Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anunţ

Liberalii suceveni îşi prezintă viitorii candidaţi de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni îşi vor prezenta, la sfârşitul acestei săptămâni, candidaţii pentru funcţiile de primar din localităţile judeţului. Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a anunţat că acest eveniment va avea loc sâmbătă, 29 martie a.c., ora 10:00, la casa Culturii Suceava.

Steiciuc a precizat că PNL va prezenta opiniei publice toţi candidaţii pentru funcţiile de primar, „respectiv cea mai bună echipă cu care vom câştiga alegerile locale din acest an”.

Vicepreşedintele liberalilor suceveni a declarat că la evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni va fi prezent şi vicepreşedintele PNL, ministerul economiei Varujan Vosganian, precum şi alţi reprezentanţi din conducerea centrală a partidului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni îşi prezintă viitorii candidaţi de primar.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liberalii suceveni îşi prezintă viitorii candidaţi de primar1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica... trimis de
(28 mar 2008, 11:11:49
Domnul Steiciuc este unul din putinii politicieni care nu traiesc din politica. Tot respectul din partea mea, cine il cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc! Mai rar asa om, care are bun simt si respect fata de oricine!
2.   Adevarat trimis de
(28 mar 2008, 12:13:29
corect dl.steiciuc este corect si ar trebui sa fie promovat dar ce facem cu porcan pardon prodan? unde il trimitem? de ce nu lasa oameni ca dl.steiciuc in locul lui,pacat de p n l cu asa specimen ca prodan in frunte,voturi 4%.
3.   LIBELULE trimis de
(28 mar 2008, 13:51:11
ADEVARATII LIBERALI SUNT MORTI ,CE CARE SE VOR ACUM LIBERALI SANT DE FAPT COMUNISTI VOPSITI .EXEMPLU FLUTUR, LUNGU ,TARICEANU ,etc. ,nu sustineau ei ca sant liberali ,unde au ajuns ei acum ,ce doctrina au ei.
4.   Liberalii trimis de
(28 mar 2008, 17:28:55
subscriu comentarului de la 3.ne mai aburesc pe la adunare sai votam,dar ce au facut in cei 4 ani[2004-2008]
5.   Adevarul despre steiciuc trimis de
(28 mar 2008, 19:44:24
steiciuc si prodan au fost convinsi de biroul municipal falticeni acelasi care in 2004 a scos un primar un deputat sapte consilieri locali asupra candidaturilor si strategiei locale disputa a fost apriga deoarece prodan il dorea candidat pe cornea dupa doua zile biroul municipal falticeni afost dizolvat si inlocuit cu altul care nu are nici o legatura cu idiologia liberala pe zi ce trece pnl devine o aripa psd
5.1  RE: Adevarul despre steiciuc trimis de
(29 mar 2008, 09:26:21
baaaaaaaaaaaaaaaaaa LIBERALULE.....mai foloseste si semnele de punctuatie...ca niciun sens nu mai are constructia ta lingvistica. tu nu stii ca daca nu utilizezi "punctul", fraza aceea kilometrica devine imposibil de inteles?
6.   Votez pnl trimis de
(28 mar 2008, 22:27:47
PNL va castiga prin respectul si bunul simt ce il promoveaza
7.   Re;pnl trimis de
(29 mar 2008, 08:14:33
pnl va avea soarta pntcd,doua partide care si-au batut joc de bietii tarani..au pus cele mai mari biruri,taxe pe capul oamenilor..cuiocul mic jigodiilor...
8.   Flutur crapa de ciuda trimis de
(29 mar 2008, 10:32:57
Sa vezi ce cuvinte frumoase o sa scoata Flutur la adresa fostilor colegi care l-au propulsat in politica. Sa vedeti atitudine de neam prost. Da' sa-i vedeti pe latrai din PD-Laturi cum sar la muscat de cur. Liberalii iau primaria iar Marza CJ. Dupa vot dati cate un rachiu, pentru ca asa va fi. In ciuda mocofanilor din cocina lui Flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei