Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2012 - Anul XVII, nr. 79 (4984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragoş Chircu deschide concertul lui David Bisbal de la Bucureşti

Cântăreţul Dragoş Chircu, finalist în primul sezon de la Vocea României, va deschide concertul pe care David Bisbal îl va susţine la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 22 aprilie, informează organizatorii.

Idolul muzicii latino-pop David Bisbal, împreună cu formaţia sa de instrumentişti, a pregătit un show live exploziv, care va aprinde toate simţurile fanilor săi. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidenţia impresionantele calităţi vocale ale lui Bisbal. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hituri "Buleria" şi "Corazon Latino", dar şi de single-urile incluse pe recentele sale albume "Premonicion" şi "Sin mirar atras".

Senzualul artist a devenit faimos după ce a concurat într-o competiţie televizată spaniolă, "Operación Triunfo", similară concursului "Vocea României", în care s-a făcut remarcat şi Dragoş Chircu. "Îngeraşul", aşa cum este alintat Chircu de fani, va cânta în deschiderea concertului lui Bisbal la Bucureşti. Ambii artişti s-au situat pe locul al doilea în concursurile muzicale care i-au lansat.

După zece ani, având peste 5 milioane de discuri vândute, 500 de concerte susţinute în întreaga lume şi mai mult de 50 de premii internaţionale, între care mai multe discuri de platină şi de aur, un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino, David Bisbal a ajuns un simbol al muzicii latino-pop.

Dragoş Chircu, care a uimit România cu talentul său în competiţia "Vocea României", este un admirator al lui Bisbal. "Pe David l-am descoperit în 2005, când căutăm pe net artişti care să-mi fie mentori în definirea mea ca artist. Destinul mi-a zâmbit în 2008, când am avut şansa să-l cunosc personal, cu ocazia primului său concert din România. Mi-am zis atunci, în gând: «Într-o zi am să cânt cu tine pe aceeaşi scenă!», dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Şi iată, ziua aceea a venit. Îi datorez modelarea mea ca artist, deşi el nu ştie asta", a declarat cântăreţul.

Dragoş Chircu va susţine împreună cu trupa sa un show live, pe măsura evenimentului din 22 aprilie. Artistul român a pregătit şi o surpriză - un duet cu un invitat special.

Biletele pentru concertul lui David Bisbal se găsesc online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro, şi la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 400 de lei (Super VIP), 350 de lei (VIP), 250 de lei(categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a). Biletele la categoria Super VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragoş Chircu deschide concertul lui David Bisbal de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragoş Chircu deschide concertul lui David Bisbal de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei