Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan le transmite liberalilor că PSD este pe primul loc în sondaje în județul Suceava pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, le-a transmis liberalilor suceveni să se uite pe sondajele de opinie înainte să anunțe că vor să câștige toate alegerile care vor avea loc anul viitor. „Ca urmare a afirmaţiilor colegilor noştri liberali, care au declarat recent că îşi propun să câştige toate rândurile de alegeri anul viitor, le sugerăm să arunce o privire peste cel mai recent sondaj CURS realizat în judeţul Suceava, în perioada noiembrie-decembrie 2023, ca să vadă care este locul lor cu adevărat în opţiunile alegătorilor”, a spus Ioan Stan. El a arătat că rezultatele acestui sondaj arată că în preferințele de vot la nivelul judeţului Suceava pe primul loc se află PSD, cu 37%, iar pe locul doi, la o distanţă semnificativă, se află PNL, cu 23%, partid aflat la egalitate cu AUR, care are tot 23%.

Liderul PSD Suceava a precizat că pe următoarele poziţii se află USR – 7%, SOS România - 6%, Pro România - 2%, alt partid - 2%.

„Cei din PNL trebuie să ţină cont că aceste procente sunt exprimate de alegători în condiţiile în care cei de la AUR încă nu au dat startul campaniei electorale şi sunt deja pe trend de creştere ca partid. Dacă nu ne cred pe noi, le recomandăm să-i sune pe cei de la CURS ca să le explice cum stă treaba şi care este realitatea din teren. Pentru că una este <realitatea> văzută printre hore, diplome de excelenţă, strigături, pomana porcului şi alta e realitatea văzută şi trăită de suceveni zi de zi. Iar dacă colegii de la PNL continuă să facă spectacol în loc de administraţie, vor avea nevoie de macarale ca să le ridice procentele în anul electoral care stă să înceapă. Acestea fiind spuse, promitem că lunile următoare vom reveni cu alte surprize plăcute pentru locuitorii judeţului nostru, dar neplăcute pentru colegii din PNL. Le vom dezvălui pe parcurs”, a transmis liderul PSD Suceava.

El a precizat că sondajul de opinie amintit a fost realizat pe un eşantion de 1.067 de respondenţi cu vârstă de 18 ani şi peste, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural. Validarea eşantionului s-a realizat pe baza ultimelor date INS, iar metoda de culegere a datelor a fost faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan le transmite liberalilor că PSD este pe primul loc în sondaje în județul Suceava pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan le transmite liberalilor că PSD este pe primul loc în sondaje în județul Suceava pentru alegerile europarlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei