Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru motoscuterişti, implicaţi în accidente unul după altul

Marţi, 5 Aprilie 2011 (18:10:22)

Accidentele cu motoscuterişti au revenit în actualitate, patru evenimente rutiere în care au fost implicaţi aceşti participanţi la trafic petrecându-se în interval de o zi şi jumătate. 

Primul eveniment rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 13.00, însă avea să fie semnalat abia duminică noapte. La ora 23.30, la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns o femeie din comuna Valea Moldovei, care acuza dureri mari la piciorul stâng. Femeia, Emilia C., în vârstă de 39 de ani, a relatat ulterior poliţiei cum, în jurul orei 13.00, circula cu un motoscuter pe o uliţă din sat, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut. Ea a fost diagnosticată cu traumatism gleznă stângă, leziune ce nu pune probleme deosebite.   

Un al doilea accident s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 6.20, pe DN 17, în Şcheia. Gheorghe Ş., în vârstă de 36 de ani, localnic, aflat pe un moped, l-a acroşat pe pietonul Vasile P., de 55 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, care se deplasa împreună cu soţia sa, pe marginea drumului. În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor, leziuni suferind şi conducătorul vehiculului pe două roţi, care a căzut pe carosabil.

Un accident cu consecinţe mai grave s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 17.30. Pe DN 2 K, în Iaslovăţ, Nicolaie M., un tânăr de 30 de ani cu domiciliul în Arad, şi-a scăpat mopedul de sub control după ce a trecut peste o groapă, ajungând în şanţul de la marginea drumului. Acesta a fost diagnosticat cu leziuni grave.

Joi noapte, la 23.45, un motoscuterist beat turtă avea să provoace un accident în satul Pârteştii de Sus, comuna Cacica. Vasile A., de 31 de ani, localnic, aflat pe un scuter, s-a izbit într-un consătean care se deplasa pe marginea drumului, rănindu-l uşor. Bărbatul de 31 de ani are o concentraţie de 1,39 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru motoscuterişti, implicaţi în accidente unul după altul.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru motoscuterişti, implicaţi în accidente unul după altul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei