Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari

Actorul Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari, pe care l-a intentat unei case de producţie, pe motiv că reprezentanţii acesteia nu l-ar fi distribuit într-un film pentru care îşi dăduse acordul, informează Reuters.
Compania care îl reprezintă pe Williams, Fiat Risus, a dat în judecată compania Gold Circle Films, în octombrie 2008, la Los Angeles, pe motiv că aceştia l-ar fi angajat să joace într-un film care, iniţial, se numea "A Couple of Dicks" şi ulterior s-a intitulat "Cop Out".
În cele din urmă, Warner Bros. a realizat filmul cu Bruce Willis şi Tracy Morgan în rolurile principale, iar pelicula va avea premiera pe 26 februarie.
În replică, Gold Circle susţine că nu a încheiat niciun contract cu Robin Williams şi a prezentat drept dovadă un e-mail al directorului executiv al companiei în care acesta îi spunea actorului că nu este de acord cu toate condiţiile impuse de acesta. Din acest motiv, judecătoarea căreia i s-a încredinţat cazul a decis că Gold Circle are dreptate.
"Este păcat că avocaţii lui Robin Williams au continuat acest proces, care nu trebuia să fie deschis", a declarat avocatul Gold Circle, Michael Holtz. "Întotdeauna am crezut că acesta nu este un caz solid, iar instanţa a fost de acord. Vom cere plata cheltuielilor de judecată", a mai spus acesta.
Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior, prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul, care, în martie anul trecut, a suferit o operaţie pe cord, a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei