Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reese Witherspoon, cea mai iubită

Actriţa Reese Witherspoon, câştigătoare a unui premiu Oscar, s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai iubite staruri hollywoodiene, în timp ce Paris Hilton a fost desemnată cea mai puţin plăcută vedetă, potrivit rezultatelor unui sondaj online, informează Reuters.

Reese Witherspoon este, în ciuda eşecului de box office al celui mai recent film al său, "Transfer de captivi", foarte iubită de cinefili.

Actriţa s-a dovedit a fi cea mai plăcută celebritate dintre vedetele care au apărut regulat în revistele de cinema şi mondene în 2007, potrivit sondajului E-Score Celebrity, realizat de E-Poll Market Research.

La sondaj au participat 1.100 de persoane, cu vârsta de peste 13 ani. Vedetele au fost evaluate în funcţie de mai multe criterii, printre care se numără atractivitatea, încrederea, strălucirea, interesul stârnit şi apariţiile publice şi în media.

Witherspoon, în vârstă de 30 de ani, a obţinut 74% dintre voturile participanţilor la sondaj, fiind urmată în top de Jennifer Aniston, starul serialului de televiziune de succes "Prietenii tăi", cu 70% din voturi.

Pe poziţia a treia, cu 53% din voturi, s-a situat Angelina Jolie, actuala iubită a fostului soţ al lui Aniston, Brad Pitt.

Actriţa/ cântăreaţa şi viitoarea mamă Jennifer Lopez s-a situat pe poziţia a patra, cu 52% din voturi, aceasta fiind urmată de actriţa Katie Holmes, soţia actorului Tom Cruise (32%) şi de Posh Beckham, membră a trupei reunite Spice Girls (28%).

Turbulentele vedete Nicole Richie, Lindsay Lohan, Britney Spears şi Paris Hilton, care s-au remarcat în 2007 mai ales prin consumul de droguri şi alcool şi problemele cu legea, au completat topul. Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, a fost considerată cea mai puţin plăcută vedetă, din cauza expunerii media excesive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reese Witherspoon, cea mai iubită.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reese Witherspoon, cea mai iubită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte