Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Membrii trupei Proconsul au ratat un concert în Texas fiindcă au aplicat greşit pentru vize SUA

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat duminică seară, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că trupa sa a ratat un concert care trebuia să aibă loc în Houston, Texas, fiindcă a aplicat greşit pentru vizele SUA.

"În martie, trebuia să mergem în Houston, Texas, unde urma să susţinem un mega-concert. Ni s-au oferit toate condiţiile de care aveam nevoie, transport, sonorizare, numai că, dintr-o pură eroare, am aplicat greşit şi nu au ieşit încă vizele. Probabil că vom merge în noiembrie şi vom cânta pentru o comunitate creştină de acolo", a declarat Bodo.

El a mai spus că Proconsul nu mai este formaţia care să meargă să cânte pe bani puţini şi să susţină mai multe spectacole, preferând în schimb concertele mari de tipul celui pe care îl vor susţine şi în SUA.

Bodo a mai precizat că, anul acesta, trupa va participa la un turneu naţional care va include peste 30 de oraşe.

"În branşa noastră, toată lumea e speriată că autorităţile nu mai au bani să facă spectacole. Noi nu suntem speriaţi. Anul acesta, pentru noi, e unul foarte bun, plin de concerte. Începând cu sfârşitul acestei luni şi începutul lunii viitoare, vor fi patru spectacole la Mamaia şi, în felul acesta, începe un turneu în timpul căruia vom trece prin 33 de oraşe. Se numeşte Mix Music Evolution. Facem şi noi parte, ca formaţie, plus încă 14-15 artişti. Vor fi spectacole de câte trei zile, vineri, sâmbătă, duminică, şi vor cânta câte cinci artişti pe ţară. Va fi un fel de înlocuitor al zilelor oraşului, dar mult mai bine organizat", a spus Bodo, care a precizat că turneul va fi sponsorizat de firme mari şi nu va necesita bani de la bugetele locale.

Proconsul a susţinut duminică seară, la Bistriţa, un concert organizat de o biserică penticostală, în faţa a peste o mie de oameni.

În prezent, Proconsul înseamnă Robert Anghelescu (clape, voce), Bogdan "Bodo" Marin (voce), Dragoş Dincă (chitară, voce), James Alexander Lascu (chitară bas), Valentin Petricenco (tobe).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii trupei Proconsul au ratat un concert în Texas fiindcă au aplicat greşit pentru vize SUA.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membrii trupei Proconsul au ratat un concert în Texas fiindcă au aplicat greşit pentru vize SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei