Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Catalogări

Flutur apreciază deplasările lui Mîrza în judeţ drept “pelerinaj de rămas-bun”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a fost acuzat, joi, de preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, că a lăsat conducerea instituţiei de izbelişte şi se ocupă doar de campania electorală, prin vizite în teritoriu.

În opinia senatorului Flutur, întâlnirile lui Mîrza cu cetăţenii din diverse localităţi sunt “vizite de rămas bun”, în ideea că actualul preşedinte al CJ va pierde bătălia cu contracandidatul său Gheorghe Flutur, la alegerile din iunie.

“În ultima perioadă găsim un Consiliu Judeţean fără conducere, plecată în campanie electorală. Înţeleg că această vizită în teritoriu este un pelerinaj de rămas-bun, pentru că după patru mandate (n.r. ale lui Gavril Mîrza la conducerea CJ) trebuie să se ducă să-şi ia rămas bun. Mai mănâncă de post pe la casele oamenilor, dar cred că totuşi judeţul trebuie guvernat”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta susţine că două proiecte mari ale judeţului, Suceava – Utilităţi şi mediu şi SAMTID, sunt “pe punctul de a se închide” deoarece Mîrza este plecat în campanie electorală.

“La Utilităţi şi mediu s-au retras constructorul şi proiectantul, la SAMTID se retrage constructorul. Cele două proiecte mari anunţate sunt pe punctul de a se închide pentru că domnul Mîrza este plecat în campanie electorală. Aici trebuie să dea socoteală pentru ceea ce se întâmplă. Este o conducere - faliment care trebuie să-şi prezinte cât mai repede falimentul, pentru că sunt eşecuri şi derapaje totale”, afirmă liderul PD-L.

 

Flutur acuză PSD de duplicitate şi trădare

Gheorghe Flutur spune că încă nu a început lupta electorală cu Gavril Mîrza şi că îl simte neliniştit pe acesta, deoarece “pentru el votul uninominal este ca un bacalaureat la 50 de ani; e greu să mai dai bacalaureatul, când de 4 ani ai ieşit pe listă. Şi eu am ieşit senator pe listă, dar cap de listă, locomotivă”.

Gheorghe Flutur a mai acuzat PSD că este un partid nereformat, şi de duplicitate, în mod particular PSD Suceava, care, “după ce acum câţiva ani l-a trădat pe Adrian Năstase, acum l-a trădat şi pe Mircea Geoană, votând pentru revenirea lui Năstase”.

“Întrebat, domnul Mîrza a dat vina pe Bejinariu, că sunt combinaţiile lui”, susţine Gheorghe Flutur.

Pentru campania electorală, acesta a spus că pregăteşte un catalog cu proiectele susţinute şi promovate în timpul mandatului său de ministru al Agriculturii şi un alt catalog cu “realizările” lui Gavril Mîrza, nominalizând afacerea Gemaco, Herghelia Rădăuţi şi afacerea Metro, cu un “bonus” magazinul PLUS din curtea Spitalului de Urgenţă Suceava.

Toate cele trei teme au fost pe agenda lui Gheorghe Flutur şi în campania electorală din 2004, iar ulterior pe masa DNA, dar până la această oră nu există o hotărâre a unei instanţe care să se pronunţe în legătură cu vreo ilegalitate.

“Domnul Mîrza a băciuit judeţul, noi ne propunem dezvoltarea acestui judeţ”, a mai spus Gheorghe Flutur. Totodată, el a salutat oficializarea unor înţelegeri şi alianţe PNL-PSD în unele judeţe, chiar dacă este vorba despre “nuntă în post”.

“Anunţurile făcute de PSD şi PNL despre alianţe, aceste întâlniri de noapte confirmă că PSD şi PNL fac nunta în post fără dezlegare. Cel care îi va dezlega va fi electoratul, la urne. PNL va fi dezlegat de voturi dacă această alianţă se va duce până la bun sfârşit, dar până la urmă este ceva firesc, o stare de normalitate, trebuia demult să o facă publică”, a mai spus senatorul democrat liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur apreciază deplasările lui Mîrza în judeţ drept “pelerinaj de rămas-bun”.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur apreciază deplasările lui Mîrza în judeţ drept “pelerinaj de rămas-bun”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza e cel mai mare mafiot al Sucevei trimis de
(21 mar 2008, 11:42:46
Se pare ca se va sfarsi dominatia Marza la Consiliul Judetean ....de 18 ani astept acest lucru!! am 42 de ani si de pe la 24 de ani tot aud de marza ....orice post e si de femeie de serviciu intr-o institutie de la Consiliu Judetean e aprobat de el si punce pe cine vrea!! sa ne zica Marza legatura dintre el si directoarea de la Spitalul Costana .....directoarea era o calica pana in urma cu vreo 3 ani ....iar acum si masina si casa .....hoti la hoti trag ....Marza esti un personaj controversat si ar trebui sa iesi putin din politica ....ai facut bani destui , ai facut manevre destule ...e bine sa te retragi altfel te vor cauta cei de la DNA .....mai bine te-ai retrage din cursa pentru Consiliul Judetean ....Bravo domnule Flutur , cei din Burdujeni va sustin!!
2.   Go trimis de
(21 mar 2008, 11:47:47
Mult succes d-le Flutur !!!!!

Avem nevoie de oameni ca dvs si ca d-l primar Lungu pentru ca Suceava sa merga spre bine , spre reusite !
3.   PTR.DREPTATE trimis de
(21 mar 2008, 14:45:11
D-LE FLUTUR,SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE DE MUNCA...CA MULT AI DE LUPTAT CU HIENELE ASTEA PSD-ISTE,BANDITUL DE MIRZA SI EXCROCUL DE CUMATRUSUL EX-DEP STAN IOAN,AU JEFUIT JUDETUL,BAGA SPAIMA IN OAMENI AMENINTINDU-I IN TOT FELUL SI CU ORI CE MJLOACE...SE TIN NUMAI DE AFACERI MURDARE..DE CHIOLHANURI LA BODEGA LUI STAN (facuta numai cu hotii..si falsuri,bani imprumutati si nerestituiti..etc).Pentru campanie a dat ordin la fiecare primar psd-ist sa pacaleasca lumea nacajita cu un mic,obere,un kg.ulei etc...SA NU VA LASASATI,DATI JOS DE LA PUTERE ACESTI TRINTORI...OAMENI BUNI TREZITIVA...VOTATI CU D-NUL FLUTUR CA ESTE UN OM CREDINCIOS,CINSTIT SI PENTRU OAMENI...SA PLECE TILHARII DE PSD,IN FRUNTE CU EXCROCUL DE MIRZA...RUSINE BANDITULE
4.   Afara cu flutur pocaitul!! trimis de
(21 mar 2008, 16:50:39
Pai cum zici ca e credincios mai oligofrenule daca flutur le tine partea pocaitilor???Mai retardatule cum naiba sa votezi cu bolnavul asta mintal de flutur???Du-te si tu si da BAC-ul si mai scrie pe urma pe forum!!
4.1  RE: Afara cu flutur pocaitul!! trimis de
(22 mar 2008, 00:15:09
cei care jignesc celelate culte in afar de ortodoxi ....nu vor castiga nimic ....nu va dati seama ca asa Marza nu va fi votat de nici un cult??? jigodiile PSD-iste fac comentarii de tampiti!! o sa fac un forum si o sa ii rog pe toti care au de injurat PSD-ul si au dovezi de nereguli ale PSD ...sa le postam pe forum ....Marza si PSD -ul sunt tata hotilor!!
5.   Nu ne vindem trimis de
(21 mar 2008, 18:48:01
tot marza va ramane,nu ne vindem pocaitilor,iar tu flutur fugi in padure ca acolo e locul tau.
6.   Vrea doar sa spuna ADIO! trimis de
(21 mar 2008, 22:27:06
Saracul nu constientizeaza ca va pleca de la CJ si mai alearga dupa voturi... Dar sa-l lasam sa alerge, ii va prinde bine putin sport... Prea mult a mancat din buzunarul meu si m-am saturat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte