Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 56 (8585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă o șansă

Prins a doua oară beat la volan prin Suceava, a ajuns 24 de ore în arest, apoi judecătorii l-au lăsat acasă, sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins băut la volan din nou, la câteva luni după ce se alesese cu dosar penal pentru infracțiunea de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere recidiva și potențialul de pericol public, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului Bogdan Cociu.

Judecătoria Suceava a dispus în ședința de miercuri, 6 martie, că măsura controlului judiciar este suficientă, prin urmare inculpatul a fost pus în libertate. Prin control judiciar, inculpatul are mai multe interdicții, printre ele și cea de a conduce orice tip de vehicule.

Bărbatul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava în luna noiembrie a anului trecut, când a fost depistat la volanul unui VW pe Calea Burdujeni, iar aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,36 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Atunci, suceveanul a refuzat să mai dea și probe de sânge, astfel că a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de ”refuzul de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”.

Mai recent, pe 23 februarie, același șofer a fost oprit de polițiștii rutieri tot cu VW-ul Passat, și tot pe Calea Burdujeni.

Aparatul etilotest a indicat că avea concentrația de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De această dată s-au constatat două infracțiuni, pentru că șoferul nu mai avea dreptul de a conduce, ca urmare a primei infracțiuni.

În continuarea cercetărilor, pe 5 martie, dosarele au fost reunite și s-a constituit unul singur privind comiterea a trei infracțiuni.

Încă un caz care demonstrează clar că justiția este blândă cu autorii de infracțiuni rutieri, iar aceștia primesc chiar și mai multe șanse de reabilitate. Chiar și așa, parcă tot mai mulți suceveni ajung în penitenciare după ce cumulează infracțiuni rutiere, iar în cele din urmă primesc pedepse cu executare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins a doua oară beat la volan prin Suceava, a ajuns 24 de ore în arest, apoi judecătorii l-au lăsat acasă, sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins a doua oară beat la volan prin Suceava, a ajuns 24 de ore în arest, apoi judecătorii l-au lăsat acasă, sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei