Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 56 (8585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mare deschidere în Suceava - un nou magazin de haine își deschide porțile. J4 Brands vă așteaptă cu oferte

8 martie este, deloc întâmplător, ziua de deschidere oficială a unui nou magazin de articole vestimentare în Suceava. J4 Brands vă așteaptă cu oferte!

Pare imposibil de trecut cu vederea locația. Magazinul cu articole vestimentare de la branduri cunoscute în toată lumea, produse originale, este situat pe bulevardul George Enescu. Amenajat modern și cochet, este spațios și promite să vă ofere o experiență de shopping plăcută. Cu articole vestimentare atât pentru el, cât și pentru ea, include varietate de produse: încălțăminte, accesorii, jeans, cămăși, șepci, cam tot ce are nevoie în dressing toată lumea.

Ar fi bine să vizitați locația și să vă bucurați de oferte. Prețurile sunt dintre cele competitive, dacă veți face comparația cu magazinele online de nișă. J4 Brands vă așteaptă cu reduceri de 10% față de prețurile reduse de la site-urile de profil.

 

Articole de la branduri de renume, la prețuri excelente

Articolele de brand sunt apreciate pentru calitate și stil, însă la capitolul preț, unele dintre acestea nu sunt accesibile unui public larg. Cine spune, însă, că nu vă puteți bucura de calitate și preț excelent în același timp? Iată cu ce vine diferit J4 Brands!

Branduri cunoscute vă așteaptă, iar printre acestea pot fi amintite GUESS, Versace, Calvin Klein, Liu Jo, Tommy Hilfiger, însă acestea sunt doar câteva exemple. Pentru a descoperi întreaga colecție diversificată de articole vestimentare sunteți așteptați vineri, 8 martie a.c., la grandioasa deschidere a magazinului J4 Brands! Piese de îmbrăcăminte, genți sau încălțăminte - tot ceea ce aveți pe lista de dorințe veți găsi în noul magazin, destinat nu doar femeilor, ci și bărbaților deopotrivă.

 

J4 Brands - Just for Brands, destinația de shopping pentru publicul sucevean

Știm deja cu toții cât de aglomerat este programul fiecăruia dintre noi, mai ales în timpul săptămânii, de aceea, rar se mai găsește timp pentru o sesiune de shopping în căutarea pieselor vestimentare ideale. Magazinul J4 Brands vă așteaptă cu brațele deschise în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilei de duminică. Puteți vizita magazinul cu branduri de renume de luni până vineri, între orele 10-18 și sâmbăta între orele 10-13. De acum vă puteți bucura în tihnă de o sesiune de cumpărături a hainelor favorite, fie după terminarea programului de la locul de muncă, fie în weekend, atunci când aveți mai mult timp liber.

Unde? Este foarte ușor să descoperiți locația magazinului, fiind situat în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, nr. 13, vis-a-vis de restaurantul Sushi Master și optica medicală Eco Optic, lângă laboratorul de analize medicale Biotest.

Așadar, sunteți așteptați într-un număr cât mai mare la marea deschidere a magazinului J4 Brands pentru articole de brand la prețuri de neegalat, atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru domni.

Shopping for passion și mai ales din dorința de a vă bucura de calitate în materie de articole vestimentare, treceți pragul noului magazin din Suceava - J4 Brands! Veți face alegeri vestimentare pe care nu le veți regreta.

 

Contact:

George Enescu nr. 13, parter vis-a-vis de Sushi Master

Program:

Luni-Vineri 10-18

Sâmbătă: 10-13

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mare deschidere în Suceava - un nou magazin de haine își deschide porțile. J4 Brands vă așteaptă cu oferte.
 Vizualizări articol: 2306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Mare deschidere în Suceava - un nou magazin de haine își deschide porțile. J4 Brands vă așteaptă cu oferte4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei