Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Eddie Murphy, confirmat ca prezentator al galei Oscar din 2012

Actorul Eddie Murphy, nominalizat la Oscar, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Doctor Doolittle" şi "Profesorul trăsnit", va prezenta ceremonia de anul viitor premiilor decernate de Academia de film americană, informează AFP.

Ceremonia va avea loc pe 12 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles, au anunţat, marţi, organizatorii, Academia de film americană.

Actorul în vârstă de 50 de ani, care a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul "Dreamgirls", în 2007, a fost descris ca "un geniu al comediei" într-un comunicat al organizatorilor.

"Datorită iubirii sale pentru cinema, personajelor sale incredibile şi prestaţiilor formidabile (...), ştiu că (Eddie Murphy, n.r.) va face seara minunată, incredibilă şi spontană", a spus unul dintre producătorii galei, regizorul Brett Ratner.

Eddie Murphy, care va prezenta această gală pentru prima dată, este "urmaşul" actorilor Anne Hathaway şi James Franco, ce au găzduit ceremonia premiilor Oscar anul acesta.

"Sunt foarte onorat să mă aflu pe această listă cu persoane atât de prestigioase care au prezentat gala", a declarat Murphy, numindu-i pe Bob Hope, Billy Crystal şi Whoopi Goldberg.

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", Eddie Murphy a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Doolittle" şi "Norbit".

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Totuşi, el are la activ şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Eddie Murphy, confirmat ca prezentator al galei Oscar din 2012.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Eddie Murphy, confirmat ca prezentator al galei Oscar din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei