Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalia Mateuţ, reţinută la Amsterdam pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false

Fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia, care ar fi fost reţinută în Amsterdam, împreună cu alte trei persoane, nu a contactat până în prezent autorităţile române de la Haga pentru a solicita sprijin consular, asistenţa acordându-se în astfel de cazuri numai la cerere.

"Nu am fost contactaţi nici de poliţie, nici de persoanele în cauză", a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, Mihai Sârbu, şeful secţiei consulare a ambasadei din Haga.

Oficialul român a explicat că persoanele de cetăţenie română reţinute pot contacta consulatul fie prin completarea unui formular care se găseşte la poliţie, fie direct, prin telefon.

El a explicat că, în cazul în care nu sunt sesizate, autorităţile române nu pot interveni pentru a oferi sprijin consular. Oficialul MAE a mai precizat că autorităţile consulare din cadrul ambasadei pot fi sesizate 24 de ore din 24 de către cetăţenii români, prin intermediul unui număr telefonic de urgenţă care este afişat pe site-ul ambasadei.

Fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia, a fost reţinută în Amsterdam, împreună cu alte trei persoane, pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false, a informat Antena 3, care a prezentat un reportaj al AT5.

Fotomodelul Natalia Mateuţ se afla în Capitala olandeză împreună cu iubitul ei şi cu alte două persoane.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Amsterdam, Ron Van Der Veen, a declarat că patru persoane au fost localizate lângă un hotel. Potrivit acestuia, cei patru ar face parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.

Ron Van Der Veen a spus că judecătorii urmează să decidă cât vor sta cei patru în arest şi că banca trebuie să precizeze care este suma cu care a fost prejudiciată în total.

Potrivit tabloidului Cancan, fotbalistul Dorin Mateuţ a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat exact, dar că este încrezător că fiica lui va reveni acasă marţi.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 80.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalia Mateuţ, reţinută la Amsterdam pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalia Mateuţ, reţinută la Amsterdam pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei