Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 269 (8493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Cazinoul Băilor din Vatra Dornei a fost promovat de OMD Bucovina în cadrul Târgului de Turism al României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazinoul din Vatra Dornei a fost una dintre atracțiile județului Suceava promovate de Organizația de Management al Destinației Bucovina în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Turism al României. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a amintit că pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, va avea loc inaugurarea Complexului Muzeal „Cazinoul Băilor” după finalizarea lucrărilor de restaurare printr-un proiect al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților finanțat cu fonduri europene.

Niculai Barbă a spus că la târgul de turism de la București cazinoul din Vatra Dornei a stârnit un interes deosebit atât în rândul publicului, cât și al specialiștilor din turism. „Foarte mulți dintre cei care au vizitat standul OMD Bucovina au spus că vor să vină la Vatra Dornei să viziteze cazinoul în minivacanța de Ziua Națională a României. Și trebuie spus că am constatat un lucru care nu mi s-a mai întâmplat niciodată de când merg pe la târguri. Este pentru prima dată când un obiectiv care urmează să fie deschis suscită atâta interes, și vorbim aici de Complexul Muzeal Cazinoul Băilor. Noi am promovat Cazinoul Băilor la acest târg și a fost un interes deosebit atât din partea potențialilor turiști, cât și din partea specialiștilor din turism și a presei de profil. Iar unii dintre cei care ne-au vizitat standul au venit și au depănat o serie de amintiri din vremuri apuse în care vizitând Vatra Dornei au fost și pe la Cazinou care, spuneau ei, a găzduit o serie de  activități chiar înainte de Revoluție”, a precizat Niculai Barbă. El spus că dintre cei care au vizitat standul județului Suceava au fost persoane care au precizat că vor veni inclusiv la inaugurarea cazinoului, de Ziua Bucovinei.

Vicepreședintele CJ Suceava și-a exprimat convingerea că după inaugurarea cazinoului restaurat, în mod sigur va creștere interesul din partea turiștilor pentru municipiul Vatra Dornei. Niculai Barbă a amintit și de investițiile importate care se realizează în momentul de față în Vatra Dornei pentru modernizarea municipiului. „Reamintesc faptul că domnul președinte Gheorghe Flutur a fost diriginte de șantier acolo, la lucrările care se fac, și pe lângă Cazinou municipiul începe să arate foarte bine și evident că ne bucurăm pentru turiști și pentru administrația locală de acolo”, a declarat vicepreședintele CJ Suceava.

Pe de altă parte, el a mai menționat că la Târgul de Turism al României, OMD Bucovina a promovat și pachetele pentru Crăciun și Revelion, dar și pentru Paștele din 2024. Niculai Barbă a ținut să precizeze că una dintre prioritățile administrației județene și ale OMD Bucovina este creșterea numărului de turiști străini, precum și creșterea numărului de zile pe care un turism să le petreacă în județ. Barbă a spus că județul Suceava va fi promovat la târgurile de turism din străinătate, cum este și cel de la Varșovia, în Polonia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazinoul Băilor din Vatra Dornei a fost promovat de OMD Bucovina în cadrul Târgului de Turism al României.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cazinoul Băilor din Vatra Dornei a fost promovat de OMD Bucovina în cadrul Târgului de Turism al României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei