Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noi fotografii cu Marilyn Monroe au fost scoase la vânzare

Noi fotografii cu Marilyn Monroe, având o atitudine relaxată, într-o vizită, cu nouă luni înainte să moară, au fost scoase la vânzare, după ce au fost păstrate într-o arhivă privată mai mult de 45 de ani, relatează Reuters.
Autorul fotografiilor, Len Steckler, a surprins-o pe actriţă în clişee alb-negru, în decembrie 1961, când aceasta a venit pe neaşteptate la apartamentul lui din New York pentru a-l vizita pe prietenul fotografului, poetul Carl Sandburg.
Steckler a scos fotografiile la vânzare (pe site-ul www.thevisitseries.com) sub forma unei serii, intitulată "Marilyn Monroe: The Visit", şi în ediţie limitată, fiecare fotografie fiind oferită în 250 de exemplare. Seria cuprinde patru fotografii de sine stătătoare şi două triptice, care nu au mai fost prezentate publicului larg şi ale căror preţuri variază de la 1.999 la 3.999 de dolari.
Imaginile o înfăţişează pe Marilyn Monroe cu nişte ochelari de soare ascuţiţi, cu rame groase, într-o rochie cu mâneci scurte, vorbind şi râzând cu Sandburg. "A fost o întâmplare fericită să fiu alături de aceşti doi idoli cu aparatul de fotografiat", a spus Steckler. Marlyn şi Sandburg, care aveau atunci 35 şi, respectiv, 83 de ani, au stat de vorbă şi s-au ţinut de mână în timpul acelei vizite.
Steckler, fost fotograf în domeniul modei, care are în prezent în jur de 80 de ani, după cum s-a exprimat, şi locuieşte în Los Angeles, a mai povestit că în după-amiaza zilei în care a primit vizita actriţei, Sandburg îi spusese că vor avea un musafir, într-o manieră relaxată. "La câteva ore după, m-am dus să deschid uşa şi iată-mă faţă-n faţă cu Marilyn Monroe, care arăta mai fermecătoare decât pe ecran. A spus: «Îmi pare rău c-am întârziat. Am fost la coafor să-mi potrivesc părul cu al lui Carl»", şi-a amintit fotograful.
Într-adevăr, părul lui Marilyn arată ca al lui Sandburg în fotografii, aproape alb, a mai spus Steckler, menţionând că, după ce a făcut fotografiile, toţi trei au băut whisky.
"După cum ştim, lui Marilyn îi plăceau bărbaţii mai în vârstă, îi plăceau intelectualii - iar Carl se purta părinteşte cu ea. Era ceva drăguţ de văzut", a mai povestit Steckler.
Fotograful a precizat şi că s-a hotărât să vândă clişeele după ce fiul său a descoperit negativele, pentru că "actuala generaţie" ar avea nevoie să le vadă.
Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente, în timp ce Carl Sandburg, laureat al premiului Pulitzer, a decedat şapte ani mai târziu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi fotografii cu Marilyn Monroe au fost scoase la vânzare.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noi fotografii cu Marilyn Monroe au fost scoase la vânzare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei