Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Judecată

Milici vrea daune morale de 54.000 de euro de la Cadariu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD Ovidiu Milici a anunţat într-o conferinţă de presă că îl dă în judecată pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, cerându-i daune morale în valoare de 54.000 de euro. Milici a spus că Daniel Cadariu l-a calomniat atunci când a spus că „Ovidiu Milici suferă de sindromul câinelui de casă”.

Reamintim că la mijlocul săptămânii trecute, Ovidiu Milici a criticat conducerea Consiliului Judeţean pentru declanşarea procedurii de insolvenţă la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, acuzând actuala administraţie PD-L a judeţului că intenţionează să vândă activele acestei firme. În replică, Daniel Cadariu a declarat că în timp ce social-democraţii încearcă să dea lecţii, conducerea PD-L a Consiliului Judeţean caută soluţii pentru cele 59 de primării care au de plătit peste cinci milioane de euro, reprezentând rate şi dobânzi la proiectul iniţiat în perioada administraţiei PSD, „Suceava – utilităţi şi mediu”.

Cadariu a mai spus că „Ovidiu Milici suferă de sindromul câinelui de casă. Adică în momentul în care este scos din curte, se ascunde paralizat de frică, lucru pe care l-a demonstrat în ultima şedinţă a CJ, când nu a avut nici o reacţie la propunerea domnului Ştirbu de a retrage un proiect prin care domnul Milici a solicitat înfiinţarea unor comisii de anchetă pentru verificări la SC Drumuri şi Poduri şi la Direcţia de Asistenţă Socială. Pe de altă parte, când se află în curtea proprie, în speţă la sediul PSD, îşi etalează vitejia”.

 

Milici a spus că nu acceptă ca numele său să fie terfelit

În aceste condiţii, Ovidiu Milici a anunţat că a depus la Judecătoria Suceava o cerere prin care îl cheamă în instanţă pe Daniel Cadariu, cerându-i acestuia daune morale de 54.000 de euro, precum şi scuze publice. „Daniel Cadariu a coborât în discursul public şi în limbajul public sub o limită inacceptabilă. Eu înţeleg că în calitate de om politic, exprimându-ţi opiniile, la un moment dat poţi fi criticat şi înţeleg că pot interveni mici şicane şi răutăţi. Dar nu am să accept niciodată ca numele meu să fie terfelit de o asemenea manieră”, a spus Milici.

El a precizat că atât el, cât şi mama sa s-au simţit jigniţi de afirmaţiile lui Daniel Cadariu, motiv pentru care este dispus „să meargă până la capăt” cu acţiunea în instanţă. „Inclusiv mama mea mi-a spus: <Măi copile, şi pe tine, şi pe sora ta v-am crescut aşa cum am reuşit eu mai bine. Dacă tu eşti câine, atunci eu sunt căţea?>. Astea sunt lucruri care te dor”, a spus Milici. El a adăugat că a solicitat 54.000 de euro deoarece aceasta este valoarea apartamentului în care locuieşte cu chirie în momentul de faţă împreună cu soţia, copilul şi cu mama sa, iar în situaţia în care va obţine suma solicitată urmează să achiziţioneze locuinţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici vrea daune morale de 54.000 de euro de la Cadariu.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Milici vrea daune morale de 54.000 de euro de la Cadariu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
( 5 apr 2011, 13:26:55
Sa ii fie rusine acestui om Ovidiu Milici!
Stiu de la niste vecini ca el face tot posibilul sa intre in polemica cu cineva pentru a avea castig de cauza,financiar ma refer.Eu inteleg ca nu are casa proprietate personala dar nu este omenesc sa te folosesti de un om pentru a-ti satisface unele necesitati.Domnule Milici nu uitati ca si dvs.a-ti adus acuze PDL-ului si implicit membrilor acestui partid.
Asta ce ar insemna sa fiti dat in judecata?Daca erati dat in judecata nu stiu dvs.de unde scoteati aceasta suma de 54.000 euro.
2.   Bravo trimis de
( 6 apr 2011, 13:45:04
mi se pare corect ca domnu' Milici sa il dea in judecata.....asa ar trebui sa facem si toti locuitorii judetului suceava......numai prin simplu fapt ca mai apar pe la tv,ar trebui sa le fie rusine sa iese pe strada......au distrus Romania.....daca pdl va mai fii la conducere inca 1 an 2 ....economia romaniei va fi sub a tarilor africane....domnilor pdlisti nu va este "RUSINE" macar de familiile voastre?de copii vostrii??
3.   Uite.. trimis de
( 7 apr 2011, 09:07:29
imi pare rau ca s-a ajuns asa.. vrei sa ajungi mare politician.. si cand incolo iese domnul tareinclanta si te da de gol... ca nu ai casa, masa etc.. urat, foarte urat.
Tu ca mare politician, dati seama ce crede lumea despre tine.. ce vei face cand vei ajunge la putere... imi pare rau pentru situatia asta creata
4.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2011, 11:49:32
Mie mi se pare normal gestul lui Ovidiu Milici. Adica eu daca v-as numi caini pe fiecare dintre voi, a-ti sta cu mana in san si ati beli ochii la mine cum imi bat joc de voi? Eu nu cred! Eu cred ca daca aduc asemenea cuvinte calomnioase la adresa dumneavostra si le fac publice in presa, imi veti raspunde cu un mesaj pe masura(in instanta) ca daca se intampla in alt mediu (pe strada) rezolvati problema cu o bataie buna. AM DREPTATE?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei