Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maşina furată a lui Charlie Sheen, descoperită prăbuşită într-o prăpastie

Poliţia a indicat că nu există probe care să indice că la momentul prăbuşirii maşinii, un SUV Mercedes, ar fi fost cineva în aceasta.
O alarmă de la bordul automobilului i-a alertat pe cei de la service că maşina are o problemă tehnică.
Poliţia spune că Sheen a raportat furtul maşinii cam în aceeaşi perioadă în care s-a declanşat alarma la service şi crede că este vorba de un furt.
La sosirea la locul accidentului, poliţia şi pompierii au găsit automobilul cu roţile în sus, căzut într-o prăpastie adâncă de 90 - 120 de metri. Ofiţerii de poliţie au verificat zona, dar nu au descoperit niciun suspect.
Poliţia a respins ipoteza potrivit căreia Sheen ar fi putut să se afle la bordul maşinii în momentul accidentului, întrucât acesta ar fi fost foarte rănit.
În prima zi de Crăciun, la sfârşitul anului trecut, Sheen a stat după gratii câteva ore, într-o închisoare din Colorado, pentru că şi-a atacat soţia, Brooke Mueller, cu un cuţit. Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat şi încarcerat sub acuzaţiile de agresiune fizică, ameninţări, provocare de pagube şi violenţă domestică. Două zile mai târziu, Brooke Mueller, în vârstă de 32 de ani, cu care actorul s-a căsătorit în 2008, a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei. Poliţia a stabilit că, în momentul incidentului, soţii erau sub influenţa alcoolului. Ancheta în acest caz este în derulare.
Fiu al actorului Martin Sheen, care a jucat în "Apocalipsul acum" (1979) şi serialul "Viaţa la Casa Albă", frate al actorului şi regizorului Emilio Estevez, Charlie Sheen a obţinut primele sale roluri majore în filmele "Plutonul" şi "Wall Street", în regia lui Oliver Stone, la sfârşitul anilor '80. După numeroase probleme cu justiţia în anii '90, provocate în special de consumul de droguri, de violenţe conjugale şi de scandaluri ce au implicat prostituate, Charlie Sheen este în prezent cel mai bine plătit actor de televiziune, graţie rolului din serialul de succes "Doi bărbaţi şi jumătate". Astfel, starul primeşte 875.000 de dolari pe episod.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina furată a lui Charlie Sheen, descoperită prăbuşită într-o prăpastie.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maşina furată a lui Charlie Sheen, descoperită prăbuşită într-o prăpastie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei