Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

PRM cere diminuarea salariului primarului Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PRM Suceava, Stela Acatrinei, propune diminuarea salariului pe care primarul Sucevei, Ion Lungu, ar trebui să-l primească în această lună pe motiv că nu şi-a îndeplinit toate obligaţiile de serviciu, prin participarea lui la curăţenia de primăvară alături de salariaţii Rosal.

În opinia Stelei Acatrinei, activitatea unui primar nu presupune ca acesta să participe efectiv la salubrizarea spaţiilor verzi, în condiţiile în care această sarcină revine firmelor specializate.

„Un primar trebuie să aibă cap şi să fie un bun manager, să pună la treabă serviciile din subordine şi să nu meargă el cu măturoiul în mână. Poate să meargă o dată, dacă vrea  să apară la televizor pentru că îi stă bine cu şosete lungi şi cu măturoiul în mână. Dar din moment ce o săptămână faci acelaşi lucru eu propun să i se reţină o parte din salariu, pentru că nu şi-a făcut treaba de primar”, este părere vicepreşedintele PRM Suceava.

Mai mult, ea a propus parlamentarilor suceveni să propună modificarea legii prin care se stabilesc atribuţiile primarului, precum şi a prevederilor legale în baza cărora se plătesc demnitarii. Acatrinei susţine că un primar care merge personal să facă curăţenie nu ar trebui să primească un salariu de demnitar.

„Cel mult îi putem da salariu de necalificat. Asta în condiţiile în care nu poate să facă proiecte sau să pună lumea la treabă”, a mai spus Stela Acatinei.

 

Ilie Niţă reclamă că firma Rosal nu îşi face datoria

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PRM, Ilie Niţă, a acuzat firma Rosal că nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale privind asigurarea curăţeniei în Suceava.

„Sunt foarte multe reclamaţii în acest sens, şi nu înţelegem de ce domnul Lungu a sărit în apărarea firmei Rosal. Pentru că asta s-a întâmplat atunci când primarul a mers alături de angajaţii acestei firme să facă curăţenie prin Suceava”, a spus Niţă.

În aceste condiţii, el i-a solicitat lui Ion Lungu şi să ia legătura cu reprezentanţii firmei Rosal, astfel încât sucevenii să beneficieze de servicii de calitate, în condiţiile în care în Suceava se plăteşte şi taxa de salubritate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM cere diminuarea salariului primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PRM cere diminuarea salariului primarului Ion Lungu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(20 mar 2008, 11:58:14
asa este .. firma Rosal nu isi face datoria ... insa e singura firma de salubrizare pe care o are suceava, si care e platita din banii publici. La fel ca si in cazul repartitoarelor, si aici s'a creat monopolul pe piata. Sunt curios ce salar are domnul primar. Citez "Acatrinei sustine ca un primar care merge personal sa faca curatenie nu ar trebui sa primeasca un salariu de demnitar. " ... sa mearga acolo unde ii este locul !
1.1  RE: Ok trimis de
(20 mar 2008, 12:02:03
Dar d-na Acatrinei??

Are cumva salariul unui bugetar ??

Sa fim seriosi.....Sa nu vorbeasca de altii si sa isi vada de promisiunile facute si nerealizate !!!!!

Succes d-le primar Lungu !!!!! Aveti votul sucevenilor
2.   Bine zis trimis de
(20 mar 2008, 12:19:03
adevarul e,ca are dreptate Acatrinei
3.   Da trimis de
(20 mar 2008, 13:04:55
doamna acatrinel sa se duca la pensie cu tot cu domnul acatrinei la virsta lor nu mai judeca .lasane DUCETIVA LA PENSIE MUMIILOR.
4.   Ia de la Nita trimis de
(20 mar 2008, 13:20:12
Stelo, daca ai nevoie de bani, ia de la Nita-cimitir. Abia astept sa iasa nea Ilie in campanie sa va dau citeva bombe.
5.   Miroase A MORT trimis de
(20 mar 2008, 18:42:45
Madam acatrinei imi miroase tare a mort oare de la cine stiti cumva dumneavoastra nu va miroase cind sunteti in pat cu sotul dumneavoastra
6.   Nasul casatorit cu Fina ceea fermecatoare trimis de
(20 mar 2008, 19:09:09
la PRM ba e Ignatescu, ba e Ilici, ba este Acatrieni nici nu mai stii cine conduce partidul asta de lift infestat cu comunisti si securisti.

Oicium, sa impui asa ceva unui primair de oras, tu insusi trebuie sa fii un model de exemplu.

Acatrinei: dinozauri comunisti, au manipulat toate legile dupa bunul loc plac, bine-intelels cu ajutorul tovarasului de rasa Mirza.

Comunistii Acatrinei: Nasul casatorit cu Fina (ceea gingasa si fermecatoare) nu au voie sa vina cu declaratii publice.

Nesimtitii!
7.   Totusi are dreptate Stela Acatrinei trimis de
(20 mar 2008, 21:01:00
Chiar daca nu o simpatizez pe doamna Acatrinei trebuie sa recunosc ca are dreptate.
8.   Ignoranti trimis de
(21 mar 2008, 09:46:15
aveti conducatorii care-i meritati.daca tu injuri si jignesti ca un birjar ce pretentii mai ai de la aia care te conduc?voi injurati,ei rad -si ce daca???schimbativa voimentalitatea si dupa aia sa aveti pretentii.pina atunci,ciocu mic,ca tara geme de profitori si mincinosi.NU-I MAI PASA NIMANUI DE TARA ASTA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte