Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Flutur îi transmite lui Stan că PNL este pe primul loc în județul Suceava și că cel mai bun sondaj va fi votul cetățenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului social-democraților suceveni, Ioan Stan, că cel mai bun sondaj de opinie va fi votul cetățenilor de la alegerile care vor avea loc anul viitor. Afirmația a fost făcută după ce Ioan Stan a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie potrivit cărora PSD s-ar afla pe primul lor în intenția de vot a locuitorilor județului Suceava la alegerile europarlamentare, iar PNL se situează pe locul doi.

În replică, Gheorghe Flutur a precizat că un sondaj de opinie făcut profesionist arată că PNL se află pe primul loc în județ, cu 35%. „Măcar acum, în prag de nou an, vă cer, domnule Stan, să nu ne purtați de grija nouă, liberalilor. Nu am comentat despre dumneavoastră sau despre partidul dumneavoastră. Vedeți-vă de treabă și de problemele dumneavoastră interne, care nu sunt puține. Nu știu ce sondaje ați făcut, însă cel mai bun sondaj va fi la vot anul viitor și eu încă vă aștept să candidați cu mine la funcția de președinte al Consiliului Județean. V-a spus cumva institutul dumneavoastră câte procente ați avea în această competiție după 7 mandate de parlamentar? Probabil v-a spus, dar vă este rușine să scrieți în comunicat asta. Eu știu bine să citesc sondaje”, a declarat Flutur.

El i-a transmis lui Ioan Stan că a condus mai multe campanii electorale naționale. „Pentru neliniștea dumneavoastră, un sondaj profesionist făcut recent la nivel județean arată PNL la 35% și partidul dumneavoastră cu 8 puncte în spate. Să știți că asta nu ne face să ne luam concedii sau să ne culcăm pe o ureche”, a precizat liderul PNL Suceava. El a adăugat că nu înțelege de ce liderul PSD „se bagă” în viața internă a PNL și comentează organizarea internă a liberalilor. „Nu mai iau în discuție faptul că ar trebui să aveți o minimă decență ca partid aflat cu noi, liberalii, în coaliție. Văd că aveți alergie și nu puteți dormi noaptea de grija evenimentelor organizate de PNL, a horelor, a promovărilor. Nu v-a trecut boala de om frustrat și complexat când auziți de PNL”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că nu înțelege atacurile venite din partea lui Ioan Stan, în condițiile în care liberalii nu au grija social-democraților. „Nu așa se guvernează într-o coaliție, dar m-am convins că același lucru pățesc și primarii dumneavoastră, și consilierii județeni dacă stau de vorbă cu liberalii, dacă au acțiuni comune, dacă gândesc liber. De la dumneavoastră beneficiază de o ceartă, de o dojană. PNL, cu armata de 65 de primari, este pregătit pentru abordarea pragmatică a anului 2024. Avem foarte multe fapte ale acestor primari despre care putem vorbi, despre proiectele lor”, a mai spus Flutur. El a afirmat că atunci când vorbește de proiecte se refer la toți primarii din județul Suceava, primari pe care administrația liberală nu i-am lăsat la greu nici în 2023.

„Vă sugerez să vă vedeți de treabă, dacă sperați să obțineți mai multe procente decât numărul de mandate pe care le-ați avut. Să nu aveți grija altora, cum ar spune-o proverbul românesc”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi transmite lui Stan că PNL este pe primul loc în județul Suceava și că cel mai bun sondaj va fi votul cetățenilor.
 Vizualizări articol: 340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi transmite lui Stan că PNL este pe primul loc în județul Suceava și că cel mai bun sondaj va fi votul cetățenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei