Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Amy Winehouse, în pregătire la Londra

Un film despre viaţa şi cariera cântăreţei britanice Amy Winehouse, decedată pe 23 iulie, este în pregătire la Londra, iar producătorii britanici au început deja căutările pentru actriţa care să o interpreteze pe "diva trash a muzicii soul", informează femalefirst.co.uk.

Câteva posturi de televiziune au contactat familia cântăreţei, cerându-i permisiunea de a adapta povestea vieţii artistei într-un foileton televizat.

"Sentimentul general este că nu există vreo actriţă sub 30 de ani care să nu vrea să joace acest rol. Primul pas este însă obţinerea unei cofinanţări de la companii de producţie cinematografică din Statele Unite. Unele dintre ele s-au declarat deja interesate, deoarece acest proiect va aduce cu siguranţă mulţi bani. Ei ştiu că orice are legătură cu Amy va fi un mare succes", a declarat o sursă din anturajul familiei Winehouse pentru tabloidul The Sun.

Şi câţiva producători de la Hollywood s-au declarat interesaţi de adaptarea tragicei poveşti de viaţă a divei britanice într-un film.

Găsirea unei actriţe care să interpreteze acest rol s-ar putea dovedi un demers dificil de îndeplinit, din cauza trăsăturilor ieşite din comun ale artistei decedate, puternicelor ei fluctuaţii în greutate din ultimii ani, dar mai ales a vocii ei unice şi temperamentale.

Potrivit unor surse, o candidată la obţinerea acestui rol ar putea fi cântăreaţa Lady Gaga, care a declarat într-un interviu recent că, atunci când se afla la începutul carierei sale, oamenii o confundau cu Amy Winehouse. Totodată, artista americană s-a declarat atât de şocată de vestea morţii divei britanice, încât "nu a mai putut să vorbească timp de 48 de ore".

"Eram o necunoscută atunci când ea s-a lansat. Am părul negru şi tot timpul oamenii îmi spuneau «Amy». Ţipau când apăream", a declarat Lady Gaga.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, "Frank" şi "Back to Black", s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumul "Back to Black" din 2006 a obţinut cinci trofee Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Amy Winehouse, în pregătire la Londra.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Amy Winehouse, în pregătire la Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei