Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transferuri

Organizaţia PD din Dolhasca a trecut la PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a anunţat că fosta organizaţie a PD din oraşul Dolhasca s-a înscris în PSD. Mîrza a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, un dosar portocaliu, care conţinea adeziunile la PSD a 200 de membri din fosta organizaţie PD din Dolhasca, în frunte cu preşedintele acesteia, Nicolae Guşetu, şi cu secretarul Tudorel Titianu.

Liderul PSD Suceava a explicat că aceştia au anunţat că se înscriu în PSD în cursul zilei de miercuri, respectiv la lansarea candidatului social democrat pentru primăria Dolhasca, Maria Cojocaru.

„Toţi sunt membri ai PD, au dorit să revină în familia social-democrată. Sunt persoane care au fost dezamăgite de politica duplicitară a celor care conduc organizaţia PD-L la nivelul judeţului Suceava. Mai mult, toţi cei care au venit acum la PSD spun că au fost la PD, deci social democraţi, apoi s-au transformat în populari, iar acum s-au trezit liberali. Acest lucru i-a nemulţumit şi au decis să revină la social democraţie”, a declarat Gavril Mîrza.

El a adăugat că până în momentul de faţă PSD şi-a lansat candidaţii în 26 de localităţi, iar în cinci dintre acestea mai mulţi membri ai PD au anunţat că nu mai doresc să continue alături de PD-L, motiv pentru care s-au alăturat social democraţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia PD din Dolhasca a trecut la PSD.
 Vizualizări articol: 1873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizaţia PD din Dolhasca a trecut la PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa se duca toti la PSD dar sa castige PD-L ul trimis de
(21 mar 2008, 11:48:46
la dolhasca erau oamenii lui marza asa ca s-au intors acasa ....nu e nimic nou sub soare ca psd-ul mai ia cativa ametiti si neciopliti ....sa ia toata dolhasca ....dar sa castige PD-L ul ....Suceava, Vatra Dornei, Siret, Falticeni, Radauti, Campulung, Humor si totul va fi in regula!!! bafta PD-L....si succes! suntem alaturi de voi!!
2.   Niste nemernici trimis de
(21 mar 2008, 11:59:11
Nici nu se putea ca niste hoti care au in frunte pe acest Titianu, care pe unde a fost a furat de a ramas uscat in urma lui ( de vazut ce a facut la moara , care din cauza lui sta inchisa) sa nu se duca pe matca pe care le era calea. PSD-ul e un partid de corpupti, hoti, lingai, etc deci acolo le e locul.

In Dolhasca sunt oameni destepti care vor sti cum si pe cine sa voteze.
3.   Nu uita gulia... trimis de
(21 mar 2008, 18:30:09
stati ka treaba nui asa,mancavas.domnbecali cu noi
4.   Sapte clase impreuna trimis de
(21 mar 2008, 19:13:41
Acestia sant oamenii fara carte si care asculta manele. acestia sant tradatorii care,daca ii scuturi nu curge nimic din capul lor...titianule se pronunta SANT MULTI NU CUM SPUI TU E MULTI
5.   De ce? trimis de
(21 mar 2008, 19:16:41
Pai normal sa se duca la PSD, cand candidat la PDL este la Dolhasca arhicunoscutul Aurel Daicu de la Aosociatia Judeteana de Fotbal. Stiu oamenii ce stiu, si nu vor sa ii fure Daicu
6.   (200:5-25) membrii psd dolhasca trimis de
(21 mar 2008, 19:51:13
200 fix, i-a numarat Tractoras, si ca sa nu fie gresala, i-a numarat de 5 ori, iar unii mai motz s-au adezat la rand de 3 ori. Au iesit 200 pe hartie, fix.

Inscrierile intr-un partid politic sunt acompaniate de anumite convingeri si principii, ele nu se fac cu organizaria (asa cum sugereaza tonomatul) ci inscrieri persoanle cu cerere de membru.

Aceasta confuzie este doar o suparare de moment a doamnei Primar, dar ea va reveni din nou in PDL in cateva luni. Deci, rasul tovarasului Mirza este unul cainesc si de moment, iar santajul lui isi va pierde efectul foarte curand.
7.   Ei si? trimis de
(21 mar 2008, 22:50:40
Draga domnule Mirza, Suceava are aproximativ 100 de comune si dumneavoastra stiti lucrul asta.Si ce daca au venit cei de la fostul PD-Dolhasca la PSD? Oricum acolo va iesi Aurel Daicu. Stati linistit! NU VETI MAI PRINDE UN MANDAT LA CONSILIUL JUDETEAN!
8.   Daicu Aurel sau dai cu oistea in gard. trimis de
(22 mar 2008, 19:08:21
Ai dreptate Relule. Cei care au facut propunerea asta, probabil au vrut ca Maria Cojocariu - actualul primar - sa fie linistita in privinta adjudecarii alegerilor si obtinerii unui nou mandat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte