t maninca ,nu vor avea de vidanjat prea mult.....
5.   D trimis de
(28 mar 2008, 21:58:01
PDListii sunt oameni gospodari si seriosi, pe ei o sa-i votez. Urmati exemplul lui dl Flutur.
6.   Pentru Briceag trimis de
(29 mar 2008, 03:22:17
Pedelisti sint hotii si hotii se agreiaza,Flutur pentru Suceava este cel mai rau produs al Rominiei,locul lui e la Botosani,iar de gospodar doar la furat.Hoti si mincinosi ca tine.Noapte buna .Imi pare rau dar tu indemni la furat in postul mare,s-au esti din gasca lui Orest onofrei.Rusine mai bine dormi.
7.   "Pomaii Portocalii" trimis de
(29 mar 2008, 06:15:31
"Pomii portocalii" plantati de Conul Gica sunt mai valorosi decat toti membrii PSD/PCR.

PDL este singurul partid politic care si-a castigat respectul si recunosinta poporului. Veti vedea la alegeri, naparcilor comuniste!

Amin, amin ..va zic voua!
8.   ...Doamne si iarasi Doamne ... trimis de
(29 mar 2008, 07:36:53
...iarta-i ca nu stiu .Adica taie copacii ...care faceau OXIGEN si planteaza citiva ...pe care vara asta v-a uita sa-i ude si vor muri ?! Ai ,ai
9.   Iarta-i doamne trimis de
(29 mar 2008, 09:47:25
Pe cand o actiune, dar mai serioasa, la Straja, unde popii lui Pimen si cinstitii lui Flutur au facut o "curatenie" demna de cartea recordurilor. Flutur impreuna cu Pimen si cu tot nemul lor trebuie sa se apuce serios de plantat, cam o perioada de cateva sute de ani pentru a compensa cat au doborat. Acesti criminali ai padurii chiar nu au nici un Dumnezeu?
10.   Pentru Briceag trimis de
(29 mar 2008, 10:08:13
Mai briceag te cam ia gura pe dinainte de ai scris POMAII care vine dela pomana.Cine sint pedelei si cu ce a capatat respect si recunostinta ,prin minciuni frustate si hotii la drumul mare ,de unde au platit Fluturas si sleahta lui cu 2o-3o de mii de Euro primari sa treaca la ei.Acum da bani cu nemiluita pomeni electorale de unde ,nu dela hoti?Rusinea politicii rominesti .Zoile Politice ale sefului P>D> fara L.Cei dela L nu stiu incotro sa- o apuce ca au ramas fara ciolan/

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei