Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarah Jessica Parker strânge fonduri pentru campania lui Barack Obama

Sarah Jessica Parker se alătură starurilor de la Hollywood care se implică în strângerea de fonduri pentru campania electorală a lui Barack Obama, organizând un eveniment în acest sens pe 14 iunie, la reşedinţa sa din New York.

Atât preşedintele american, cât şi soţia sa, Michelle, vor participa la acest dineu, care va avea loc în locuinţa pe care Jessica Parker o împarte cu soţul său, actorul Matthew Broderick, situată în West Village, New York, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, în urma unei tombole, la care biletele costă 5 dolari, un suporter al lui Obama va fi invitat de actriţă să participe la eveniment. Nu se ştie deocamdată cine va mai fi invitat şi nici cât va costa participarea.

Anunţul acestui dineu - făcut vineri printr-un email adresat partidului democrat - vine la doar o săptămână după ce George Clooney a găzduit un dineu în cadrul campaniei lui Obama, la reşedinţa sa din Los Angeles.

Barack Obama a strâns aproape 15 milioane de dolari pentru campania sa electorală la dineul organizat de George Clooney, la care au participat numeroase staruri hollywoodiene, ce au plătit sume uriaşe pentru dreptul de a lua cina cu preşedintele american.

Sarah Jessica Parker a mai anunţat că persoana care câştigă la loteria organizată de ea va veni însoţită, cuplul având cazare şi transport asigurate, dar şi bilete la un concert al cântăreţei Mariah Carey.

Preşedintele democrat s-a angajat din aprilie 2011 într-o veritabilă cursă pentru obţinerea milioanelor de dolari necesare campaniei sale şi a participat la peste 110 evenimente de campanie. Potrivit celor mai recente cifre, date publicităţii la începutul lunii aprilie, Obama a reuşit să strângă 200 de milioane de dolari într-un an.

Aceste fonduri sunt cruciale, pentru că ele permit finanţarea deplasărilor sale şi achiziţionarea de spaţii publicitare. Candidaţii pot opta pentru o finanţare publică, dar în acest caz bugetul lor este plafonat.

Regulamentul de finanţare a campaniilor a fost modificat în 2010 printr-o decizie a Curţii Supreme care a permis companiilor să plătească contribuţii financiare în favoarea unui candidat, fără limite. Până acum, adversarul lui Obama, republicanul Mitt Romney, a reuşit să beneficieze cel mai mult de pe urma acestei reguli noi, în timp ce democraţii insistă asupra importanţei pe care o au donaţiile persoanelor private.

Sarah Jessica Parker a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii. Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarah Jessica Parker strânge fonduri pentru campania lui Barack Obama.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarah Jessica Parker strânge fonduri pentru campania lui Barack Obama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei