Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incontinenţă aeriană: Gérard Depardieu se explică pe CNN

Gérard Depardieu a declarat, marţi, pentru postul CNN, că "nu este un monstru, ci doar un om care simţea nevoia să urineze", explicând astfel incidentul care a reţinut la sol, în urmă cu aproape o lună, avionul în care se afla vedeta franceză, informează AFP.

Pe 16 august, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, bolnav de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

"I-am spus: «Doamnă, trebuie neapărat să merg să urinez. Mă doare. Nu sunt un terorist»", a declarat, râzând, Gérard Depardieu, care se află la Dublin, unde filmează pentru cel mai recent lungmetraj din seria "Asterix şi Obelix".

Soluţia lui de urgenţă nu a fost, însă, atât de eficientă pe cât credea: "Sticla era prea mică. Ştiţi, eu sunt mare cât un elefant", a continuat celebrul actor francez, al cărui abdomen proeminent dă forţă interpretării personajului Obelix în această franciză inspirată din romane de benzi desenate.

"Nu vă faceţi griji, voi face curăţenie pe urmă", i-a spus Gérard Depardieu însoţitoarei de bord, atunci când sticla pe care o folosea s-a dovedit a fi prea mică.

Prezentatorul emisiunii, Anderson Cooper, l-a întrebat pe starul francez dacă a băut vin înainte de a urca la bordul acelui avion, însă actorul a negat.

În urmă cu două săptămâni, Gérard Depardieu a realizat deja un veritabil "exerciţiu de autoironie", apărând într-un mic film difuzat pe internet, care îl prezintă pe actor în rolul unui Obelix ce se confruntă cu o dorinţă presantă de a merge la toaletă cu puţin timp înainte de decolarea unui avion.

Figură celebră a cinematografiei franceze, cu o filmografie impresionantă, Gérard Depardieu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin numeroase excese şi "derapaje" de limbaj. Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Gerard Depardieu filmează la Sighişoara, din 12 septembrie, pentru filmul "Ipu - Convicted to Life", în regia lui Bogdan Dreyer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incontinenţă aeriană: Gérard Depardieu se explică pe CNN.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incontinenţă aeriană: Gérard Depardieu se explică pe CNN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei