Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 56 (8585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Performanță la superlativ

Mamele, vedetele celei de-a XIII-a ediții a Galei „Femei de succes”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eleganță, emoții, povești de viață și de succes, generații aduse laolaltă și performanță muzicală, sunt câteva dintre cuvintele care definesc cea de-a  XIII-a ediție a evenimentului „Femei de succes – Performanță la superlativ”. Unul care s-a dovedit a fi cu noroc, atât prin buna desfășurare, exemplara organizare și prin interesantele personaje invitate pe scenă.

Tema acestei ediții a fost „Mame care ne inspiră”, iar după tumultoasa primire a invitaților, în special a doamnelor și domnișoarelor, primite cu buchete de flori, chiar de la intrare, de către primarul Sucevei, Ion Lungu, iar în hol, de către viceprimarul Lucian Harșovschi, după ședințe foto și pupături, la ora anunțată, a avut loc deschiderea oficială.

Ca și la edițiile anterioare, evenimentul a fost moderat de Cătălina Biholar și Angela Zarojanu, organizatori fiind SEVA, fundație care împlinește pe 9 martie 15 ani de activitate civică, Asociația Multicare, Televiziunea Intermedia, cotidianul Monitorul de Suceava și Clinica Novaoptic.

„Sunt convins că sunt multe femei de succes care nu se află aici în sală – fiecare în domeniul său de activitate, așa cum fiecare dintre noi are o mamă care l-a inspirat. Mama mea are 87 de ani, ne-a inspirat, ne-a transmis cultul muncii și iubirea pentru familie, puterea de sacrificiu și multe alte lucruri pozitive...”, a spus primarul Ion Lungu, prezent la aproape toate edițiile galei, care beneficiază și anul acesta de sprijinul Consiliului Local.

Frumoase gânduri a transmis și Maica Stavroforă dr. Gabriela Platon, stareță a Mănăstirii Voroneț, după care a fost prezentat cazul social pentru care cei prezenți în sală au fost îndemnați să facă mici donații, din care să rezulte un mare bine – cel al mamei Ancuța Silvia Tomegea. După decesul soțului din decembrie anul trecut, la doar doi ani de la căsătorie, aceasta a devenit mamă a șase copii, doi ai lor și patru ai lui din prima căsătorie, deși situația financiară nu este una fericită, găzduiți fiind cu toții într-o locuință socială asigurată de Primăria Suceava.

Un frumos moment artistic – recitalul de poezie „Gânduri pentru mama” a fost susținut de Damian Bîrleanu, Rebeca Alesia Ionescu, Andreea Teodora Bălan și cel mai tânăr actor al TMMVS, Mihai Ciobanu.

Invitații speciali ai acestei ediții au fost ființele la care ne gândim cu toții, mai ales în luna martie - „mamele care ne inspiră”. Pe scenă au fost invitate 10 persoane datorită cărora sala TMMVS a răsunat de foarte multe aplauze – mamele actorilor.

Liliana Amurăriței, alături de năstrușnicul Bogdan Amurăriței, Camelia Elena Butnaru (Teach), alături de implicatul Horia Andrei Butnaru, Dana Bănuț cu talentatul Răzvan Bănuț, Mariana Lazăr cu frumoasa Diana Lazăr, Cecilia Lucaci cu savuroasa Delu Lucaci, Maria Marin cu sportivul Alexandru Marin, Doina Mândru cu surprinzătorul Cătălin Ștefan Mândru, Cornelia Oprea cu Cristina Florea, o actriță care poate deveni oricând și cântăreață, Olga Panaite cu Cosmin Panaite, care pe lângă aptitudinile actoricești dovedește o bună viziune regizorală, precum și Elena Popadiuc, cu îndrăgita Clara Popadiuc.

O echipă de ași, cu mamele care i-au inspirat.

De acolo și frumoase vorbe și povești despre fiecare dintre ei, spuse cu emoție, zâmbete, dar și lacrimi în ochi, în cele mai multe cazuri.

„Cadou, moment artistic cu copii”, realizat de Dream Boutique, partener al TMMVS, coordonat de actrița Roxana Filip, a continuat surprizele pregătite pentru invitați, care au culminat cu „Armonii de primăvară” – concertul susținut de  Orchestra de muzică simfonică a Colegiului de Artă "Ciprian Porumbescu" Suceava, formată din elevi, foști elevi și profesori.

Sub bagheta dirijorului Valentin Ianoș, cei 40 de membri ai orchestrei au susținut un frumos și complex concert împreună cu soliștii Viorica Daud (mezzosoprană), Oana Bîrsan (vioară), Tabita Butnaru (oboi), Andrei Kaptar și Flavius Gavril.

Aplauzele furtunoase ale publicului au demonstrat cât a fost de apreciat cadoul muzical, cu această ocazie fiind posibilă și înființarea unei Orchestre Simfonice a Municipiului Suceava, o propunere în acest sens fiind lansată artiștilor chiar în timpul spectacolului de primarul Ion Lungu.

Componenta socială a evenimentului nu a fost neglijată, tinerii voluntari care au mers cu cutiile de donații prin sală strângând aproape 8.000 de lei, care vor aduce bucurie familiei greu încercate de viață – o mamă rămasă singură cu șase copii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mamele, vedetele celei de-a XIII-a ediții a Galei „Femei de succes”.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mamele, vedetele celei de-a XIII-a ediții a Galei „Femei de succes”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei