Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Gavril Mîrza şi PSD nu au căderea morală de a vorbi despre proprietate şi despre restituirea proprietăţii.

Îi aduc aminte domnului Mîrza că în 2004, înainte de alegeri, PSD a dat o ordonanţă de guvern prin care Biserica era împroprietărită cu 90.000 ha de pădure, iar după alegeri parlamentari PSD au atacat la Curtea Constituţională acea ordonanţă şi Biserica a pierdut ceea ce i s-a dat înainte de alegeri.

Domnul Mîrza şi apropiaţii lui ar trebui să aibă tăria de a se uita în oglindă pentru a-şi vedea impostura şi demagogia de care au dat dovadă în cei 18 ani de când conduc acest judeţ.

Referitor la retrocedarea proprietăţilor, doresc să-i amintesc domnului Mîrza că eu am fost iniţiatorul Legii 247 de retrocedare integrală a proprietăţilor, în timp ce socialiştii au restituit proprietatea cu târâita, de fiecare dată în prag de alegeri.

Majoritatea foştilor proprietari şi-au redobândit proprietăţile, iar în cazul Bisericii din Bucovina a apărut problema juridică cu privire la Fundaţia Fondul Bisericesc.

Pentru deblocarea situaţiei am avut mai multe întâlniri la nivel înalt cu reprezentanţi ai Bisericii şi ai Guvernului, iar în toamna anului 2006, personal, în prezenţa acestora am iniţiat un proiect de ordonanţă pentru recunoaşterea Fondului Bisericesc. Au fost lucruri care au depins de mine şi le-am demarat dar, Guvernul pe care Gavril Mîrza şi PSD îl susţin le-a blocat.

Doresc să fiu tranşant şi să afirm că atunci când am iniţiat Legea 247 am fost convins că Biserica va primi pădurea. Problemele juridice apărute pot fi soluţionate prin recunoaşterea Fundaţiei Fondului Bisericesc iar eu, personal, rămân consecvent cu privire la faptul că proprietatea trebuie restituită celor în drept.

Senator,
Gheorghe Flutur

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 2054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Comunicat de presă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gargara politica trimis de
(20 mar 2008, 11:25:00
Baliverne politice, toti sunt in aceeasi oala, si de aceaa romanii nu ar trebui sa mai voteze o clasa politica bolnava, care nu stie ca batalia politica se duce pe proiecte care sa vina in sprijinul cetateanului. Tot ceea ce jtiu si pot sa faca este doar sa se acuze prin ziare, in timp ce taranul roman traieste de pe o zi pe alta iar muncitorul de la oras nu mai stie ce e ala concediu petrecut la mare sau la munte... Acestea sunt adevaratele probleme pe care ar trebui sa le rezolvati domnule Flutur si domnule Marza, iar cand veti veni cu o solutie pentru ele atunci puteti sa va prezentati cu fruntea sus in fata noastra a oamenilor simpli, si sa ne cereti voturile. In schimb dumneavoastra latrati ca niste "caini vagabonzi" huliti de vecinii de la bloc(alegatorii).

Clasa poilitica de azi nu merita efortul romanilor de a iesi la vot!!! Mai bine merg la gratar decat sa merg la vot si sa am de ales intre marza si flutur.....
1.1  RE: Gargara politica trimis de
(20 mar 2008, 15:59:52
sa va spuns sincer eu i-as spune in fata la ****ul asta de fluturas ca e un minciunos cu nu stiu cate vile care asteapta sa puna mana pe consiliu
2.   Sfintirea dracilor. trimis de
(20 mar 2008, 11:29:01
In aceasta zi minunata..sa ne unim destinele si gandurile spre sfintirea domnilor Flutur si Mirza, care se bat pentru prea maritul CIOLAN.

Jet!
3.   Gura flutur ca esti de doi bani!!! trimis de
(20 mar 2008, 11:39:12
Gura flutur ca esti un mincinos! Se vede cum iti ies ochii din cap de disperat ce esti dupa ciolan! Lui Pimen i-ai tras teapa dupa ce ai promis ani intregi ca vei lupta pentru restituirea padurilor catre Biserica...de prin 2002 tot promiti si uite ca au trecut 6 ani si nu ai facut ABSOLUT NIMIC. Marza macar tace si face, nu ca tine o gura sparta de padurar care ii prosteste pe tarani!!Nu zic ca Marza e tare bun, ne-am saturat si de el, dar comparat cu tine e mult mai valabil!!!!

Daca ai tupeu, de ce nu organizezi o emisiune tv la un post local cu Marza , sa va contraziceti in direct...sper ca nu ai sa faci ca iliescu in 2000 cand a refuzat sa il combata in direct pe Vadim la TVR!!!
4.   S-a aliat Fluturas cu pocaitii trimis de
(20 mar 2008, 11:42:00
D-le Fluturas te-ai aliat cu pocaitii, te faci frate cu dracul sa treci puntea, numai ca bucovinenii nu te vor mai vota!!!!!

Fluturas le face CENRTUL NATIONAL AL SECTATILOR LA SUCEAVA , FACULTATE, PREFECT POCAIT INCA 4 ANI LA SUCEAVA ,DOAR SA UMBREASCA MANASTIRILE RENUMITE IN TOATA LUMEA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA A BUCOVINENILOR MAJORITARI IN JUDETUL SUCEAVA.

Rusine sa-ti fie demagogule, ereticule ca vrei sa le da-i puterea sectantilor in judet!!!!!!!!! Se scoala STEFAN CEL MARE DIN MORMANT !!!!!!!!!!

In 2004 jura-i credinta la mormantul lui de la Putna si acum te lepezi de crestini ortodocsi....... Sa te voteze pocaitii!!!!!!!!!1

Pd-l + sectantii = PIRZATORI IN BUCOVINA

5.   AAA trimis de
(20 mar 2008, 11:57:29
Afara cu Flutur si cu pocaitii lui!!!!!!!!!
6.   Nu suntem tolomaci trimis de
(20 mar 2008, 12:01:01
Bai Fluturas, mesterul Mirzac te-a ginit ca nu prea ai cum sa-ti justifici averea si matale vi cu un comunicat de presa de doi lei?

Rusinica, rusinica.

Inca ceva. Cum a ramas cu dosarele alea penale?

Dar cu ala in care erai acuzat de fals ca ai semnat de doua ori in Parlamentul Romaniei.

E posibil sa nu stii cum te cheama?

Gheorghe Flutur sau Flutur Gheorghe?
7.   CONFRUNTARE LA TV, NU PRIN PRESA!! trimis de
(20 mar 2008, 13:42:35
Fluturas esti penibil!!!Vreau sa te vad la TV cu marza in direct cum va contraziceti 3 ore, si cine invinge va primi votul meu!!!
8.   Multumesc trimis de
(20 mar 2008, 13:49:50
Va multumesc domnule Flutur ca existati ..sunteti un adevarat lider..
9.   Valea PSD trimis de
(20 mar 2008, 13:51:21
psd= prostimea sociala democrata....aceste cuvinete spun tot de voi si de liderii vostri
10.   Nu vrea sa inteleaga trimis de
(20 mar 2008, 13:56:05
I-am transmis TARANOIULUI de flutur sa ne lase in pace dar nu vrea sa inteleaga si pace.Am sa-i tot transmit pina cind va intelege.
11.   LASA-NE trimis de
(20 mar 2008, 15:06:30
LASA-NE DEMAGOGULE, COMUNISTULE, HOTULE , AI FURAT DESTUL LA MINISTER ,VREI SILA JUDET SA FURI. DU-TE LA POCAITII TAI SI LASA-NE JIGODIE CE ESTI.

pd-l =PARTIDUL LUI ELENA UDREA
12.   Mirza grohaie, nu vorbeste trimis de
(20 mar 2008, 19:24:34
Comunistul Mirza nu baga banii numai in tonomate ci, si in labushii de pe internet sa-i aduca osanale, iar lui Flutur, cuvinte josnice

Naparcilor comuniste, sa va mai ia boala lui kalake, ca prea linjeti i in exit pe Mirza si banda lui...zugeti cumva la biberonul lor?

Dle Flutur, toata stima, fiindca nu ai vrut sa te asociezi cu ZOAIELE din Romania, ba chiar, ai renuntat la functia de Ministru pentru principii. Lumea cu cap nu uita lucrul acesta.

N-o fi PDL partidul minute, dar in orice caz, nu poate fi comparat cu PSD/PCR care a distrus tara si a inrobit poporul.

13.   AAA trimis de
(20 mar 2008, 20:36:19
BRICEAG A RECUNOSCUT CA E POPONAR!!!!
13.1  RE: AAA trimis de
(21 mar 2008, 09:59:57
acum v ati dat seama?? saracul de cand presteaza, numai ca el doar viseaza ca are acces la biberonul lui flutur , deocamdata se multumeste cu "exitul"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte