Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit

Charlie Sheen a fost huiduit de spectatori la Detroit, iar mulţi dintre aceştia au părăsit sala, în timpul primei reprezentaţii din cadrul turneului programat în Statele Unite, informează TMZ.

Charlie şi-a început spectacolul cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, dând audienţei informaţii despre problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme, de la relaţiile cu staruri porno până la dependenţa de cocaină. Apoi actorul a difuzat imagini dintr-un interviu pe care l-a acordat recent.

Deşi la începutul spectacolului spectatorii l-au aclamat pe Sheen, aceştia au început să îşi arate nemulţumirea după aproximativ 30 de minute.

Charlie l-a chemat pe scenă pe Simon Rex, care a cântat piesa pe care Snoop Dogg a realizat-o pentru Sheen - "Winning", însă mulţi dintre spectatori au părăsit sala de spectacol, iar luminile de pe scenă au fost aprinse.

Charlie Sheen s-a întors pe scenă şi a invitat oamenii rămaşi în sală să se apropie de el, însă la scurt timp a plecat.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

Actorul a recunoscut în mod public că obişnuieşte să consume droguri şi a pierdut custodia asupra celor doi copii mai mici ai săi, la cererea soţiei sale, Brooke Mueller, cu care se află în divorţ, în urma unor acuzaţii de violenţă conjugală.

Sheen a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a cerut daune de 100 de milioane de dolari grupului Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei